Ne, take policije si ne želimo! Poklukarjeva polna usta enakosti pred zakonom....tako policijo si ta drzava zeli.
V mojem primeru se je druga stran pozdravila z policistom z objemom. A maš pol še šance
Ne, take policije si ne želimo! Poklukarjeva polna usta enakosti pred zakonom....tako policijo si ta drzava zeli.
Oseba ne sme iz avta, je tako? Ne zagovarja, ker folku se bo strgalo.kaj bi napisal, da si uporabil prisilna sredstva ker je oseba v postopku pela in plesala?
tako policijo si ta drzava zeli. Ker ce bi namesto cigana bil tam soncek iz ljubljane in bi dobil dve vzgojni bi en teden v medijih gledali oddaje o tem da smo se sprevrgli v totalitarno drzavo. In zato policisti v eno poslusajo o pravicah oseb v postopku da ja ne bi kdo prekoracil pooblastil.
Pa še ti delaj afno, če si upašPo mojem celo mora, če mu Miličnik tako ukaže.
Gre za neko spoštovanje do sočloveka pa še človeka v uniformi ki je v službi, on se pa tam malo norca dela...prepovedano ni, pač znak "kulture".kaj bi napisal, da si uporabil prisilna sredstva ker je oseba v postopku pela in plesala?
tako policijo si ta drzava zeli. Ker ce bi namesto cigana bil tam soncek iz ljubljane in bi dobil dve vzgojni bi en teden v medijih gledali oddaje o tem da smo se sprevrgli v totalitarno drzavo. In zato policisti v eno poslusajo o pravicah oseb v postopku da ja ne bi kdo prekoracil pooblastil.
Ja in zaenkrat zakonodaja ne dovoljuje pretepanja nekulturnih.Gre za neko spoštovanje do sočloveka pa še človeka v uniformi ki je v službi, on se pa tam malo norca dela...prepovedano ni, pač znak "kulture".
Glede na to da stojijo na drugi strani avta, sta mu verjetno sama rekla naj stopi ven (alkotest, obvezna oprema). Kar mene moti je to da mu dovolita da se jima tako zelo pribliza. Ker med plesanjem in udarcem je vmes sekunda.Oseba ne sme iz avta, je tako? Ne zagovarja, ker folku se bo strgalo.
Celo sestavek s katerim se strinjam.Pa še nekaj. Če bi bilo po moje, bi bili vsi politiki do leta 1990 in od leta 1992 naprej v arestu, tako kot tudi večina tožilcev, sodnikov velik del policije na visokih položajih, del klera, vsi kvazi gospodarstveniki, ki so lastnilili firme, ki jih niso ustvarili in večina je tudi propadla, ter visoki člani bank.
Tako pa se vsi norca delajo iz ljudi
Morda je bil sum ovrzen....Psihofizično stanje sta policaja preverila, al ni bilo nobenega suma na pijanost ali zadrogiranost?
Glede na to da stojijo na drugi strani avta, sta mu verjetno sama rekla naj stopi ven (alkotest, obvezna oprema). Kar mene moti je to da mu dovolita da se jima tako zelo pribliza. Ker med plesanjem in udarcem je vmes sekunda.
Če gre verjeti temu, potem je policija postopala ne samo zakonito, ampak tudi modro.Bil je zrcalni posnetek....lahko se umirimo....vse je ok!
Policija o posnetku, ki je na spletu izzval kritike: Želimo umiriti strasti
Na spletu je zakrožil posnetek policijske kontrole v Kočevju v noči z 21. na 22. avgust, na katerem mlajši moški pleše med postopkom.n1info.si
Vedno nam govorijo kaki (stari) znanci da so.Če ne drugo, je zelo neprofesionalno (in nevarno) za policaja, da ti 'cigo' skače v osebni prostor in se tam zadržuje (nekje 1 m okoli tebe).
No mogoče so vsi skupaj samo ena velika srečna družina!
Kaj pa če so bili kriminalci, s katerimi policisti sodelujejo pri kraji avtomobilov?Pa si preprican da niso bili druga stran resevalci ki so zaprosili za asistenco?