LG optimus 2X

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
Pa ne spet Italijan.En makaronar je že včeraj rekel da ima GB pa so vsi ostali rekli,da ga nimajo.
Očitno je samo 1 italjan iz cele Italije dobil GB ostali morajo pa čakat
wink-1.gif

OldSkul

gps navigator
20. jul 2007
1.866
12
38
GB je zunaj to je dejstvo, Korejci ga že imajo. To, da ga ima nek Italijan, ni nič takega. Pač ima dobre vire. Sej tudi Paul iz modaco čaka na svoj vir, da mu bo naložil GB ROM. Čist možno da bo 21F. Je pa trenutno tako, da se je Paul skoncentriral na Galaxy S2. Kot da že nima dovolj podpore na xda ta telefon :/

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.547
297
83
Ja tut meni vstrajno kaže da je posodobitev ko pa prideš do tiste točke za nagradnjo pa reče da maš zadnjo verzijo ...

jst pravim krneki al pa se je aplikaciji spipalo
grims-1.gif

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
Koreja že ima GB mi bi ga pa naj dobili "baje" zadnji teden v septembru.
Ampak toliko krat ko so že prestavili dan izida že močno dvomim,da sploh bo.
Če bo izšel,javim takoj,ko bo možnost posodobitve,če me seveda ne bo kdo že prehitel
wink-1.gif

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.547
297
83
Sam nevem zakaj PC Suite IV vedno pokaže da je posodobitev na koncu pa da mam zadnjo verzijo...
sprasujem se.gif
Ker do sedaj nigdar to ni počel..zato mi je čudno...

Kje pa si ti dobil info da bo konc meseca oz. zadnji teden?

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.547
297
83
Citat:
Uporabnik popotnik pravi:
Pisal na LG support UK,US,Bolgarija,Hrvaška in od vseh sem dobil enak odgovor,pa tudi na XDA jih je nekaj potrdilo,da bo konec meseca.
Katero verzijo LG PC suite imaš?

Jst sem pisal na servis od LG v sloveniji in sem dobil tak odgovor..

Citat:
Pozdravljeni!

Natančnega datuma, ki bi bil s strani LG-ja potrjen, žal nimamo. Posodobitev naj bi bila na voljo v roku 14. dni. Lansiranje novega SW po potrjeno tudi na naši spletni strani www.vamatrade.com

Lep dan želim

pablo

Pripravnik
3. jun 2008
149
0
16
Kako je z baterijo, ali je res, da ne zdrži niti en dan?
Živim bogu iza nogu in imam zelo slab 3g signal, lovi mi samo na določenem mestu, pri nokii n97 imam 4 od 6 črtic, IPhone mi sploh ni ulovil 3g signala... Kako je pri LGju? Ima dobro anteno?

OldSkul

gps navigator
20. jul 2007
1.866
12
38
če imaš slab 3g signal, potem bo baterijo hitro pobralo. 1 dan zdrži bp, vendar odvisno kaj uporabljaš, 2G ali 3G.

Če boš kupil ta, sicer odličen telefon, vsekakor dej gor custom ROM Topogigi 2.0, ki je odličen.

lp

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Katero verzijo si dal gor?
Zadnja je 2.0?
Neki sem na hitro prebral pa mi zgleda zakomplicirano.

Do sedaj sem vse rome menjal tako, da sem dal zip na kartico, in potem install zip from sd card.

Je pri tem sedaj kaj drugače, treba bit na kaj pozoren?

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
@pablo

Če ne rabiš 3G potem ga lahko izklopiš.
Meni zdrži telefon 4 dni brez problema z fw 10d in sem skoraj 8 ur brez signala 3G v službi ker v skladišču ne vleče.
Je pa res da ko telefon vklopim grem pod aplikacije,upravljanje aplikacij in tam izklopim carhome,F-secure,maps in potem dela kot je treba,je pa res da se dnevno pogovarjam po 3 ure po telefonu,kličejo stranke.

OldSkul

gps navigator
20. jul 2007
1.866
12
38
2.0 sem dal gor. In tukaj je isti princip. Presnameš .zip in ga inštaliraš preko recoveryja.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
sem opazil ja:) sem bil včeraj preveč nestrpen, da bi čakala na odgovor in sem šel kr probat:) Je šlo vse s prve
Zaenkrat dela vredu, bomo videl kak se bo obnesu.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
Zakaj te igrce od Smrkcov ne morem dat na ta telefon?
Market je sploh ne najde.
Če grem preko linka do nje, pa napiše, da ne podpira tega telefona??

https://market.android.com/details?id=com.capcom.smurfsandroid&feature=search_result

A lahko lastniki tega telefona samo probate it v market in poisikat to igrco.
Če vam jo prikaže in dovoli downloadad bi prosil, da poveste kater ROM in verzijo androida imate.
Jst sem že na dveh romih probal pa ne dela.

HVALA!!!

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.547
297
83
Sem probal poiskat to igro Smrkci in jo ne najde prek marketa uporabljam Android 2.2.2 ki je bil nameščen ob nakupu telefona..
wink-1.gif