Mački

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.770
15.831
113
pri mačkah si moraš njihovo spoštovanje zaslužit in ni tko kot pri psu, ki ti na slepo sledi in te posluša... doma imam dve mački, obe sta rešeni in sta živi po moji zaslugi in občutek imam, da se tega dejansko zavedata. oziroma kakorkoli že, nikoli me ne bo za brezveze opraskala, obgrizla, whatewa... muce so zakon, samo znat moraš z njimi
grims-1.gif

psi so pa tud ql, samo jih/ga žal ne morem imeti, ker nimam pravih pogojev... oz. jih pes nima
grin1.gif

Nazadnje urejeno:

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.770
15.831
113
mene NE praska. točno ve da ma da pospravi tiste kremplje... če ji že kej res ni všeč mi jih samo opozorilno nastavi na roko, opraska me pa res ne nikoli....

pikica

Fizikalc
28. jan 2008
5.759
1
36
36
Citat:
Uporabnik Telefunken pravi:
Ni ga čez psa. Te mačka lahko brani? Te uboga? Kakšno korist imamo od mačk? A to da pomagajo slepim it čez cesto? Da se gonijo na glas pod okni? Da skačejo na cesto za vsakim ovinkom?

a mam samo js tazga psa k ga moram js branit? ja i guess...sam je poplačano
grin1.gif

korenje

Pripravnik
11. feb 2008
35
0
6
Ljubljana
s kosilnico nad njimi pa šniclje narest. najbl nagravžni mački so mi tisti, ka jim že dlake odpadajo :S

od rojstva domačih se ne branim.

Nazadnje uredil moderator:

Lart

Zelenc'
12. feb 2008
12
0
1
To glede zračne puške ni prav dobra ideja. Smo našli eno muco ki je imela metek od zračne puške zadrt tik pod očesom... No, pri veterinarju so uredili. Nasilje je brez veze! Če se ti maček greje na havbi ali pa potika okoli hiše pa ti gre na živce pripravi eno kanto mrzle vode in modela preseneti (ko praviš da se kar ne umakne) in ga oblij da bo veselje. Ne bo se več vrnil če pa se slučajno bi, ponovi postopek
smile-1.gif
Zračno puško pa zelo odsvetujem. Streljanja je dovolj po svetu! adivje

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Citat:
Uporabnik ddiv3r pravi:
To glede zračne puške ni prav dobra ideja. Smo našli eno muco ki je imela metek od zračne puške zadrt tik pod očesom... No, pri veterinarju so uredili. Nasilje je brez veze! Če se ti maček greje na havbi ali pa potika okoli hiše pa ti gre na živce pripravi eno kanto mrzle vode in modela preseneti (ko praviš da se kar ne umakne) in ga oblij da bo veselje. Ne bo se več vrnil če pa se slučajno bi, ponovi postopek
smile-1.gif
Zračno puško pa zelo odsvetujem. Streljanja je dovolj po svetu! adivje

Seveda... kanta mrzle vode. Da se ja ustraši in zasadi kremplje v haubo
crazy1.gif

Najbolj še verjetno montirat tist oddajnik, ki odganja mačke/pse ... več kot 20€ ne more pridt.

Lart

Zelenc'
12. feb 2008
12
0
1
Po pameti
smile-1.gif
Če je na avtomobilski havbi pač počakaš da se preseli pod drevo, kot v tem primeru. Sej verjetno ga tudi ne boš z zračno streljal ko leži na havbi ... ali pač adivje

sanco

Fizikalc
19. jul 2007
1.201
8
38
41
Kontaktiraj te mojstre, če so še na prostosti
grin1.gif

mučitelji mačk
evil.gif

Drugače pa, kupi mačjo sralnico in pesek. Pri nas je še vsakemu uspelo posrat v njo.
cheer.gif

Sedaj pa nažalost nimamo več mačk, ker so lovci vse postrelil
jezen.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Tamara pravi:
A kdo ve kako se te preklete mačke odžene izpod mojga okna, ko me ob pol šestih zjutraj zbujajo s popolnoma človeškimi glasovi???

Kurbe se spet gonijo
jezen.gif

Lubi!!
jezen.gif

Temo! Jebeno temo beri! Bejž na prvo stran, je malkom naredil mali scenarij "how to get rid of those anoying pusiz"

P.S.
Bejž na jeben MSN in me klikni!
jezen.gif

Nazadnje urejeno:

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Ksz
Recept za discipliniranje mačk je tak.

Pokličeš mačka in mu namečeš nekaj mačjih briketov....
Med mačjim obedom stopiš v garažo po največjo in najtežjo lopato....
Potem mačka enostavno z lopato pokriješ in to tako, da lopato nanj spustiš s čim večje višine....
Nato lopato zarotiraš in postrgaš, kar je od mačka nastalo....
Vse skupaj z lopato odneseš na travnik in spet s to isto lopato zaštihaš v zemljo in skoplješ luknjo po meri sploščenega mačka....
Z lopato ploščatega mačka naložiš in ga vržeš v prej skopano jamo.....
Luknjo z lopato zasuješ....
Zadeva zaključena.
Torej, nobenega spreja, božanja in nevem česa še, samo LOOOOPAAAATAAAAA!!!!

Nazadnje uredil moderator:

mimmy

Pripravnik
6. avg 2007
520
2
16
z glavo med oblaki
Sprašujem se, kaj se dogaja v glavi osebe, ki uživa v mučenju kateregakoli živega bitja.
Na veliko žalost nekaterih svet ni narejen tako, da bi bilo vedno vse tako, kot sami želimo. Danes nas moti dretje mačk pod oknom, jutri nas bodo ptiči, čez nekaj let pa otroci... pa je treba zato streljat nanje?

Za take samo
stupid-1.gif
, ampak, nasilja se z nasiljem ne rešuje...

Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Bunkica nima niti tretine enega grama, pol veš da ji nemore bit hudega, svečemu če jo zadaneš v oko.
Vse je še v normativih grinpisa.
Eni jih streljajo z zračnimi, kjer je metek iz svinca in špičast, tukaj je bunkica z plastike brez špica.
Nenazadnje se s tem medsabo streljamo na Airsoft fightih, torej če jih jas dobim v 5ih urah 30
po celem telesu, bo tut maček preživel enega.
Ne pozabimo na možnost, da ga začetnik niti nebo trofil prvih 20x...

Ej malcom, te lahko jaz s topim kolom malo nabijam v trebuh? Sej ni špičast kol, tako da ti ne bo hudega
cool-1.gif

Kakšne izjave, brezjajčnikov. Mačke streljat
rolleyes-1.gif

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.770
15.831
113
Citat:
Uporabnik Don_Corleone pravi:
sej moj ps tut ne grize, pa to še ne pomeni da sosedov ne