Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Denarja ne bom nesel z rampo ampak v tošeljnu.
Vso fasengo kupim dol. Razen cvička. Tega pa res težko dobiš dol.
Zj si pa neki bogataš izpadel..... boli mene ka ker nosi dol, jst sigurno vse kar se da od doma, ker tem cig... ne bom dal služit. Je dovolj že da sem za večerjo v klasični gostilni dal 150 kun al pa za pico 70 kun...groza ampak pač si prvoščeč ker greš na dopust, hrane pa nisem dol kupoval, sam tist kar je blo nujno.
Drugače pa veliko se upajo hrvatki. Pri nas v Sloveniji videš kak narijo po cestah, prehitevajo v škarje in prav iščejo nesreče. Kadarkoli sem šel v Samobor na kotlet pa na pivo, sem se zmerom držal pravil in vozil po omejitvih, tut na morju sem, ampak jebeš "spregledu" sem znak, ki je bil fejst zamaskiran v grmovju.
Fora je tut v tem, ko je šel moj oče v trgovino v Sloveniji in vemo da hrvati veliko hodjo po fasengo v Slovenijo, ker je pač cenej in ko se odpravla proti svojmu avtu, vidi da hrvaška mladini s 3-i avti neki norijo okol njegovga skor da se mu ni zaletu, pa jih je pač mirno opozoril naj pazijo na njegovga in še ostale avtomobile pred trgovino. FRAJERJI pa so stopli iz avta ter mu začeli groziti da ga bojo razbili pa če mu zobe razbijejo. Blo jih je okol 10 če ne več in to so se mu upali groziti v SLOVENIJI in to Slovencu...............katastrofa.
Od takrat naprej jih preziram, sovražim
. Če bi bil zraven, magari bi me raztrgal jst bi se stepu do zadne sape z njimi, pa čeprav sam proti 10 frajerjem. To je pa višek, da ti hrvat grozi v domačem okolju, pa še starejšemu od sebe. Kje je tu kultura in solidarnost do spoštovanje druge države ter ljudi in cestnih predpisov v Sloveniji oni pa driftajo okoli avtomobilov pa musko šopajo. Jst si kaj tazga nebi upal niti nebi pomislu delat na hr.