LJ - Voznik se je ustrelil pred policisti...

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.629
356
83
Kras
www.mtl.si
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:, zato je le-ta stopil na drugo stran vozila in segel pod sovoznikov sedež, kjer naj bi imel dokumente. Ven je potegnil pištolo, jo repetiral, usmeril vase in ustrelil.
Damn, temu se reče svinjska sreča za policista. Če bi bil ta tip namreč malce bolj čuden bi najprej njiju ustrelil, potem pa še sebe. Oz. enostavno njiju pokosil in šel naprej. Upam, da bodo naši policisti začeli malce upoštevati te možnosti in delovali bolj v skladu z USA cops, kjer dejansko prekleto pazijo na takšne ''malenkosti''.

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.032
10.789
113
kod Džej-Zija
Še en jasnovidec.
bonk.gif
Sicer pa so na obvoznici pri Brdu precejkrat kontrole. Lepo piše, da sta se za avtom zapeljala, ker tehnično ni bil izpraven.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-380
113
ja sm šele pol vidu in slišu na radiu kaj je bilo... vglavnem ni bila kontrola prometa...

no ja... jest ne verjamem v taka naklučja, da bi glih njega ustavla zato ker mu zadaj ni stop lampa delala... in kako naj tebe kontrola (mislim una stoječa) pri 100km/h varno ustavi? sploh če si na prehitevalnem pasu?

Nazadnje urejeno:

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
ksz

Dejte no !

Tistemu, ki piše, da se je ustrelil zaradi večjih kazni, kapo dol ........

.... pa s kladivom po glavi, idio*ta !!! A je kriv tisti, ki kazni piše, a tisti, ki jih ne upošteva ???
stupid-1.gif

Drugače pa, po mojem mnenju, se je na tole dejanje že kar nekaj časa pripravljal, dejanja zagotovo ni storil v afektu. Že to, da je imal pištolo v avtu, pove dovolj ... in za samomor moraš imeti pogum, pa naj se sliši še tako neverjetno. Tisti, ki pravite, da to storijo le bojazljivci, OK, imate pač svoje mnenje. Kolikokrat ste že bili na tem, da si vzamete življenje? Mislim tako, fiktivno (te nekdo razjezi, ti gre vse narobe, te pusti punca/fant). Ampak, nekaj je v trenutkih slabosti, drugo pa je te trenutke UPATI "izkoristiti" (v negativnem smislu).

Verjetno je bila tale patrulja samo kaplja čez rob, nikakor pa ne razlog, da se nekdo odloči za samomor ... me pa res zanima, kako bo ozadje te "tragedije" ...???

Noker

Nazadnje urejeno:

limetka

Pripravnik
26. jul 2007
597
0
16
Se v veliki meri strinjam s tabo.
Upam, da ni kdo izgubil koga od svojih bližnjih na ta način. Želel sem povedati, da če lahko oseba zbere pogum za tako dejanje - vsekakor ga moraš imeti, lahko zbere tudi pogum za rešitev problemov. Razen če so egoisti do amena. Pa brez zamere.
Smilijo se mi pa tudi policaji. Grozno se morata počutiti.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.788
15.858
113
Citat:
Uporabnik xmovc pravi:
Glede na njihov nivo inteligence lahko kmalu pričakujemo uvedbo in nato povečanje kazni za samomor.
uf-1.gif

samomor je že kaznivo dejanje. enkrat sm neki driftal po btcju in sem se kasneje malce razgovoril z enim policistom, ki mi je očital ogrožanje asfalta, robnikov, znakov ter sebe (driftal sem okoli 1-2h zjutraj) in mi ni blo jasno kako je lahko prekršek če sebe ogrožam ter sem ga zato posledično vprašal če pol tud samomora ne smem naredit na javnem prostoru.. odgovor je bil da dejansko ne smem in da je zato predpisana kazen.. mislim wtf?
stupid-1.gif

res pa je da se nikoli nisem kej preveč poglabljal v to in preverjal zakona, če je to res.

kar se pa tistih izjav tiče da moraš biti pogumen, da se ustreliš... se mi zdi da ste zamešali besedo pogumen za kkšno drugo.. recimo pussy, softič, id1ot oz. kaj v temu smislu.

