Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:
ksz ...
kazen mi sploh ni problem. problem so LISICE!! že velikokrat sem dobil parkirno kazen, ko sem, pazi to, parkiral na plačljivem parkingu, a zaradi tega, ker se je delovni čas na dogodku podaljšal, nisem mogel podaljšati parkirnine. kaj naj? smo se na firmi zmenili in firma plača - po dogodku sem še vedno lahko fotografije oddal v pravem času, ne pa danes, ko sem imel še cel kup kolobocij zaradi tega.
PRESS nalepka - zakaj nikoli nisem videl olisičenega Popovega avta? Info TV-jevega? pa so bili zraven vsi olisičeni, ta avta sta imela pa samo obvestilo redarstva. zato, ker sta narobe parkirala, ampak so verjetno vedeli, da morajo hitro naprej.
aja, pa mimogrede, ne delam za šolsko glasilo, temveč za eno večjih fotoagencij v Sloveniji ...
skratka - kazen me ne moti, motijo me lisice, in jutri, ko grem tja, ne bom čakal eno ali dve uri, da mi ga odklenejo ...
aja, pa ni oviral prometa, niti malo. kar se tiče parkinkgov okoli Ekonomske fakultete - nisem vedel, da so plačljivi parkingi to, niti nisem gledal, ker nisem imel časa - če bi vedel, bi gotovo tam parkiral, tako sem pa mislil, da gre za parkinge izključno za študente in zaposlene. btw - vedno parkiram v parkirni hiši ali na plačljivih parkingih - vedno. da bom pa na obrobju parkiral in potem cel dan po raznih busih trogal 6k € vredno fotoopremo - no thank you. se mi je že naredilo, da so mi nekaj polomili na busu, ampak takrat, hvala bogu, velike škode ni bilo.
PRESS nalepka v Sloveniji pomeni samo to, da so ti potem ostali fouš. očitno. kaj čmo. foušarija, nacionalni slovenski šport. če temu ne bi bilo tako, danes ne bi dobil lisic, temveč samo kazen.