Lost

civil

Fizikalc
18. jul 2007
1.350
0
36
Beram na netu da naj bi se v novi sezoni pojavilo par zanimivih obrazov.

Peter Stormare - Prison Break

Kristen Bell - Veronica Mars

Pa nekaj se govori da se Michael vrača.
stupid-1.gif

Nazadnje urejeno:

Group_Therapy

Dvojček št. 2
18. jul 2007
7.339
1
38
Stormare je kul igralec, kar naj pride.
Kristen je lustna, kar naj pride.
Michael je pa mrtev, hm.. ah, naj pride, scenarij je itak super
grin1.gif

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Sicer sem gledal samo ene par delov tretje sezone (morem pogledat do konca enkrat k bo cajt
grin1.gif
) ampak glede na videno se mi zdi, da bodo tok uprašanj odprli, da preprosto ne bodo mogli vsega "odgovort" nakoncu. Primeri: Pošast oziroma beli medved... ni blo nekega odgovora. Konj ki se je prikazoval... ni blo odgovora. Se bojim, da bodo tako zakompliciral zadeve, da boš na koncu že pozabil kaj se je sploh dogajalo do 2. sezone... Ni mi jasno, kam bodo še kakšne nove osebe natlačl (vsaj na otok).

leprotto

Fizikalc
22. jul 2007
1.587
1
38
www.dlvkos.si
Mene sploh ne zanima, koga vse bodo natlačili noter, samo zanima me, kdaj bodo kakšni novi deli za DL-at, ker se mi je ob zadnji epizodi, ki sem jo pogledala skoraj zmešalo od radovednosti.
grin1.gif

civil

Fizikalc
18. jul 2007
1.350
0
36
Novi deli bodo na razpolago za dl konec januarja oz. v začetku februarja.
Mislim da jih bo samo 16, kar pomeni da se bo več dogajalo.

leprotto

Fizikalc
22. jul 2007
1.587
1
38
www.dlvkos.si
No super, zdaj me bo vse skupaj grizlo do naslednjega leta, potem bom zadevo ravno malo pozabila in februarja me bodo spet začeli mučit z novimi epizodami in novimi vprašanji.
grims-1.gif

civil

Fizikalc
18. jul 2007
1.350
0
36
Misim da bodo še 3 sezone.

No to kar smo gledali 3 sezone so pravzaprav flashbacki, oz bodo tako predstavljeni...

conan

Zelenc'
22. avg 2007
24
0
1
uprašanja o belm medvedu in konju so itk rešena..delal so poskuse z njimi in so jih spustil oz so se sami..drgač 2010 bo zadnja sezona sam bodo pavze umes po en let in 4 sezona se pa začne 16.2. upam d bo charlie še žiu.

Trigger

Guru
13. avg 2007
2.474
1.847
113
na temni strani lune
Pa baje bo tud cela zadnja sezona off the island.

Producenti pa obljubljajo da bo vse kar se je v seriji dogajalo, pojasnjeno brez vpliva nadnaravnosti. Celo una pošast aka. črn dim oz. neko ime ima, ki naj bi bila plod genetskih raziskav ki so se dogajale na otoku.

Drgači je pa dobro vprašanje zakaj hoče Jack nazaj na otok, kam more it Kate in kdo je v krsti.

Mah sej sam še par mesecev

halo007

Pripravnik
15. avg 2007
176
0
16
Jst sm tut dans pogledu zadnji del tretje sezone. Res noro
smile-1.gif

Se mi zdi pa kul, da se v tretji sezoni končno začnejo razpletati vsaj nekatere stvari.
Po drugi strani se pa tut zapletajo :D

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Samo tko... dejte spoilerje pobarvat z belim al pa kej... da ne boste komu nehote zjebal serije prehitr.

matt

yeeeehaaaaw
20. jul 2007
866
0
16
Lost? A sploh še kdo gleda to limonado?

Jest sm nehal sredi prejšne sezone (USA, ne SLO, da ne bo pomote).

rajššusuglavo.press.

TheAnswer

Dvojček št. 1
7. avg 2007
3.732
0
36
40
Hehe, veliko jih je obupalo ravno sredi 3. sezone. Škoda, ker ravno takrat enkrat pride do ponovnega zasuka kvalitete in gledljivosti za 180°.
wink-1.gif

Trigger

Guru
13. avg 2007
2.474
1.847
113
na temni strani lune
Ja sam je res da se vleče že ko ena Mehiška telenovela. Mene bolj skrbi kako bodo brez znanstvene fantstike pojasnili vse kar se je zgodilo.

Mah pustimo se presenetit.

In še to, zdi se mi da Lost vseeno manj nategujejo kot pa Prison Break.

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
ne glede na vse kar se je zgodilo pa me je skoraj odvrnilo od nadaljnega gledanja, sem še vseeno zelo zagret za nove dele in komaj čakam na novo sezono
grin1.gif

zanimivo mi je ko 100 mater ... če ne drugega, me vsaj zanima celoten razplet zgodbe

Trigger

Guru
13. avg 2007
2.474
1.847
113
na temni strani lune
Sm že kdaj pogledal celotno serijo kar jo je bilo do sedaj posnete, in morem reč da razen Looking Glass mi ostale epizode iz 3 sezone niso delovale nič posebnega. Ideja za Lost je več kot odlična, izvedba pa je začela malo šepat. Upam pa da se bodo z 4 sezono mal popravili, k je škoda da bi zajebali tko dobro zgodbo.