Policija

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.160
6.997
113
Ce je tako kot pravi doticni bo zahteva za sodno varstvo resila vse tezave. Tudi sosednji lokali bodo potrdili zgodbo ce bo treba (jih osebno poznam). Ce je bilo tako.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.160
6.997
113
Tudi če je znesek ukradenega premajhen za kazenski pregon, se vseeno lahko najdejo razlogi za kazen, če storilec ne sodeluje.

Znesek ni nikoli premajhen. Ampak ce je znesek pod 500 eur, gre za manjso materialno skodo in ne gre za uradno pregonljivo kaznivo dejanje ampak za dejanje ki se preganja na predlog. In ce oskodovanec umakne predlog za pregon potem policija ne more preganjati tega. V tem primeru se je ocitno odgovorna oseba trgovine odlocila da ne poda predloga za pregon (oz ga umakne) in policisti tega sploh ne morejo preganjati.
Ostalo kar so ji izrekli so pa kazni zaradi krsenja javnega reda in miru in zakona o prijavi prebivalisca. Vse slednje so prekrski, pri tatvini pa gre za kaznivo dejanje

• Všeč mi je
Reactions: erikson

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.809
5.918
113
Kakšen prof. matematike bi vzel list papirja in narisal dve množici, eno od -8 let do sedaj, ter drugo -15 minut do sedaj, ter začel o podmnožicah in kje se pokrivata :evil: .
To bi šele reveža zmedlo.

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.156
3.624
113
Marlbor
Če se že hočeš iti nekih besednih igric, moraš malo poznati tudi slovenski jezik, ta jugovič ga očlitno ne.
Če ga vpraša, ali je v zadnjih 15 minutah zaužil alkohol, on pa odgovarja da ne pije alkohola, to pač ni odgovor na vprašanje. Če ne pije alkohola, še ne pomeni, da ga ni pil tudi pred 15 minutami.

Svoje izjave je celo sam spodkopaval z različnimi izjavami in interpretacijami. Ves čas poudarja "NIKOLI NE PIJEM ALKOHOLA SPLOH", kar nič ne pove o tem, ali je v zadnjih 15 minutah, ali pa 1 letu, ali pa 9 letih pil.
Še le ko je izjavil: "NIKOLI NE PIJEM ALKOHOLA. JAZ ŽE 8 LET NISEM KAPLCE ALKOHOLA SPIL", je policist sprejel njegov odgovor. Prej pa tisti "nikol" očitno tudi v njegovih besednih igricah ni bil resničen, ker pa je pred več kot 8 leti verjetno vendarle pil glede na izjavo. Torej ta "nikol" očitno ni bil resnični "nikoli", tak da tudi za 15 minut ni bilo jasno, ali je pil ali ne.

Policist pa pač rabi jasen odgovor, sploh če nekdo snema postopek, da se potem ne bi lovili na kakšne napake v postopku.

netko

Guru
25. jul 2007
6.936
2.249
113
  • Všeč mi je
Reactions: Kamele0N in Pepe

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.475
5.004
113
Na povsem jasno vprašanje se jasno odgovori z DA ali NE. Ne vem zakaj bi s policistom kaj debatiral in mu neke zgodbice pravil. Nekoč so me ustavili blizu meje in hoteli vedeti, kam se peljem. Ja od te hišne številke, do te hišne številke. Ni me vprašal zakaj in mu pač nisem govoril, da peljem mleko z neke kmetije v zbiralnico. Če bo vprašal, bo zvedel. Če hoče videti, jaz nimam problema s tem, da pokažem.
Bedak v bistvo s temi zgodbicami kako dolgo on ne pije zapravlja naš denar, čeprav misli, da je naredil top objavo.

Garfildd

Guru
24. jul 2007
6.236
4.783
113
Policist je dobro vedel koga ima v postopku, saj ga vsi poznajo in da ga snema, zato je vztrajal da dobi odgovor, ki ga potrebuje...

Bolje prej bit dosleden, kot se kasneje s kakšnimi pritožbami na postopek ukvarjat...

• Všeč mi je
Reactions: mosseero in Pepe

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.428
10.675
113
kaj te maš za debatirat, daš pihat rešeno. če kdo muti odvzem , zvečer je ful fajn se svalkat po urgencah pa te fore, policaj pa tak gre domov ko je konc izmene. Jas se neb pustil jebat.