LJ - Voznik se je ustrelil pred policisti...

jest5

Guru
18. avg 2007
25.967
-8.669
113
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Citat:
Uporabnik slvn pravi:
Si ze nabavil pistolo? Naslednjic lahko ustavijo tebe in takrat bo ze prepozno.

(predpostavljam, da ne vozis po predpisih)
Verjemi, da resno razmišlam o tem. A veš za kakšno? pa ene 4 metki bodo zadosti.
Mene tud ne bodo več policaji dolgo jebali.
Glej, da ne fališ, da te pokonča že prvi metek. Pa prosim, stori to čimprej. Takih cepcev, kot si ti res ne rabimo...

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.788
15.857
113
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:

Glede samomorov pa: Imel sem prijatelja, ki je vedno trdil da samomore delajo slabiči ki se ne znajo spopasti s težavami...kako leto po tej izjavi je naredil samomor zaradi težav s punco. Stvari niso tako enostavne kot se zdijo (očitno).

to je res, niso enostavne. ampak a to pol pomeni da samomorov ne delajo slabiči ali da je (žal) med njih spadal tudi sam?

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.193
7.063
113
Predvsem to, da ko prideš v situacijo, ko kot edino rešitev vidiš samomor ne gre za vprašanje tega ali si slabič ali ne, ampak za veliko notranjo stisko ki ti zamegli razumm do te mere, da možnost samouničenja postane nekaj povsem sprejemljivega.

Glej tudi slabič bo odskočil če bo proti njemu zapeljal avtomobil (torej ga je strah smrti). Ko pa pride v stisko (in to lahko pride tako slabič kot nekdo z ne vem kakšnimi jajci) pa bo sma skočil pred avto (psihološka stiska prevlada nad podzavestno težnjo po samoohranitvi)

Tako da samomore delajo ljudje v stiski. Tako slabiči kot ljudje z jajci.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.788
15.857
113
mnja.. sej štekam tvoj point.. sam vseeno... zame ga ni problema, ki bi bil vreden tega da se fentam. rajš grem krnekam in štartam life iz totalne nule ali pa minusa na novo. običajno so taki problemi itaq družbene narave (razen če si kej psihično bolan, to je nekaj popolnoma drugega) in se jih da skenslat. težko, ampak se jih da... pa če greš magar nekam v himalajo živet pa koze past...

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Verjemi, da resno razmišlam o tem. A veš za kakšno? pa ene 4 metki bodo zadosti.
Mene tud ne bodo več policaji dolgo jebali.
Aaaaajjjaaaaa, tebe policaji jebejoooo....ja pol pa ni čudno, da si tako jezen nanje...in to delajo brez vazelina?
Hja, ne preostane ti druzga, kot da se z pištolo ustreliš. Ampak vprašanje je kam boš ciljal. V glavi nimaš kaj zadet. Ciljaj se v nogo, boš vsaj šepal, če druzga ne....

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.642
10.840
113
vrat si prerezeš, pa se zraven dereš " OOOOOOOOOO soooleeeee Miooooooooooooo!", to bi bila scena.

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik predator pravi:
Tale na avtomobilizmu.com je najboljša
citiram: "Zanima me ali verjamete tej zgodbi.

http://24ur.com/novice/crna-kronika/samomor-pred-policisti.html

Jaz sem malo razmišljal zakaj je prišlo do tega in ne vidim smisla, zakaj bi se človek ustrelil če nima kaj skrivati. Pač ni imel registriranega vozila, pa poteklo vozniško. Pa kaj, a se bo zaradi tega ustrelil.
Moje mnenje je da je prišlo do kakšnih krepkih in je policist ustrelil voznika v glavo.

Recimo tudi iz vojske mi je poznana zadeva. Ne vem kako je prišlo do govora z nad poročnikom, ki nam je povedal, da v primeru če bi se našel kakšen neprišteven vojak in bi ustrelil kakšnega sovojaka ali koga, bi vojska v vsakem primeru skušala to objasnit kot samomor ali podobno. Nikoli nebi priznali resnice. Podobna organizacija je policija.

