Zakaj mam pa jaz že tako titulo?
Ker se mi zdi izredno bebasto klube primerjat v letu 2011 po zgodovini iz leta 1885 ipd. in to sem pač direkt napisu. Poglejta kok postov imata z Viperjem v temi o primeri, ki vaju prav nič ne zanima, še tekma vseh tekem ne, samo da bi MODERATORJA, mene "drkala", podn od podna...
Kar se pa lig tiče sem se pa itak zmer strinju. Gledam več tekem angleške lige kot španske, samo nimam nekeka izrazitega favorite kluba isto kot trenutno v F1 in tekme zame nimajo nobenega "naboja". Držim pesti za Chelsea, Arsenal, Man. City ipd. in zato gledam velik tekem, ker je vsaj 10% el classica, skoraj vsak vikend.
Tekme barce gledam pa tudi če igrajo prot poden klubu, ker mi je igra pač top in gledat Messija je nekaj posebnega in tiste trenutke ko trosi svoj magic dust, se splača vmes gledat par ur sranja. Pa tudi barca lahko zajebe, zato je treba gledat tud drugače nezanimivo tekmo Barca Vs. Levante npr.
Lestvica lig pa se ne da sestavit. Fakt je da sta top2 kluba trenutno na svetu v španski ligi in ker so ostali toliko slabši, pomeni, da je najtežje postati prvak v španski ligi in je tako NAJTEŽJA (za postat prvak).
Najbolj ZANIMIVA, napeta ipd. je angleška liga, ker kot že napisano ni dobljenih tekem in vsak vikend je skoraj en mini classico, ker je jasno, da bo vsak raje gledal Manu-Lpool kot pa Barcelona - Racing.
Nemška me ne gane kaj prida, spremljam rezultate, Jurgen Klopp mi je care, tk da mi je Dortmund kul, pa Bayerna nisem nikol prebavljal tk da bi je všeč če puši k****.
Italjansko pa spremljam sam zarad slovencu in sarme + udinese, ostalo mi je pa taka muka za gledat da je....ma ni šans.