Lidl / Hofer, kaj tam kupujete

Resolver

Fizikalc
18. jun 2008
1.836
0
36
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Ne kar na pamet
smile-1.gif

Kupujem npr. v Hoferju Kefir...

Ja isti izdelek je tudi v Šparu in še kje itd.

A bejž, bejž! Si našel par izdelkov, ki se prodajajo tudi drugje? Čestitam!

I

Izbrisan uporabnik #488

Maš pa tudi takšne, ki so v enaki embalaži iz iste tovarne, le da so drugje z drugo nalepko in dražji.

milos621

Pripravnik
29. apr 2008
913
10
18
Citat:
Uporabnik Resolver pravi:
Meni niti Hofer niti Lidl nista prebavljivi trgovini. Izdelki krneki. Pa zaradi mene lahko vsi kupujete tam.

Jaz imam občutek da sta Lidl in Hofer kot (pa ne zamerite) koriti, kjer se naj hranijo svinje. Vse je podrejeno nizki ceni. Kvaliteta je pogosto tako/tako, videz embalaže je obupen, videz trgovine je katastrofa. Če česa zmanjka čez dan si pač zvisel, nimajo zalog ampak je to tvoj problem...

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Meni niti Hofer niti Lidl nista prebavljivi trgovini. Izdelki krneki. Pa zaradi mene lahko vsi kupujete tam.

Krneki kot v Mercatorju, Šparu...

priden.gif

Resolver

Fizikalc
18. jun 2008
1.836
0
36
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:

Krneki kot v Mercatorju, Šparu...

priden.gif

Kupuj, kjer hočeš. Mene ni treba prepričevati, ker sta mi obe trgovini krneki.

I

Izbrisan uporabnik #488

Nihče te ne prepričuje, le debatiramo, žal te je zaneslo z nekim posmehovanjem.

Lahko pa poveš, kje ti kupuješ... simpl

Resolver

Fizikalc
18. jun 2008
1.836
0
36
Preberi, kdo je začutil potrebo po tem, da me (po)uči, kaj se tam prodaja in kaj drugje za višjo ceno.

Meni sta ti dve trgovini krneki, pa četudi sta najcenejši in nasploh najboljši po tvojih merilih.

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
Citat:
Uporabnik dinos77 pravi:
Kupujem v Tušu ali Mercatorju. Ti nizkocenovci so v zadnjem pol leta ful spustili kvaliteto in še samo poskušajo zaslužit na nas, to velja zlasti za lidl. Za hofer nevem, ker nisem nikoli bil tam.

467716-post_slo.gif

No, tako...

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Ja ok, sami mi je hecno npr. ko nabaviš eko japke, po katerih je padal "radioaktiven" dež, al pa tiste iz rastilnjaka pod nadzorom
smile-1.gif

Itak pa da tudi mi imamo radi in vzamemo, kar je "doma" pridelano.

No da ne bo sedaj tema prerastla v bio/eko ker to ni naslov teme ampak replika. Ja, pada gor radioaktiven dež tako kot na klasično jabolko. Ampak tista jabolka vsaj ni 16x špricana preden pride na police (kar je seveda razvidno saj vizualno ni privlačna). Torej še vedno boljše? 16 imam v mislih iz ene oddaje kjer je nek veliki Francoski pridelovalec jabolk povedal da preden pride na polico da jih 12-16x špricajo, je pa res da so vse kot narisane, tip-top.

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Maš pa tudi takšne, ki so v enaki embalaži iz iste tovarne, le da so drugje z drugo nalepko in dražji.

hehe ja pa embalaža je slabša :D smo že debatirali, pomurski sir ma v lidl al hofer embalaži krajši rok trajanja :D

ThorZEN

Fizikalc
18. avg 2007
2.304
32
48
V Spar redko zaidem zaradi pogostih glasnih naznanil tipa "dežurna čistilka na oddelek zelenjave", "oddelek tehnika na blagajno 5" itd., seveda se vse 2x ponovi.

Drugače pa veliko večino robe nabavim v Hofer, Lidl, testenine in kak pecorino sir v Eurospinu, Spar in Leclerc za kako malenkost, ki je drugje ni. Tuš me praktično ne vidi nikoli, M pa tako ni vreden omembe s svojimi navitimi cenami za isto robo.

YuGec

Fizikalc
18. avg 2007
2.801
0
36
Lidl ima definitivno najboljši WC papir, 4 slojni. Tudi kuhinjski papir v roli je ok.
Sadje in zelenjavo prve kvalitet in veliko boljše kot v Mercatorju, Šparu ali bog ne daj v Leclercu.

Kruh imajo v Hoferju dober (pripravljen v naših pekarnah).

scorpion

Majstr
25. apr 2008
2.022
190
63
V Hoferju obvezno pivo... Dokler ga nisem sprobal, sem mislil, da je Union najboljši. Zdaj vem, da ni, pa še izredno poceni je, tako da kupim kar celo šteko, da je za par dni mir.
Naslednja stvar je kapučino... poceni in veliko boljši kot pa barcafe ali nescafe. Vsaj zame.
Za zelenjavo moraš biti zgoden, ker drugače ne ostane veliko izbire.

gas

Fizikalc
23. jul 2007
2.237
54
48
V Hoferju ovsene kosmice, sojin jogurt, polnozrnate testenine, kuskus, kvinojo, amarant (kadar imajo), riževo mleko,....