Liga prvakov 2011/2012

Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
Si gledal tekmo?
confused-1.gif

Obupno je blo za gledat, pa ne zarad rezultata in tole včeraj res verjamem, da je blo težko gledat vsem, še kakemu Chelsea fanu. Sicer pa sem 90%, da bo finale še vedno Barca: Real.

Barca rabi doma sam en gol, pa mora potem Chelsea že nekaj nardit.

Sem gledal ja. Če ne gre s 16m probaš z 20
wink-1.gif

Barca rabi en gol ja, samo karkoli čelsi naredi šteje dvojno.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
treba je na 5m še 4 podaje naredit za statistiko
bonk.gif

Gledal sem samo od 60 min naprej, ker sem se vozil iz LJ na koroško prej. Pa kar sem slišal Obreza, skoz onanira na neverjetno statistiko, pa 600 podaj itd. Pa si mislim, stari a jaz isto tekmo gledam. Bila je 88 minuta, Chel$ky vodi 1:0, barca pa naredi 20 zaključenih podaj - Puyol, Mascherano, Puyol, Mascherano, Puyol, Busquets, Mascherano, Puyol, Alves, Mascherano, Xavi, Busquets, Puyol... Pa Chel$kyevim igralcem se je moralo smejat. Verjetno si je kak drogba (no ne vem če si je on sposoben kaj takega mislit
evil.gif
) mislil, pa podajajte si vi žogo še 90 minut v Barceloni če hočete, dokler ste 60 metrov od gola.

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
Si gledal tekmo?
confused-1.gif

Obupno je blo za gledat, pa ne zarad rezultata in tole včeraj res verjamem, da je blo težko gledat vsem, še kakemu Chelsea fanu. Sicer pa sem 90%, da bo finale še vedno Barca: Real.

Kaj pa če Chelsea prvi zadane?
smile-1.gif
Potem rabijo tri gole!

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik Malecky pravi:

Je bilo težko za gledat, čeprav sem samo zadnje pol ure gledal, ampak kot sem že v prejšnjem postu napisal, od tiste pol ure je barca 20 minut kombinirala na sredini in v svoji polovici.

Pozabljaš pa tudi ti, da mora dat Chel$ky samo en gol v Barci, pa mora Barca dat 3. Pa ne reč, da Chel$ky ne bo zabil na Camp Nou, na včerajšnji tekmi tudi nebi smel, ampak 1 protinapad v 90 minutah pa bojo imeli.

tomi

Guru
1. sep 2007
18.595
9.813
113
40
MB
ja če v barci ne bo šlo not vse kaj je tu šlo v štango/prečko bo težka, ker je čist možno da bo diveba kakega stišal not spet
smile-1.gif

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Res ste dosadni glede Obreza. Ko igra Real se isto dere ROOOONAAALDOOOOO oz. se je zdaj za vse nehal oz. znižal na 10% vsega skup. Pol pa poslušat kakega Bavca al pa drugega zamorjenega.
stupid-1.gif
Najbolj butasto je, ko si zaradi Obreza ne upa pohvalt barco čeprav je tisti trenutek povsem na mestu.

Kaj glede statistike ne drži? Obrez jo je našteval ja, potem je pa zaključil, da to nič ne šteje in to večkrat. Je preveč zate, da bi poslušal komplet zadevo v kontekstu? Potem se pa čudiš nad najednikom v politiki.
bonk.gif

Jaz tudi nisem prišel pisat, kako je Moronjo jokcal o sodnikih (ker je bila originalna izjava dalša kot na kakem portalu).

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
Včerajšna tekma je bila živ dolgcajt. Uni špilajo bunker uni si pa tm neki žogo podajajo. VAU!!!!!!!!!!!!!! Za žile rezat. Saj BArca je zgubila. To je kul.

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Terry bebec in svinja na kvadrat.Ramizer pa poskrbel za zanimivo nadaljevanje
smile-1.gif
Bo pa težka za Chelsea z enim igralcem majn.

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Lep gol, je bil pa Valdez blizu, mogoče bi clo enkrat branu, če ne bi pikeja zbil.
tongue-1.gif

Bo pa beda če bi šel Čelski naprej...bi seveda navijal zanje, ampak tako oslabljeni v finale pa... brezveze.
crazy1.gif

tomi

Guru
1. sep 2007
18.595
9.813
113
40
MB
Citat:
Uporabnik rawr pravi:
Terry bebec in svinja na kvadrat.Ramizer pa poskrbel za zanimivo nadaljevanje
smile-1.gif
Bo pa težka za Chelsea z enim igralcem majn.

baje da se real zanima za njega, so zdaj vidli da poseduje kvalitete ki jih iščejo pri igralcih
grin1.gif