Lost

bmwm3csl

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
21. jul 2007
1.430
0
36
33
Domžale
Sem šel pogledat del kjer je od mr ekota brat notr pa res ni, moja napaka.
grin1.gif

Drugač pa tole bo še zanimiv.
smile-1.gif

PS: Citat iz lost foruma, nism sam jst mlislu da je on : I think he's someone from Dharma... and did anyone else think he looked loads like Yemi, Eko's brother?

Nazadnje urejeno:

Telefunken

Fizikalc
23. jul 2007
1.909
0
36
Meni je bil zanimiv del. Samo zdaj je že toliko skupin ljudi na tem otoku, da me prav zanima kako bodo na koncu pojasnili kdo je s kom povezan. Čakamo na 2. epizodo, pa zanimivo je ko je Hurley rekel da mu je žal, ker je šel z Lockovo skupino in ne k Jackovi.

kdosemjaz

Fizikalc
1. avg 2007
1.654
0
36
Tudi mene začetek 4. sezone ni razočaral. I missed them!
cheer.gif
. Zihr ga razjeda njihova dirty secret, o kateri je govoril s Hurleyem na obisku.

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

Tudi meni sta tale prva dva dela bila zelo všeč. Napeto, razvijajoče se (niti ne zapletajoče se).

@ 2 del: To so bili flashbacki spet, right? Samo je pa bummer, da od petih članov odprave najprej gre ravno specialka
smile-1.gif
.

Telefunken

Fizikalc
23. jul 2007
1.909
0
36
Spet dober del, čeprav še vedno ne vem kaj je tisti tip delal v oni sobi z nekim radarjem ko je našel denar? Msilim, da bodo tako razvozlali problem črnega dima in polarnega medveda...

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

ksz.

Nihče še ni komentiral 3. dela.

Meni je bil spet super. Dober tempo in presenetljiv konec (oz. flashforward). Je pa zanimivo, kako so razdalje na otoku naenkrat postale ful majhne... do barak in do obale je očitno od helikopterja samo par korakov
bonk.gif
.

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
evo ... pogledal sem 4. del ... kr zanimivo ja

ampak "hy Aaron" pa je čist nepričakovan zaključek
shocked-1.gif

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36
Popolnoma, ja... kot je nerazumljiva tudi Jackova reakcija, da malega noče videt.

Očitno so si "preživeli" zamislili eno fajn zgodbico za medije, jo skupaj drilali v nedogled, da se ne bi kdo zmotil (ko Jacku Kate reče, da je zgodbo ponavljal toliko časa, da ji že skoraj verjame)... bodisi da bi zaščitili otok in tiste, ki so ostali tam, ali pa s kakšnim drugim razlogom.

Sedaj je tudi jasno, približno koliko časa so zabili z igranjem Robinzonov. Kate-ina mama je bolna že 4 leta, odštejemo kako leto ali dve za pred nesrečo in dokler ni Kate prišla v Avstralijo in dobimo 2-3 leta.

Preživeli (uradno) so torej: (The Oceanic Six)

1. Jack
2. Kate
3. Hurley
4. Sayid
5.
6.

x. Ben. (ni bil na letalu, zato verjetno ni zaprosil za free-pass za vse polete)
x. Charlie (če je živ, bi moral biti mrtev - glej pod "Ben")
x. Erin (a otrok šteje v zgornjo šesterico?)

Me pa zanima, koliko časa bodo še skrivali petko in šestko.

Nazadnje urejeno: