Kranjski jih pa znajo naprintat na licu mesta in zataknit za brisalce.Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
nikjer ni napisano, da ti je prekrskovni organ dolzan placilni nalog vrociti na kraju. Ljubljanski redarji nikoli ne vrocajo na kraju ker mislim da niti nimajo obrazcev in se vse printa iz racunalnika.
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Uporabnik Apollo8 pravi:
nikjer ni napisano, da ti je prekrskovni organ dolzan placilni nalog vrociti na kraju. Ljubljanski redarji nikoli ne vrocajo na kraju ker mislim da niti nimajo obrazcev in se vse printa iz racunalnika.
znaš pojasnit, zakaj različni postopki?Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
ja in?
Kaj ne velja za vse redarje različnih občin enak ZVCP? in enaki postopki zapisanh v zakonih, ki jih je sprejel parlament?Citat:
Uporabnik jurek1973 pravi:
Ker so redarji stvar občine?
Ker nimajo željeukvarjati se z raznoraznimi osebki?
In kater zakon ima po tvoje veze z izrekanjem kazni?Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
in kaj ima ZVCP veze z izrekanjem kazni? očitno so videli kater [censored] sedi v avtu, pa so se odločili, da raje kar po pošti pošljejo, kot da debatirajo z njim 2 leti
Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
Naj redarjem naložijo real time google earth, pa bodo kar tam kasirali
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Citat:
Uporabnik BLABLABLA pravi:
Sem jih jaz zašpecal na HIT. So ba bli v bistvu na dvorišču gostilne Tinček v Sneberjah,.
PS Svoje dvorišče naj si kupijo pa tam postavijo radar.
Citat:
Uporabnik kingroad pravi:
jaz ravno čakam razglednico s pozdravi mesnega redarstva. "Spekli" so me pri znaku 30km/h (pa ne v okolici šole, tam se strogo držim omejitve). Koliko sem pa točno peljal pa nevem, nekje med 45-50km/h.
Tako je.Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Aha, oni imajo dve leti čas zbirati pravna mnenja in ugotavljat ali imajo oni prav ali jaz, jaz pa osem dni......