Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Kje imaš na zgornjem scenicu CB anteno?
Eno sliko sivega roomsterja s tablico mislim da je objavljena tudi že na alterju
Jaz jo lepo vidim...poglej malce bolje, bos videl da ima dve anteni.Eno spredaj,eno zadaj.
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Kje imaš na zgornjem scenicu CB anteno?
Eno sliko sivega roomsterja s tablico mislim da je objavljena tudi že na alterju
Da te malce popravim.Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Glej človek dojemi: Nisi imel parkirne karte. Nisi je imel. In nicniso naredili narobe. So spremenili kazen ker si dokazal da defacto si bil upravicen do parkiranja, samo karte pa nisi imel.
Za voznjo po intervencijski poti te redar ne more kaznovati, ker nadzirajo le mirojoc promet in pa hitrost z samodejnimi radarji.
1.Torej redar te je oglobil na zemljišču last stanovalcev, kje je nekdo na šverc postavil tablo.Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
syntič: na zemljišču bloka (stanovalcev) sem parkiral brez parkirne karte na mestu označenem za invalide(mislim da je na šverc označeno, vsaj tako mi je enkrat prišlo na "uho", ker sicer se znak tepe s znakom ki prepoveduje vožnjo (do invalidskega znaka) razen intervencijskim vozilom.
Kazen dobil za aprkiranje na intervencijski poti(last MOLa) , kar pa sploh ni res! Če že, smo samo uporabljali to pot za dovoz, ampak tega nam ne morejo "dokazat", razen če nas dobijo pri vožnji po njej!
Aja pa da se ne boš spustil v invalide: Bodi brez skrbi,sedaj lahko legalno in legitimno parkiram na teh parkingih (čeprav se jim velikorkat odpovem) . Samo prej pa zaradi "trapaste" BIROKRACIJE" nisem mogel, čeprav sem bil na inv. voziščku in imam odločbo da vozim avtomatika.
Ja saj vem , makovke.....
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
tudi pri nas ni nihče parkiral na intervencijski poti! Če smo mi parkirali na intervencijski poti(po njihovi logiki), zakaj potem MOL ne poskrbi za pluženje snega na intervencijski poti?(če se tako držijo zakonov!).
Citat:
Prav rad bi videl odločbo oziroma projekt kjer je narisana tabla za invalide! (kot vem je to postavil ex hišnik na lastno pobudo, brez kakšnih dovoljenj)
Ja, vsak je dolžan pospraviti na svojem zemljišču. Ti na svojem in občina na svojem.Citat:
Uporabnik Radirko pravi:
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
tudi pri nas ni nihče parkiral na intervencijski poti! Če smo mi parkirali na intervencijski poti(po njihovi logiki), zakaj potem MOL ne poskrbi za pluženje snega na intervencijski poti?(če se tako držijo zakonov!).
A so to dolzni narediti ? Jaz poznam samo tisto, da smo mi dolzni na svojem zemljiscu (ki ni od obcine) sami pospraviti. Ce je snega prevec, pride bager (ki ga sami placamo) in ga odrine na travo, ce ga ni prevec, pa lopate v roke ...
.
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
od kdaj sem jaz dolžan skidat lastno dvorišče?/
Se strinjam, in pri nas nekdo sfreza to intervencijsko pot in ostale potke (ga najbrž dobro plačamo preko upravnika, ker porvprečna starost stanovalca je okoli 70 let) samo tistega dela "intervencijske poti" (po tolmačenju MOla) pravzaprav pa našega dvorišča pa ne sfreza. Pravzaprav tja nameče sneg iz intervencijske poti. Obstajajo slike kupov snega ki so bili tudi mesec po sneženju, celo na redarjevi sliki se vidi da je bolj "slabo" očiščeno.Citat:
Uporabnik Radirko pravi:
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
od kdaj sem jaz dolžan skidat lastno dvorišče?/
Od takrat, odkar gre cezenj potka, po kateri rulja [iz drugih zgradb, ne iz tvoje] lahko hodi.
Kako je z zavarovalnino za padec, ne bi vedel (jaz bi iz svojega nezgodnega zavarovanja pricakoval odsokdnino ... se za vecje bedarije jo izplacajo), smo pa imeli primer, da je zletel sneg z venca strehe nekomu na avto in za razbito sipo in kleparja je pokasiral od bloka. Potem je bilo pa lahko hitro urejeno zavarovanjeAvto je kar dobro zabilo, ne bi zelel tistega dobiti na glavo ...
No, ob tej priloznosti so tudi omenili kako naj bi bilo s pespotkami. Jaz grem kidat, da me nihce potem nima kaj grdo gledati, ponavadi pa skidam se kaj vec (ravno omenjene poti recimo, ki so samo za pesce/bicikle in ne za avte), sploh ce je kaksna lustna soseda ali pa dobra druzba za klepet zraven. Pri nas gre to precej "udarnisko", smo se vedno napol v SFRJ