Mački

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

kajn

Guru
5. okt 2007
2.787
1.619
113
Iskajoč brata
Tu so tuk ene luštkane živali, ki predejo in se ti smukajo med nogami, pa božat se ti pustijo
bonk.gif

Zadnje čase opažam, da je en prek..t mačk zakampiral pred našo bajto pod drevesom. Ga natuliš s petih metrov, pa te ne jebe pet posta. Se nimam nič proti njimi, sam ka pa pride spomlad in začnjem s košnjo okoli bajte, me pa tuk razpizdi, ka serjejo lih kjer se zmislejo.
jezen.gif

Zdej pa vprašanje; Kako ga naučit, da ne bo več sral kjer se zmisle. Mislim pa da gre za sosedovega mačka. Sam sn začel s svojo tehniko, sam jo bom zaenkrat zase zadržal.
evil.gif

HS2K

Pripravnik
23. jul 2007
251
0
16
Pusti nedolžne mucke pri miru!
srce-1.gif

Sej vem, da kakajo povsod, kjer jim paše, ampak vseeno. So tok sweetkani
srce-1.gif

p.s.- nabavi si psa
evil.gif

Struna

Indijanc
7. jan 2008
290
0
16
42
www.aperion.org
ksz

Tudi meni niso mački preveč pri srcu... Pa ne zarad drugega,kot to, da imam rajši pse, ker se navežejo na osebo. Mački so preveč navezani na dom in ni nič od njih...

ChickenBoy

Fizikalc
27. avg 2007
1.918
0
36
40
Maček se ne bo usral na travo, al maš pa čudno travo. Tisto se ti userje sosedov pes, ker psi ponavadi doma ne opravljajo potrebe in grejo drugam.

Pojdi v štecuno in nabavi en sprej, ki mačkom smrdi. Našpricaj okoli hiše in ga ne boš več videl.

kajn

Guru
5. okt 2007
2.787
1.619
113
Iskajoč brata
Zih je mačk, psov ni v bližini, razen edn, ta pa brez dovoljenja ne prestopi okolice svoje bajte. Kje se pa dobi ta sprej?

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Pozabi na sprej, sem ene tri sorte probal brez haska.

Zračna puška+jeklen metek===>med oči.

Nazadnje uredil moderator:

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Citat:
Uporabnik patriot pravi:

super..ko pa kakšen jager upravičeno kresne psa, ki leta po gozdu in podi srnjad, pa vsi v luft..svašta
tongue-1.gif

Fiatista

Pripravnik
1. sep 2007
670
0
16
V tem primeru bi jaz kresnil še lastnika, ker je uboga žival nahebala zaradi njegove neodgovornosti in neskrbnosti!

Torej, da se vrnemo k mačku - malo ga s časopisom po tazadnji "potipaj" kadar ga vidiš pa bo pomoje odnehal. Če ga vidiš, da se je posračkal, ga zagrabi in mu porini nos v njegov kakec. Včasih nuca. Obstajajo pa menda tudi ultrazvočni odganjalci in podobne "igračke", za katere pa ne vem, koliko kaj nucajo, ker nism ne probal ne videl zadeve...
Inače razumem tvoje frustracije, ker je mačkam prav zares težko kakšno stvar vtepsti v glavo (npr. da nečesa ne sme). Zdej pa ne vem, ali so dejansko tako butasti, da ne skontajo, ali pa so tako prebrisani in se zanalašč norca delajo. Predvidevam da slednje. Golazen hinavska, sweetkani gor ali dol.

Nazadnje urejeno:

mimmy

Pripravnik
6. avg 2007
520
2
16
z glavo med oblaki
Sami sovražniki mačk... ne marate jih, ker se vam nočejo podrejati...

Sicer pa se sosedovih mačk najlažje ubraniš tako, da nabaviš svojega - obramba domačega terena
zmaga.gif

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Citat:
Uporabnik patriot pravi:

super..ko pa kakšen jager upravičeno kresne psa, ki leta po gozdu in podi srnjad, pa vsi v luft..svašta
tongue-1.gif

Za sosedovega pitbula vem da bo šel v kratkem v večna lovišča z jagrovo pomočjo.

Zaenkrat je še mladič ampak že kaže vse značilnosti, tako da se ženska ne upa z otrokom na sprehod.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Citat:
Uporabnik mimmy pravi:

Sicer pa se sosedovih mačk najlažje ubraniš tako, da nabaviš svojega - obramba domačega terena
zmaga.gif

Tudi si nimam namena podrediti nobenega mačka ne imeti svojega.

Trenutno še nimam zaprte bajte in sosedovih 5 mačk mi serje po notranjosti.

Če se bo to nadaljevalo po moji parceli ko se vselimo verjemi da bodo odšli po hitrem postopku.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik mimmy pravi:

Jap. Kuža je tvoj najboljši prijatelj, čim mu vržeš kos mesa.
smile-1.gif
Z mačko pa je potrebno več truda.

Patrioti pa je zgleda nek težki slovenski agresivc. Kako bi šele bilo, če bi bil južnjak.
shocked-1.gif

Nazadnje urejeno:

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Me zanima kako bi se ti obnašal če bi ti pes ogrožal otroka.

Pa južnjaki ste dosti bolj agresivni od nas Slovencev.
priden.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.