Lisice

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik Axi pravi:
Sicer pa nima veze, izučilo te verjetno je za drugič in to je namen.

P.S. potem, ko si izgubil verjetno vsaj eno uro, da so ti lisice sneli, si pa verjetno res profitiral
grims-1.gif

zakaj misliš, da je ga izučilo? misliš, da ko bo drugič en dogodek v monsu ob 12:30, drugi pa v drami ob 13:00, bo on pač iskal pravi parklplac okrog drame tako dolgo, da bo event končan?
hysterical-1.gif

drugič bo pa direkt taksi poklical, pa redarja zvečer ob sedmih...

zetko

Pripravnik
18. avg 2007
916
0
16
40
Citat:
Uporabnik mimmy pravi:
Citat:
Uporabnik mosseero pravi:
Itak je pa pri Ekonomski en ogromen plačljiv parkplac, zato izgovor, da ni bilo časa, pa nikjer prostora, pa ...., ne drži vode. Tja bi šel, plačal tistih par evrčkov in ne bi imel nobenih težav.

Pri Ekonomskem faksu je res ogromen parkplac, vendar je po novem samo za abonente... torej, če nisi abonent, se znajdi kot veš in znaš, parkirišče ob študentskih blokih in nasporti FDV pa je vedno zasedeno in moraš imeti prekleto srečo, da kam stisneš svojega konjička...
jezen.gif

Od kdaj pa to? Jaz sem v cetrtek se normalno z evri placal
confused-1.gif

grube386

Geek pohotnež
20. jul 2007
2.174
0
36
40
Za vogalom
@Dizzy:
Hmmm... To je pa problem... Parkirati okoli EF...

Točno vem kje si parkiral. Tam se redno parkira, je pa res da se tudi redno pišejo listke po novem pa tudi natikajo lisice. Ko parkiraš kjerkoli, kjer ni za to namenjen prostor, pač tvegaš. Pa če imaš na avtu napisan DREKAČ LETA... Koga pa briga če maš ti 10 minut pred koncem prvega "eventa" že začetek naslednjega. PRESS
hysterical-1.gif

Itak si pa sam kriv. Glede na to, da si že xy let v Ljubljani bi lahko malo vedel kako je kje urejeno s parkirišči in parkirnimi hišami. Pa tudi ni se težko zapeljati zraven in pogledati. Pa 200m naprej od tega parkirišča, imaš še parkirno hišo od FDV-ja. Obe parkirišči sta lepo označeni z znaki, tako da ne okrog razlagat, da nisi vedel. Enostavno si se hotel/se hočeš šlepat na eno bogo PRESS oznako in obesek. C'mon
smirk-1.gif

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
res, nisem vedel - saj pravim, da ko delam recimo v centru, da vedno parkiram pravilno. tu mi pač situacija ni bila znana, zato potem tako ...

je pa dejansko edini Cbb odgovoril na moje vprasanje.
wink-1.gif

zdaj vem, kdaj bom nucal Press nalepko.

je pa možno, da je vse skupaj zakuhala ena teta, ker ko sva s kolegom prišla po avto, je ena teta prišla mimo in nergala, zakaj tukaj parkiramo ... kukr študentje ...

aja, saj res - takoj ko sem avto umaknil, in ko sem obračal, je tja parkiral že drug avto, zraven pa tudi vsi prostori zaparkirani, vsi avti pa drugi kot včeraj ...

mimmy

Pripravnik
6. avg 2007
520
2
16
z glavo med oblaki
Prejšnji torek - mogoče pa le rampa ni delala?

V glavnem, gumb za printanje potrdila je bil prelepljen, zraven pa napis, da je samo za abonente... mudilo se mi je na predavanja in sem imela res srečo, da sem dobila plac nasproti FDV-ja.

grube386

Geek pohotnež
20. jul 2007
2.174
0
36
40
Za vogalom
Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:
res, nisem vedel - saj pravim, da ko delam recimo v centru, da vedno parkiram pravilno. tu mi pač situacija ni bila znana, zato potem tako ...

je pa dejansko edini Cbb odgovoril na moje vprasanje.
wink-1.gif

zdaj vem, kdaj bom nucal Press nalepko.

Tako parkirni prostor pri EF, kot parkirna hiša pod FDV sta označena z ustreznim znakom. Če znakov ne vidiš, imaš večji problem kakor so lisice.

Sedaj boš pa rekel, da nisi vedel zakaj imaš PRESS nalepko? In si dejansko mislil,da je zato, da ti policisti in redarji pogledajo čez prste?

In ne, tega ni zakuhala teta. Redarji so tam pogosti in ti si pač naletel na mino.

kazamurnik

Fizikalc
3. avg 2008
1.604
5
38
jaz bi si kupil minimoto......avto bi parkiral v tri krasne na zastonj park placu in potegnu minimoto ven s prtljažnika in se peljal kamorkoli.

grin1.gif