Mački

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
ksz...
Tudi jaz imam probleme z mačkom, ker serje direktno pred kletnimi okni, greje pa se na haubi ali strehi mojega avtomobila (mu je že uspelo spraskati haubo in prednjo šipo).
Na kakšen način naj ga odvadim tega? Je pa popolnoma neučljiv in samovoljen, ne =be žive sile, naredi tako kot ustreza njemu, imam dva psa, ki sta njegova prijatelja, puške nimam,... Aja, maček je naš.
Aja, nisem čefur niti nisem agresivec. Po srcu sem mila duša, ampak ta maček me živcira.
jezen.gif

dijo_porko

mona
6. sep 2007
2.132
70
48
123
Jaz sosedove mačke zalivam s šlaufom, samo so čez zimo že pozabile, da k nam nimajo kaj hodit.

LP

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-381
113
ja in ker je mlad, ga boste gledal, in pustili da ga lastnik vzgoji v divjaka? dejte zdej urgirat, dokler je še mlad, in ga socializirajte in bo kuža tak, da bo ga boste mel vsi radi! a ni neumno, zdej gledat k odrašča, pol kasneje, se ga pa bat, pa lovce fehtat, pa en strah v ljudeh delat? matr so eni leseni! zdej kej naredte, da ne bo divji!

ontopic;

hja... mene hoja po avtu ne moti tok, tud ga še nič spraskal.... sicer ne maram mačkov preveč, ker so hinavci, ampak če je pa kakšn okol noge ga pa rad pobožam in pocrtlam. svojga pa ne bi imel. no, in če bi sosedov hodu h men bi ga najpreh poskušal odgnat - voda ni slaba ideja, mogoče tud kakšna nezna brca ne bi skodovala, pušk bi se vsekakor izogibal. če to ne bi pomagalo, bi poskušal najti vzrok, zakaj hodi k vam, mogoce najde hrano pri vas, mogoče ga kdo boža? lahko pa tud tlakovce položite pa bo....

Telefunken

Fizikalc
23. jul 2007
1.909
0
36
Ni ga čez psa. Te mačka lahko brani? Te uboga? Kakšno korist imamo od mačk? A to da pomagajo slepim it čez cesto? Da se gonijo na glas pod okni? Da skačejo na cesto za vsakim ovinkom?

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
ja in ker je mlad, ga boste gledal, in pustili da ga lastnik vzgoji v divjaka? dejte zdej urgirat, dokler je še mlad, in ga socializirajte in bo kuža tak, da bo ga boste mel vsi radi! a ni neumno, zdej gledat k odrašča, pol kasneje, se ga pa bat, pa lovce fehtat, pa en strah v ljudeh delat? matr so eni leseni! zdej kej naredte, da ne bo divji!

Ko bi ti vedel kaka budala je šele njegov lastnik bi drugače govoril.

Sicer pa pri nas so sosedje tudi tisti, ki so oddaljeni 500 metrov. Če bi bila ulica ne bi bilo problema in bi ga človek pridobil na svojo stran. Sem že psa, kateremu se ni upal približati nobeden razen domačih uspel "socializirat" in bi tudi tega.

Tako pa....

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-381
113
ja pol pa lastniku povejte kaj ga čaka! in dejte stvar mal na policijo javit, kakšnemu inšpektorju... dokler je še čas, naredite kaj!

mimmy

Pripravnik
6. avg 2007
520
2
16
z glavo med oblaki
Mački so za crkljanje, ni jih treba vozit na sprehode, pa še manj pojejo.

Maček te ne uboga, če se mu ravno ne ljubi. Gonijo se tudi psi, z manjšim posegom pa se rešiš tudi teh skrbi.

Na svetu obstajajo mačji in pasji ljudje - in ti se včasih res ne marajo kot psi in mački. Sama imam doma oboje in mačka (trenutno 2 komada) imata neprimerljivo prednost pred psom.

Ko pa jih ni več, ti je za obojimi enako hudo... in prosim, da se zavedate, da je zaradi večine povoženih in ustreljenih mačk nekdo žalosten...

Nazadnje urejeno:

kajn

Guru
5. okt 2007
2.787
1.619
113
Iskajoč brata
No, jest ko grem mimo okna pogledam, če je na camp placu. In če je vzamem svojo airsoft "puško" in mu spustim en "strel" v trup. Sam sem bil z njo že 100x ustreljen, tak de vem da ni nevarna, sam mal zapeče, kar je lih prov vzgojno za njega. Ga pa ne šicam v glavo, da ne bi prišlo do kakšnih poškodb, zmeraj v zadnji del telesa. Upam da se bo naučil in se odvadil.

Nazadnje uredil moderator:

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.535
1.235
113
ves začetni vložen trud ti pes do zadnjega zdihljaja vraža s kvadratom!
mačka pa samo da dobi fujter in cartanje....

mimmy

Pripravnik
6. avg 2007
520
2
16
z glavo med oblaki
Aha, in mačka boli sigurno enako kot tebe...

