Policija

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.098
4.066
113
Če rečeš, da nisi pil si rešen pihanja?
Če rečeš da nisi pil (v zadnjih 15 minutah) ti dajo takoj frulico in pač pihaš. Če si 1 min prej ruknil enega takratkega (na 0 podlage) boš napihal za odvzem, ampak to je tvoj problem, ker si izjavil da nisi.

Ja še vedno lahko zahtevaš potem še strokovni odvzem in kradeš čas sebi in uradnim osebam če ti je to interes.

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.771
548
113
42
povsod malo
Če rečeš da nisi pil (v zadnjih 15 minutah) ti dajo takoj frulico in pač pihaš. Če si 1 min prej ruknil enega takratkega (na 0 podlage) boš napihal za odvzem, ampak to je tvoj problem, ker si izjavil da nisi.

Ja še vedno lahko zahtevaš potem še strokovni odvzem in kradeš čas sebi in uradnim osebam če ti je to interes.
+ Če si kadil.

Pa ni samo odvzem krvi in urina je tudi pihanje z etilometerom kot opcija.

piagolo

Guru
22. nov 2009
7.000
3.685
113

Sem te razumel, ne pa tipa, ki je trdil, da ne pije alkota. Kaj je tu ovira, da ne bi pihal?

Slovenet

Guru
21. jul 2007
4.421
529
113
43
Še vedno Rdeči revirji

piagolo

Guru
22. nov 2009
7.000
3.685
113
Ali ima policist pravico od voznika zahtevati pihanje v tester ne glede na izjavo voznika?
Ali lahko to zahteva le pod določenimi točno predpisanimi pogoji?
Ali tu ne velja: prvo uradi onda se žali?

sandichamp

Fizikalc
10. avg 2007
479
27
28
Jaz bi zahteval policistovo legitimacijo. Bi policaja popisal. Potem pa bi pisal pritožbo. Policist več kot očitno ne razume uradnega jezika ali pa se verbalno izživlja nad državljanom. Karkoli od naštetega pomeni, da policist ni sposoben opravljati delo policista.
Policaj ga je lepo vprašal, ta debil pa ne zna odgovoriti z DA ali NE. V Jugi ni bilo tako pogumnih. Kdor pa je bil, je bil samo enkrat.

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.084
436
83
45
dolenska
Jaz bi zahteval policistovo legitimacijo. Bi policaja popisal. Potem pa bi pisal pritožbo. Policist več kot očitno ne razume uradnega jezika ali pa se verbalno izživlja nad državljanom. Karkoli od naštetega pomeni, da policist ni sposoben opravljati delo policista.
Ti si isti patron kot tale majstr. Na policistovo vprašanje odgovoriš s da ali ne. Vse ostalo je brezpredmetno razen, če hočeš pametovat oz imeti pozornost policista. Normaln človek hoče čim hitreje na prej. Seveda se najdete, ki ste pametnejši od policajev.

piagolo

Guru
22. nov 2009
7.000
3.685
113
Iz prve roke poznam primer, ko je policistu na nek podoben način pametnajčil. Pa je prejel plačilo globe, postopka, odvzema krvi in kilometrine policistu do kliničnega centra in nazaj do bicikla (skoraj 1200€), ki ga je okrepljen z maligani moral parkirati le slabih sto metrov od doma.
Z malo diplomacije bi verjetno v miru doma blaženo spal.

• Haha
  • Všeč mi je
Reactions: Kamele0N in Matey

netko

Guru
25. jul 2007
6.940
2.242
113
To naredi tipicni ekstremni levičar, policaju bi bilo treba dati pa dodatek

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.165
6.999
113

Zahtevat ne mores nicesar. Ce se ne strinjas z rezultatom ti je odrejen ali strokovni pregled ali pa pihanje v etilometer. Pri prvem je zdravnik tisti ki pove ali lahko peljes naprej (ker rezultata ni takoj), pri drugem pa je rezultat takoj in je jasno ali lahko vozis ali ne.

netko

Guru
25. jul 2007
6.940
2.242
113
Izzivljanje, zaplinjanje ipd so izrazi, ki jih uporabljate medtem ko na eno preprosto vprasanje niste zmožni odgovorit in potem se cudite reakcijam

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N