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Citat:
Uporabnik xmovc pravi:
Ampak o tem država raje modro molči, saj to ne prinaša političnih točk pa tudi ukrepi, ki bi kaj izboljšali stanje so dražji od pisanja novih zakonov presegajo veleume, ki sedijo na čelu države.

Glede samomorov velja tihi dogovor, da se o njih ne poroca zaradi druzbenih vplivov. Na splosno povsod po svetu.

lp

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.646
10.842
113
dejankso se o tem vec ne govori o strahopetnosti, ampak posebna psihološka travma, ko v bistuv izgobiš občutek za realne probleme. Brezizhodna stiuacija in pok. V taki situaciji verjetno se noben ni bil, v taki duševni stiski če hočete, od nas...da bi to razumeli. Ker nekak si ne znam predstavljat da bi te blo necesa tolk strah da bi se kr ustrelil???????? al pa obesil... bo prej tisto o čemer sem pisal prej.

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Kakšna debata zaradi enega od več ko 600 primerkov letno, ki naredijo samomor.

Ta se je pač pred policaji, pa kaj.Je že hotel priti v časopis.

sandra

Guru
10. dec 2007
5.780
2.243
113
Citat:
Uporabnik Thrivial pravi:
Citat:
Uporabnik xmovc pravi:
Ampak o tem država raje modro molči, saj to ne prinaša političnih točk pa tudi ukrepi, ki bi kaj izboljšali stanje so dražji od pisanja novih zakonov presegajo veleume, ki sedijo na čelu države.

Glede samomorov velja tihi dogovor, da se o njih ne poroca zaradi druzbenih vplivov. Na splosno povsod po svetu.

lp

Potemtakem spada med žrtve na cesti.
sprasujem se.gif

kdosemjaz

Fizikalc
1. avg 2007
1.654
0
36
Meni se zdi bolj smotrno, da se uvede letni check-up voznikov pri psihologih, ne pa neke absurdne kazni, ki ta samomorilski brezhrbtenični narod pahne še globlje. Še preden sem danes videla novico, da se je nek nesrečnež čutil dolžnega ustrelit, sem na cesti videla nemalo trkov, polminutnih hupanj v afektu in neupoštevanja pešcev. Zgovarjanje na polno luno ali dež je brezpredmetno.
stupid-1.gif
Agresiven folk nima za moje pojme kaj počet v avtu in pika. Mislim, da je čas za segregacijo glede na osebnost.

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.032
10.789
113
kod Džej-Zija
Pa od kje vam ideja, da se je tip ustrelil zaradi kazni?
17758-icon_confused.gif
Glede na to, da mu sploh še nista uspela policaja nobenega naloga napisat. Na rezultate preiskave bo treba počakat, da se vidi vzrok, ne pa tu nekaj pametovat o kaznih.

kdosemjaz

Fizikalc
1. avg 2007
1.654
0
36
Moj point ni bil, da se je moški ustrelil zaradi kazni, ampak da je na cesti na tisoče labilnih neprištevnežev.

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik rollingstones pravi:

RTV Slovenija

:
Citat:
Vzrok za tragedoijo ostaja neznanka
...
Ob tem je poudaril, da voznik s pištolo policistoma ni grozil. Tudi kot osumljenec kaznivih dejanj po Kotnikovih besedah ni bil zanimiv, saj je imel le nekaj manjših prometnih prekrškov. Kot je še pojasnil, se je voznik ustrelil s predelano pištolo crvena zastava, za katero ni imel orožnega lista.

Poleg manjših prekrškov le neveljavno dovoljenje
Kako pa da je imel neveljavno dovoljenje, če je dosedaj storil le nekaj "manjših prekrškov"?
A že za manjše prekrške odvzemajo izpit?

Vzrok za tragedijo bo za policijo tudi ostala neznanka, vsaj kar so poročanja v javnost tiče.
Pri seb pa pomoje točno vedo, da so mu že enkrat prej vzeli izpit, da je bil danes z neveljavnim, da sta mu policaja napisala za kak 1000+€ kazni, (vožnja brez izpita, drugi prekrški, tehnično pomankljiv avto, ...zarad česa je bil ustavljen....)