Saj ne rečem, da se ni ustrelil , mogoče se je, mogoče se pa ni, ampak samo hočem povdarit bistvo, kaj pa če ga je ustrelil policist... Najmanj si želijo imeti incidente in si tako očrniti svoj ugled. Oba policista pa sta na dopustu in odmaknjena od javnosti in bosta tako dolgo da se prah ne poleže.

Pač to je zgolj moje osebno mnenje, pač hočem samo povdarit kaj pa če ni tako kot je policija izjavila..

Malo se zamislite..."

vir: http://www.avtomobilizem.com/forum/viewtopic.php?t=63140

Tale zgodba je še bolj verjetna in logična kot tista, ki nam jo prodajajo policaji.

A je običajno, da policaja odstranijo iz službe in nudijo psihiatrično pomoč, ko vidi smrt ob cesti?
Ali je bolj verjetno da so jih odstranili iz javnosti, da se ne bi pred novinarji kaj zapletli v laži in lagali neusklajeno? vsaj dokler si ne izmislijo dovolj verjetne zgodbice?

Saj če se spomnimo lovljenja bežečega pri Uncu, so policaji tud zanikali uporabo strelnega orožja, dokler ni v javnost prišel posnetek slučajno mimovozečega, na katerem se streljanje lepo sliši. Pa na Krasu so tud zanikali lovljenje za motoristom, čeprav priče trdijo drugače. pa ob nesreče pri golovcu tud priče trdijo drugače....

jest5

Guru
18. avg 2007
25.967
-8.669
113
Tako ja, prav imaš. Policajčki kar tako malo za hec streljajo ljudi-strelske vaje itak spadajo v njihovo urjenje
hysterical-1.gif

A ponoči spiš pod posteljo, da te kakšen policaj ne ukrade?
evil.gif

kavboj

Fizikalc
30. avg 2007
2.219
0
36
Synthman pomoje boš bolj nazorno prikazal represijo, ki jo izvaja država nad ljudmi (ki seveda vozijo po pravilih in ne ogrožajo drugih) s tem, da narediš harakiri. To je samomor pravih bojevnikov (z mlini na veter).
zmaga.gif

Zorroslav

Zeroslav
5. jan 2008
1.441
0
36
36
Pa kaj se ni brezvez prerekat o temu zakaj se je človek ustrelu. Noben ne ve zakaj oziroma kaj ga je pripeljalo v to dejanje. Človek je pokojen in nič ga ne bo pripeljalo nazaj, niti nekatere veleumne izjave tukaj gor.
Za nekatere tu gor. Začnite se uk varjat z resnimi problemi, recimo kako priti k pameti?!?! Bo več koristi, kot pa da hočete postati nova Agatha Christie in razložit to dejanje, čeprav z glavo skozi zid.

Nazadnje urejeno:

B81

22. jul 2007
37.078
10.578
113
KSZ

Pravzaprav je imel srečo. Če bi mu pištola zatajila, bi kazen fasal.

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.216
1.387
113
ksz

Mogoče pa je prvo iskal psihiatra, pa so mu povedali da bo moral par mesecev počakat na vrsto. Pa je ubral krajšo pot...

tony

Guru
23. jul 2007
9.678
1.488
113
Reševalci ste na svojem področju verjetno že vsega hudega vajeni, plavci pa so očitno glede nekaterih sfer okrog (prej in po) življenja občutljivi kot čisto navaden človek... No, po drugi strani bi tudi tebe verjetno malo ruknilo, če bi nekdo recimo streljal na tvojo glavo...
tongue-1.gif

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik tony pravi:
Reševalci ste na svojem področju verjetno že vsega hudega vajeni, plavci pa so očitno glede nekaterih sfer okrog (prej in po) življenja občutljivi kot čisto navaden človek... No, po drugi strani bi tudi tebe verjetno malo ruknilo, če bi nekdo recimo streljal na tvojo glavo...
tongue-1.gif
A niso na policiji povedali, da policaja v nobenem trenutku nista bila ogrožena? :))))