Ma sej skozi take kraje, kot je npr Logatec najraje vklopim tempomat, pa lahko u miru spremljam promet, brez da zijam na števec.
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Pa še ni res kar je napisano. Lahko mirno steraš na 250, samo potem moraš nekaj časa ustreznio počasneje peljat. Če je pa vmes počivališče, pa tiščiš, vmes greš pa na kavo. SIcer pa imajo ta sistem radi v Italiji, pa obstajajo triki ...
pri novejših avtih to že dobiš v paketu s tempomatom.Citat:
Uporabnik ThaShizznitt pravi:
Se mal, pa si bomo montiral omejevalce za hitrost, tko kot na skuterjih....
Citat:
Uporabnik sass pravi:
pri novejših avtih to že dobiš v paketu s tempomatom.Citat:
Uporabnik ThaShizznitt pravi:
Se mal, pa si bomo montiral omejevalce za hitrost, tko kot na skuterjih....zadeva se dobro obnese za vožnje skozi naselja, mimo radarjev
Ta trik je laufal (še laufa?) s začetno in končno cestninsko postajo, s sistemom Tutor/Section control je pa ta bolj težka, ker so merilniki postavljeni na 3-4 km, vmes je pa bolj malo kavic. Zato so se tudi Italijani precej umirili, Avstrijci pa sploh, posebej ker imajo prenosne na nekaterih dalših gradbiščih. Mislim, pa da ne colajo, dokler ne presežeš povprečno hitrost za 10 ali celo 20 km/h.Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Pa še ni res kar je napisano. Lahko mirno steraš na 250, samo potem moraš nekaj časa ustreznio počasneje peljat. Če je pa vmes počivališče, pa tiščiš, vmes greš pa na kavo. SIcer pa imajo ta sistem radi v Italiji, pa obstajajo triki ...
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Ta trik je laufal (še laufa?) s začetno in končno cestninsko postajo, s sistemom Tutor/Section control je pa ta bolj težka, ker so merilniki postavljeni na 3-4 km, vmes je pa bolj malo kavic. Zato so se tudi Italijani precej umirili, Avstrijci pa sploh, posebej ker imajo prenosne na nekaterih dalših gradbiščih. Mislim, pa da ne colajo, dokler ne presežeš povprečno hitrost za 10 ali celo 20 km/h.Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Meni so se zdeli dokaj pogosto raztreseni, saj se vidi po antenah. Je pa res, da teh odsekov ni zelo veliko.Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
No ja, pri tutorju so malo bolj na redko, pa še luškan trik obstaja ...
No vseeno pa me zanima, zakaj redarji niso kazni izrekli takoj na licu mesta, saj sem sedel v avtu. (škodoželjneži, vem da zdejle doživljate orgazme). Sicer ne vem točno, ali je mene tud slikal ali ne, ker mi je pripeljal za ritjo, vem pa da je slikal nekoga pred mano, ki je tudi bil v avtu. A bodo tudi tokrat napisali, da kazni ni bilo moč izrečt na licu mesta in se tako debelo zlagali? Je to še vedno pravilen postopek, če bi se takole lagali v obrazložitvi kazni?Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
je legalno. Obvestilo o prekrsku pravno gledano ni nic. Steje placilni nalog ki ti ga posljejo po posti...