Glede na seznam možnih strojev je kr nekaj bencina zraven. Bomo vidli naslednji teden kaj mi bojo za tega rekli. zakaj ga ni.Si prepričan, da ni podalšanje garancije samo za baterijsko orodje
Ti si v vzdrževali ekpi policije ?To je zelo varljivo. Skoraj vso ročno orodje imamo od njih in je konkretno SDS plus stemarca crknila po dveh dneh (motor delal, ucinka ni bilo) in so jo servisirali v garanciji. Pred nekaj dnevi smo s servisa dobili tudi akumulatorsko knaufarco, ki je crknila po pol leta. Ostalo dela, tudi tavelke stemarce, ki so vsak dan v uporabi.
Tu jih hilti se vedno nese, ker dobis masino v 3 dneh popravljeno oz ti celo potnik nadomestno vmes pripelje
Ne, OCD mam in skoz neki prenavljamTi si v vzdrževali ekpi policije ?
Lepo da sta si z enim tu gor zaupala fetise ampak bi raj bil izvzetPoznam enga tuki gor z fetišem na makite
Ce bos brez idej - avtomatski vezalnik armature - redka zadeva ))Poglej priponko 49465
Priznam.. Sem obseden z orodjem. wooooooh, sedaj se počutim lažje.. si grem takoj nekaj kupit
Poznam zadevo, vendar se ne ukvarjam z gradbeništvom na takem nivoju, da bi bil nakup tega upravičen..
Je pa ravno v akciji
Akumulatorski vezalec armature - DTR180ZK
Akumulatorski vezalec armature - DTR180ZKwww.elektroservis-povse.com
Tole me bolj drži...
Caki mas pol se akumulatorske klesce za armaturo itd ))tole je pa top sit zadeva, japanci rade za nas!
Problem bozicka je to, da sem kot vsak razvajen otrok vmes navalil se na REMS, kjer je pa vse za ene par velikostnih razredov drazje :/Mogoče pa rata če se pohvali božičku da je priden in vesten krivilec železnih armatur
Veseli December je samo za ovinkom....
Še dobro, da sem zidarsko kariero zaključil, drugače bi danes preveč $$$ zmetal v igrače... pardon, delovno orodje brez katerega ne bi šlo več...Caki mas pol se akumulatorske klesce za armaturo itd ))