Če povedo da policajem ni grozil izpoade da tip ni bil jezen na policaja, da policija ni nič kriva, višina kazni pa tudi ne vzrok za samomor. Vzrok bo uradno ostal neznanka,
In dejmo po starem naprej kasirat. Skratka, policija se zdej dela nevedno, kot da kazni ni dala

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.032
10.789
113
kod Džej-Zija
Neveljavno morda zato, ker je bilo pretečeno.
17758-icon_confused.gif

Upam, da boš spet tu začel bluzit, kako ga grda grda država poslala v smrt s svojimi tisoči evrov kazni. Vsak bi se ubil, če bi imel pištolo pri roki, ob takih kaznih, kajne?
bonk.gif

Pojma nimamo, kaj je bil tisti sprožilec, ki ga je pognal čez rob. Takole nabijanje v tri krasne o kaznih kot vzroku je krneki. Pred letom ali dvema se je en model v Ljubljani zaletel, malo stolkel avto, od tam odšel peš, zlezel na vrh žerjava in se vrgel dol. Kaj mu je takrat rojilo po glavi, ne ve nihče.

@kdosemjaz: žal je že tako, da je psihološko psihiatrična pomoč povprečnemu Slovencu precej nedostopna. Eden od vzrokov je tudi družbena stigma. Ko bomo sami malo bolj skrbeli za lastno duševno zdravje, se bo tudi na cestah in ulicah poznalo.

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik mosseero pravi:
Pa od kje vam ideja, da se je tip ustrelil zaradi kazni?
17758-icon_confused.gif
Glede na to, da mu sploh še nista uspela policaja nobenega naloga napisat. Na rezultate preiskave bo treba počakat, da se vidi vzrok, ne pa tu nekaj pametovat o kaznih.
LoL in ti misliš da bo preiskava objektivna? 100% bo vzrok nepoznan.

Kaj pa ti veš, kaj je blo res, misliš, da sta ga policaja ustavila zato, da bi mu zaželela srečno vožnjo al mogoče zato da bi ga kaznovala?
Kolk stane - vožnja brez veljavnega izpita,? prehitro? tehnično pomankljiva stara omega?

Jezen je bil na policaje, ki sta mu hotla vzet nekajmesečni zaslužek, pa si je rekel, ne boste me več jebali.
Verjetno je policajem tudi grozil in sta se skrila v zaklon in potegnila svoje pištole, ampak tega zagotovo ne bodo priznali - zakaj že rabita psihološko pomoč, al policaji nimajo vsak dan opravka s smrjo na cesti?

Zdej bodo policaji dobro premislili, kako napisat poročilo, da policija in visoke kazni ne bi bile slučajno kaj krive za tragedijo.
Saj so tud lani na Krasu v poročilo napisali, da policaj ni lovil bežečega motorista, čeprav priče trdijo drugače.

predator

Fizikalc
20. jul 2007
5.141
0
36
Ausland
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Kako pa da je imel neveljavno dovoljenje, če je dosedaj storil le nekaj "manjših prekrškov"?
A že za manjše prekrške odvzemajo izpit?
Veš, vozniško dovoljenje zna tudi poteči in je takrat neveljavno.

Daj malo razmisli preden sploh kaj napišeš, ne pa samo čez Policijo in njihove uslužbence pljuvat zato, ker si se enkrat (mogoče celo večkrat) "opekel" pri policistih.

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.032
10.789
113
kod Džej-Zija
Saj res, policaji so največji sovražniki naroda, a ne.
bonk.gif

Glavno je, da si si ti scenarij v glavi že narisal in definitivno je bilo tako, kot si ti napisal. Te še enkrat vprašam, kar sem te že prej. To po tvoje pomeni, da bi vsak, ki bi dobil tako kazen, naredil samomor, če bi le bila prilika, al kaj?
17758-icon_confused.gif

Sicer se mi pa s tvojimi nebulozami ne da več ukvarjat.
smirk-1.gif