Mački

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
če pa katerega kretena mrzim, je to tisti ,ki matra mačke..kot bi se lahko branile
stupid-1.gif

catkiss.jpg

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Ej rdeči hudiček!
Če ti nisi v stanju z realnimi očmi gledat na svet, ne rabiš "spamat" tiste, ki smo tega zmožni!

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Sej pravim. Stardec in podobni primerki tako sami sebi dokazujejo da so nadrasa. Bravo res.
Hudič, čist prav si povedal, človek JE nadrasa!
Če ti misliš drugače potem nehaj jest in hodit po svetu! Kruti realni svet je pač tak, da mora človek pobijat žvali, če hoče preživet. Človek konzumira meso in to meso je iz žvali, ki jo je treba prej ubit. Tud vegetarjanci, ki jedo solato, jo pojedo zato, ker so morali pridelovalci to solato poškropit, ali pa kako drugače pobit škodljivce. Drugače nebi imeli kaj pojest. Tud v jabolčnem soku so bili črvički itd..pa jih je blo treba pobit. In večina črvov se poprej matra preden umre.
Pa, ko se ti, kao zdravo, podiš po igrišču za žogo...a se ti zavedaš, da pohodiš nešteto mravelj in drugih žvalic? A teh pa ni škoda?
Dejdej hudič, v svoji omejenosti ne viidiš svet realno. A si ti tisti, ki odločaš, katerih žvali je škoda in katerih ni?

Domača žival, vsekakor da. Ampak samo do takrat, ko ta žival postane škodljivec. In če ti maček dela škodo, JE škodljivec! Treba ga je omejit (to se ne sme ker praviš, da je mučenje) al pa pospravit.

Vsi vi, ki se izdajate za živaloljubce ste uglavnem ravno obratno. Žvali dresirate, jih zapirate v človekova stanovanja, jih oblačite v cunje, jim mešate gene, delate spačke itd... S tem jih pohabljate in jim jemljete živalsko dostojanstvo. Ste nič druzga kot sebična zalega, ki jemlje žvali zaradi svojih koristi in jih pohabite do te mere, da niso zmožne preživet same v naravi. In vi lažete sebi, svetu in živalim, da to delate zato, ker jih imate radi. Figo jih imate radi, radi imate sami sebe, zato si žvali prisvajate in jih s tem pohabljate!
Vsekakor ni človeško, da žival pokončaš z mučenjem, če pa jo fentaš tako, da trpi najmanj kar lahko trpi, pa nemoreš naredit več. In če mačka z lopato treščiš po glavi ga bo hitro zmanjkalo, vsekakor pa prej, kot če ga ti s svojem kvazi živaloljubljenjem pohablčjaš počasi.
Jaz sem predstavil manj krut način za "discipliniranje" mačkov pa si me "spamal", malkomX (al kdo že) ki pa je predlagal zračno puško, si ga pa pustu, pa je streljanje mačkov sigurno bolj kruto kot pa enkraten orenk udarec po mačji butuici... Tud zastrupljene miši in podgane se matrajo preden crknejo. Tako pač je!
Ti je zdaj kaj bolj jasen kruti svet?
Še nasvet;
Če se ti z nečem ne strinjaš, to ne pomeni da ni prav in ti kot "sodnik" v forumu bi moral spoštovat različna mnenja.
Zdej me pa banaj, če češ.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Hudič ne nabijaj!
S kakšno pravico pa žival ubiješ, če jo hočeš pojest? Pa se mogoče sploh ni posrala na tvojo cesto.
A bi moral mačke jest, da jih nebi tretiral kot škodljivce?

Tam pri tebi na kmetih so prav gotovo mački škodljivci ja.
aplauz.gif
Glede na to da si tak ljubitelj in si morajo hrano naloviti sami, imaš vsaj cel krompir in solato, ker ti miši potamanijo.

Eno so živali za zakol, drugo pa domače živali (za zakol?). Jaz še nisem videl klavnice mačk. Ti?

Pa tisti tvoj humani način ubijanja mačk z lopato po glavi, glede na to da te že jebe artritis in tisoču i jedna bolest, bi ga verjetno vsaj 7x falil in mu samo kakšne pol tačke odsekal, ga lovil po garaži še štiri ure da mu potamaniš vseh 9 življenj.

Tebi verjetno res delajo gromozansko škodo, glede na to da serjejo po parceli.

Dej dej, na kozlanje mi greste. Boš vzel v svoje roke in počistil" svet mačje nesnage, mater si pameten.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Ne seri!
Človeku iz naslovne teme maček očitno s svojim sranjem dela škodo. Če bi mu to ugajalo, verjetno nebi tukaj pisal o tem problemu.
Meni mački ne delajo tolk preglavic, da bi mi škodovali. Če mi kdaj bodo, jih bom pokril z lopato, in že sem tako naredu brez skrbi. Pa nisem falil, če pa kdaj bom, ga bom pa še enkrat treščil al pa še večkrat. Namen bo vsekakor dober in končat čimprej.
Kakšno škodo so pa teb naredili mravljinci, ki jih potacaš med špilanjem brezveznega in primitivnega fuzbala? Pa tud se morda najde kakšen mravljinc, ki ga ne potacaš do konca pa se pol matra.

Na kozlanje mi greste kvaziživaloljubci, ki ste skregani z realnostjo.

kajn

Guru
5. okt 2007
2.787
1.619
113
Iskajoč brata
Kot sem že v štartu napisal nimam nič proti mačkom in tudi "škode" mi ne delajo. Mi pa res gre na jetra, da serjejo po travi in bi jih rad tu odnavadil. Mački so od enih od sosedov in se sprehajajo kjer se jim zljubi. Kako pa to naredi na lep način pa ne vem. Če odštejem vse pregrobe načine ki ste jih opisali tukaj, mi ostane samo en sprej (bral po netu da v večini primerov ne pomaga) in veder vode, kar se mi pa tud zdi mal mim. Z vedrom vode čakat, pa preden ga poliješ, bo že spizdil. Tak de sn še zdej brez ideje.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
NIsem reku da je bil namen teme kako mačka ubit.
Jaz sem povedal rešitev kaj naredit da maček nebo več sral tam kjer ne sme. Rešitve z raznimi spreji in podobnim stafom ne delujejo, zato se ga ubije, če noče imet drekov po vrtu..No ja lahko ga prinese k tebi, pa naj pri tebi serje.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.