Brca, ki bi človeku pustila samo modrico in neprijeten spomin, je za mačka lahko usodna (strgana potrebušnica, kar je povzročilo premik notranjih organov proti pljučem - to je bila diagnoza veterinarja, ko smo mu pripeljali eno leto staro mačko, ki je pač bila napoti našemu sosedu).

kajn

Guru
5. okt 2007
2.787
1.619
113
Iskajoč brata
hm....
iz tega zornega kota še nisn razmišljal, sam pomoje če se men na telesu nič ne pozna, pol ne vrjamem da lahko nardi mačku kaj. Drgač kar se pa brce tiče, če bi tebe edn brcnil v trebuh, bi bila tudi velika vrjetnost da nebi imela samo modrice.

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.535
1.235
113
in me prav zanima komu vse mačka prinese časopis direkt od poštarja ki pride na grunt.... in copate poišče pa prinese, da ne omenjam naravnega alarmnega sistema! psi so ZAKON

Telefunken

Fizikalc
23. jul 2007
1.909
0
36
A psi niso za crkljanje? Mislim, da sem našel več + za pse kot ti za mačke, pa še kolega je dodal enih par novih.

V bistvu, če hočeš imeti mačko greš samo pod blok pogledat pa si jo pripelješ v stanovanje. Itak vse klatijo celi dan veni, izjeme so tisti bolani ljudje, ki imajo žival nonstop v stanovanju.

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
mačke so najbolj hinavska bitja na svetu.moja bakica ma mačko že nekje 10let ali več. in ta kup dreka namesto da bi spoštovala lastnico, jo grize in praska. bakica je nora nanjo, čim zamjavka, ji že daje mleko, hrano... tut ob polnoči jo hodi iskat okoli hiše... ampak če samo narobe pogleda mačko, jo ta že šavsne.
bonk.gif

pri psu ti je vsaj takoj jasno, če se mu je pametno približat, mačka te pa hinavsko gleda, ti jo hočš pobožat, pa ti že kremple vsadi v roko
jezen.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Mam super duper zadevo proti tej bolh polni kosmati zajedi;

Airsoft replika, 6mm in 0,28g bele bunkice, ki frčijo po zraku z zavidljivimi 515 kilometri na uro,
kar je 140m+ na sekundo (470fps), natančnost istrelka je nekje 30m pri močnem vetru, 60m pri normalnem
vremenu, in 70m+ v zaprtem prostoru. Nobena mačka ni tako hitra. Ko "šklocne" (ne poči) je
lokalnemu Garfield-u že žal da se je skotil. Če ga ne ciljaš v glavo, preživi brez trajnih posledic.
Bota pa ta 2,7J (đula) vzmetnega pritiska poskrbela, da se več nebo prikazal.
Toplo priporočam.

Pojasnilo;
rad mam živali, 2 psa imamo doma, ampak ta mjavkasta prikazen zna orng parat živce.

Pihalka je dobavljiva po naročilu v vseh temu namenjenih trgovinah. Nepogrešljiva zadeva,
če si malo podvržen vojaškim podvigom, če nimaš 1200€ za piknik žar, je pa to sigurno
zadeva ki bo impresionirala vse tvoje kolege na domačem pikniku.

Moja je popolnoma identična, le moj scope (daljnogled) je malenkost večji;
http://img110.imageshack.us/img110/7877/mauseria2.png

wink-1.gif

hodim tudi po terenu če rabiš.press

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Ne razumem?

A to mislis da bi jo bolelo? Definitivno jo opozori, da je to sniper area, Violator cat will be shot.

Bunkica nima niti tretine enega grama, pol veš da ji nemore bit hudega, svečemu če jo zadaneš v oko.

Vse je še v normativih grinpisa.

Eni jih streljajo z zračnimi, kjer je metek iz svinca in špičast, tukaj je bunkica z plastike brez špica.

Nenazadnje se s tem medsabo streljamo na Airsoft fightih, torej če jih jas dobim v 5ih urah 30
po celem telesu, bo tut maček preživel enega.

Ne pozabimo na možnost, da ga začetnik niti nebo trofil prvih 20x...

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Don_Corleone pravi:
kater bedak bo pa dal 1200€ za neko repliko, če se za ta keš dobi že pravo
bonk.gif

Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Nepogrešljiva zadeva,
če si malo podvržen vojaškim podvigom, če nimaš 1200€ za piknik žar, je pa to sigurno
zadeva ki bo impresionirala vse tvoje kolege na domačem pikniku.

Slabo bereš, bilo je govora o girll žaru za 1200€, ki je po pričanjih FHMja eden najboljših item displejev
na piknikih. To je kot plazma v hiši.

Ta pihalka stane 200€, z vsemi predelavami 350€.

Dajte brat pazljivo moje poste madonca!!

Nazadnje urejeno:
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.