Logitech Harmony - se da učiti?

lost1

mnz
19. jul 2007
8.456
146
63
Nikjer ne najdem tega zavedenga...se da recimo Harmony ONE učiti na način da iz starega dalinca usmerim in se bo naucil ukaza?
Danes sem si sicer kupil nekega Philipsa, ga v celoti sprogramiral in deluje super.

Me pa zanima,če ima Logitech tudi to opcijo?

lost1

mnz
19. jul 2007
8.456
146
63
Zanimiv...no če kdo prodaja, se priporočam, pa bi ga mogole vzel namesto Philipsa...

sass

Guru
1. sep 2007
5.202
845
113
poglej malo na ebay-u. jaz sem mojega 880 dobil skoraj polovico ceneje, kot v slovenskih trgovinah

YOGURT

Pripravnik
11. sep 2007
86
0
6
katerega philipsa si pa vzel , in kaj ti ni všeč, da bi rad zamenjal ? sprašujem, ker bi rad kupil univerzalca, pa ma philips kr veliko ponudbo za majhen denar .

lp

lost1

mnz
19. jul 2007
8.456
146
63
Vzel sem SRU8015 in nemorem rečt da mi kej ni vsec,ker je super in se ga res lahko nauči popolnoma po tvojih željah...
Zdej sem tako nastavil ga, da ko stiskam volume ob gledanju TVja, se volume na TV ne spremeni,ampak le pojača audio sistem... pa ob vklopu TVja, samodejno prižge Hi-Fi ...enako ob izklopu...skratka super stvar je.

Mal me mika Harmony ker sem jih že prej gledal,ampak na koncu mislim da bom kar pri temu ostal, k je relativno ugoden glede na to kaj nudi, cca 80€ stane.

SRU8015_10.jpg

Nazadnje urejeno:

laser

Pripravnik
9. okt 2007
442
3
18
kje si ga pa kupu za 80€,ko na domačih straneh pogledaš je pa od 129 - 160€. Prokleta banda lopovska še enkrat tolk hočjo zanjga kot pa kje drugje zunaj. Tud jaz nekaj gledam za kakim takim univerzalnim pa ne vem al bi se splačalo kupit Harmony 555 ali 700 ali tega philipsa? Lahko kdo kaj svetuje v tej smeri?

Nazadnje urejeno:

virtuoz

Fizikalc
20. jul 2007
874
82
28
Ko je debata ravno o univerzalnih daljincih...
Kje bi se dalo najbolj ugodno kupiti Logitech Harmony One?

lost1

mnz
19. jul 2007
8.456
146
63
Citat:
Uporabnik OldSkul pravi:
itak da harmony 700. Pozabi philips, 700 je boljša.

Sem tudi sam hotel najprej Harmonya,ampak ko sedaj pogledam, kje ima prednost? Vse kar vidim, je to da je Harmony dražji...
Na temu Philipsu lahko določim popolnoma vsaki tipki svoj pomen oziroma "Fix Key" , kar pomeni da se lahko popolnoma vsaka tipka nauci ukaza z starega dalinca.

leni

gps navigator
17. avg 2007
1.549
0
36
S46.2296732 V14.5190865
www.sajko.com
Harmony je ZAKON, popolnoma vse ga lahko naučiš, še bolje za 90% naprav ima že datobazo narejeno, se pravi se samo skonektaš in potegneš iz njihove databaze ukaze za željeni daljinec in že dela. Še lažje pa je z njim upravljati več naprav hkrati, kot je nekdo napisal da upravlja glasnost na HIFI. Moj primer ko prižgem TV:
1.najprej se prižge TV in se postavi na kanal AV in vklopi mute.
2. Prižge sprejemnik od Zvezda TV.
3. prižge HIFI oziroma DVD receiver ki ima 5.1 sistem.
Med gledanjem televizije pritisnem gumb za glasnost in se nastavlja glasnost na receiverju, pritisnem gumb za programe in se prestavljajo programi na SAT sprejemniku, ko pritisnem gumb za izklop mi vse ugasne. Če se slučajno kaj ne ugasne, ker si recimo daljinca prej vrgel v predal, ti pomaga tika help, ki postori kar je še potrebno.
Zvečer ko pridem domov v temi in bi želel prižgati TV nimam težav z prižiganjem luči in iskanjem daljinca ker ima daljinec vgrajen senzor gibanja in prižge svojo osvetlitev ko zazna gibanje in ga zato takoj najdem.
Seveda z njim upravljam tudi klimo in projektor.
Vse nastavitve shraniš na računalniku in s tem avtomatično na logitechov server in po formatiranju računalnika nimam težav če želim še kaj dodati na daljinec.
Moj je stal 80€ pa mi ni žal prav nobenega centa.

marc

Fizikalc
26. apr 2008
1.205
26
48
Če kdo prodaja Harmonye, naj mi prosim svetuje ali sta na trgu dve varianti Harmony525? Ko kličem v trgovine, mi nihče ne zna svetovati, na internetu pa je razvidno, da obstajajo dve vrsti.

japke

Fizikalc
13. avg 2007
1.349
12
38
44
skoz okol
ali se kateri od teh lahko uporablja tudi za upravljanje PC preko Girderja itd...? (da ima priložen še sprejemnik)

Mr_Orange

Pripravnik
15. avg 2007
723
3
18
49
Murgle
Citat:
Uporabnik japke pravi:
ali se kateri od teh lahko uporablja tudi za upravljanje PC preko Girderja itd...? (da ima priložen še sprejemnik)

Na tem linku imaš pregled vsega kar Harmony ONE že podpira (bazo redno dopolnjujejo), če pa imaš kaj česar ne podpira pa se ga da čisto vsega naučit!
Harmony ONE

Skratka ONE all the way
cheer.gif