Kje imaš na zgornjem scenicu CB anteno?
Eno sliko sivega roomsterja s tablico mislim da je objavljena tudi že na alterju
Eno sliko sivega roomsterja s tablico mislim da je objavljena tudi že na alterju
V prvih štirih dneh delovanja je samo v kranjski občini (meri še v petih drugih) ulovil 247 prehitrih voznikov, od tega kar štiri, ki so prekoračili hitrost v naselju za več kot 30km/h. koliko je blo tistih do 10, (20, 30) pa niso napisali.Citat:
Uporabnik predator pravi:
ksz
Bom kar kopiral iz a.com
Citat:
Danes je v Kranju, vseh bivših kranjskih občinah, občini Tržič, občasno tudi občina Bled in Radovljica, začel delovati radar.
Samo v Predosljah jih je danes slikal zaradi prekoračitve hitrosti preko 70. Toleranca bo za sedaj za 10 km od predpisane.
Zato po predpisih ....
Citat:
Pozoren moraš biti samo na razne CB antene katere se nahajajo na vozilu in so vidne že na daleč.Citat:
Uporabnik VAG pravi:
A so te registrske edine, ki so na Roomsterjih? LJ DJ-053 & LJ DJ-211
Ker je bil danes proti večeru (malo pred 19h) na Nemški cesti parkiran en sumljiv Roomster s tablicami (upam da sem si prav zapomnil): LJ FE-67...
Ti redarji tudi kaj menjavajo tablice?
Represija se povečujeCitat:
ksz
Sem glih naletu na razpis za občinske redarje. Če koga zanima to delo, se lahko prijavi
klik
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
sass: lastnina je sveta. pot je last MOL.(naj grem kidat tudi zaloško, obvoznico, AC?). Naj jo napiše v lastnino stanovalcev (pol pa svizec zavije čokolado) pa jo bomo mi kidal.
ThaShizznitt: a ne vidiš kupa snega? Le zakaj potem pred in za kupom snega dobivamo kazni za parkiranje na intervencijski poti? Pa je vsaj še en tak kup snega na tej "intervencijski poti". Je pa res da je bil včeraj že pol manjši kot tik po sneženju.
Sicer pa sem prepričan da se redarji zaman trudijo. Če pa bi odvetnika najel pa sploh! Samo rabim - čakam sliko napačno parkiranega avta kot dokaz!
Sicer pa pravega razloga za to pisanje in slikanje še nisem objavil in ga tudi ne bom. Vsaj zaenkrat še ne, oziroma dokler se zgodba s kaznimi ne razplete!
Ko pa se to "razplete" bom pa zahteval še javna opravičila od določenih alter uporabnikov!
Kaj je pa razlika med temi izrazi? (storno, razveljavitev, odprava)Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
stornirani nista. Ali sta odpravljeni ali pa razveljavljeni. In ce mestna uprava da kaj na svoje redarje potem sta razveljavljeni
No potem pa razveljalvljeni oziroma sem dobil "opomin". Itak ne bi svoje (ali pa birokratske ovire) napake priznal niti pred evropskim sodiščem najbrž.Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
stornirani nista. Ali sta odpravljeni ali pa razveljavljeni. In ce mestna uprava da kaj na svoje redarje potem sta razveljavljeni
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
No potem pa razveljalvljeni oziroma sem dobil "opomin". Itak ne bi svoje (ali pa birokratske ovire) napake priznal niti pred evropskim sodiščem najbrž.Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
in preklemansko "srečo" sem imel da sem dobil karto letos spomladi po dolgotrajnem zdravljenju. Če bi recimo kazen fasal lani ali celo prej me prav zanima kako bi se "pogovarjali".Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
- ti zaradi birokratske nesposobnosti nimas parkirne karte za invalida
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Pritožbe brez parkirne karte niso jemali resno, kljub temu da sem jim poslal 10+ strani zdravniške dokumentacije iz katere je bilo razvidno da bom upravičen do karte!
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Bi ti bil tiho, če bi na tvojem dvorišču dobil kazen za nepravilno parkiranje?