Harmony je ZAKON, popolnoma vse ga lahko naučiš, še bolje za 90% naprav ima že datobazo narejeno, se pravi se samo skonektaš in potegneš iz njihove databaze ukaze za željeni daljinec in že dela. Še lažje pa je z njim upravljati več naprav hkrati, kot je nekdo napisal da upravlja glasnost na HIFI. Moj primer ko prižgem TV:
1.najprej se prižge TV in se postavi na kanal AV in vklopi mute.
2. Prižge sprejemnik od Zvezda TV.
3. prižge HIFI oziroma DVD receiver ki ima 5.1 sistem.
Med gledanjem televizije pritisnem gumb za glasnost in se nastavlja glasnost na receiverju, pritisnem gumb za programe in se prestavljajo programi na SAT sprejemniku, ko pritisnem gumb za izklop mi vse ugasne. Če se slučajno kaj ne ugasne, ker si recimo daljinca prej vrgel v predal, ti pomaga tika help, ki postori kar je še potrebno.
Zvečer ko pridem domov v temi in bi želel prižgati TV nimam težav z prižiganjem luči in iskanjem daljinca ker ima daljinec vgrajen senzor gibanja in prižge svojo osvetlitev ko zazna gibanje in ga zato takoj najdem.
Seveda z njim upravljam tudi klimo in projektor.
Vse nastavitve shraniš na računalniku in s tem avtomatično na logitechov server in po formatiranju računalnika nimam težav če želim še kaj dodati na daljinec.
Moj je stal 80€ pa mi ni žal prav nobenega centa.