LG optimus 2X

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.591
1.122
113
Titograd
Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
telefon je super:) oz. odvisno od roma.
Edino težavo, ki jo imam je, da me mms-i zezajo. Imam gor ta rom http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1094063 pa noben apn switch ne dela prov. Ali net prižge za ves promet ali pa ugasne za ves promet. Ne spusti samo mms-e skozi:(
Kak je na stock romu pa ne vem, ker sem telefona rootal in dal drug rom gor takoj iz šktale:)

MMS- ov itak skoraj ne pošiljam..... torej je za povohat android to vredu telefon? Nekaj me mika
smile-1.gif

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
Ja ta telefon je vredu.15 septembra bi naj prišel Gingerbread,potem bo pa to super telefon
wink-1.gif

Nekaterim se je vsake toliko časa ugasnil,vendar kolikor spremljam druge forume,se je to dogajalo tu pa tam kateremu.
Tako da nič bat,če ga boš kupil ti ne bo žal.

Zorroslav

Zeroslav
5. jan 2008
1.441
0
36
36
Hmmm telefon ma marsikater problem. Meni recimo ne sprejema klicev. Enkrat mi cel dan ni zvonu telefon in mi je blo že čudno da noben ne kliče in pokličem malo osebe s katerimi se vsak dan slišim in mi povedo da so me cel dan klicali, ampak je zvonilo v prazno. Telefon "delal" drugače normalno samo klicev pa sms-jev ni sprejemal. Pomagal je izklop in vklop, ampak samo za par urc, potem spet isto.
Da o temu da me vščasih pod settings ne spusti (force close) sploh ne govorim. Pomaga samo factory reset (volume up + power tipka). Poln [censored] ga že mam, moram poslat na servis pa prodat.

Da o sranju z imenom optimus one sploh ne govorim. Če punca poganja kakšne aplikacije (igo, angry birds ipd) se samo izklopi.
LG nikoli več!

Dejstvo je da majo LG-ji hude probleme s stabilnostjo (stabilni so lih tolk kot Charles Manson).

Nazadnje urejeno:

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
Si ga posodobil na V10c?
Jaz takih problemov nisem imel nikoli,pa odkar je ta tema odprta mslim,da so imeli vsega skupaj 4 pa še ti imajo mir po posodobitvi na v10c.
GB bo odpravil vse pomanjkljivosti,ki sedaj matrajo nekatere.
Nekaj jih je imelo probleme z telefonom zato,ker niso preko telefona sformatirali zunanje SD kartice,nekateri pa ker so nalagali CM7.

OldSkul

gps navigator
20. jul 2007
1.866
12
38
Citat:
Uporabnik Zorroslav pravi:
Hmmm telefon ma marsikater problem. Meni recimo ne sprejema klicev. Enkrat mi cel dan ni zvonu telefon in mi je blo že čudno da noben ne kliče in pokličem malo osebe s katerimi se vsak dan slišim in mi povedo da so me cel dan klicali, ampak je zvonilo v prazno. Telefon "delal" drugače normalno samo klicev pa sms-jev ni sprejemal. Pomagal je izklop in vklop, ampak samo za par urc, potem spet isto.
Da o temu da me vščasih pod settings ne spusti (force close) sploh ne govorim. Pomaga samo factory reset (volume up + power tipka). Poln [censored] ga že mam, moram poslat na servis pa prodat.

Da o sranju z imenom optimus one sploh ne govorim. Če punca poganja kakšne aplikacije (igo, angry birds ipd) se samo izklopi.
LG nikoli več!

Dejstvo je da majo LG-ji hude probleme s stabilnostjo (stabilni so lih tolk kot Charles Manson).

jaz takih težav nimam
wink-1.gif

Kot že rečeno, posodobi na 10c ali d oz. namesti kakšen ROM iz xda.

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
Na LG pc suite piše na voljo nova posodobitev,ko se pa zažene LG tool pa napiše,da ni treba posodobit,ker je tazadnja verzija gor.
Pisal na LG in so rekli da je to posodobitev na GB vendar še ni na serverju in bi naj bila naložena na server tokom dneva
wink-1.gif

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.547
297
83
Citat:
Uporabnik popotnik pravi:
Na LG pc suite piše na voljo nova posodobitev,ko se pa zažene LG tool pa napiše,da ni treba posodobit,ker je tazadnja verzija gor.
Pisal na LG in so rekli da je to posodobitev na GB vendar še ni na serverju in bi naj bila naložena na server tokom dneva
wink-1.gif

Ni nadgranja na Androdi 2.3 ... Ampak samo na V10d
wink-1.gif

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
No sedaj tudi meni izpiše V10d.
Kaj ti kaj izbriše ali vse ostane tako kot prej,je potrebno naredit backup?
Si opazil kako razliko ko si naložil 10d?

Našel sem to kaj bi naj bilo novega v V10d

10.c to 10.d changelog:

- Improved stability of the software (patches applied to reset terminal block)
- Fixed problems with audio playback on some TV connected with HDMI cable
- Solved the problems of abnormal termination of applications for LG Facebook, - Twitter for LG, LG and widgets for MySpace Music
- Fixed problems on FM radio (slowness in setting up and occasional cases of no audio)
- Fixed display problems in the Car Home
- Applied patch to avoid network even in the presence of absence of signal
- Applied security patches to Google Calendar, Picasa and address book to prevent unauthorized access to confidential information
- Implemented the Google Mobile Suite r10
- Implemented Google Maps version 5.7.0
- Improved update via FOTA
- Improved management of the pinch and zoom into the image gallery
- The alarm sounds even when you close the process forcibly
- Fixed problems with log-in account E-mail service, Yahoo and push activated
- Improved compatibility with Wi-Fi Access Point Belkin
- Fixed connection problems with WPA secured networks Enterprise

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.547
297
83
Meni ni nič zbrisalo ostane vse isto a lahko narediš varnostno kopijo če maš kej važnega..
Zaenkrat ne vidim razlike med V10c in V10d..

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.547
297
83
Sam veš kaj je zanimivo ko dam spet da preveri če je posodobitev..mi pokaže da je tut če že mam V10d ko pa preveri pa napiše da že mam najnovejšo verzijo...ni to mal čudno..
rolleyes-1.gif

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
Saj pri meni naredi isto_Očitno je še nekaj od zadaj.Bom videl kaj bo čez par dni.
Nekje sem zasledil da bi naj bil GB 15 septembra.Korejci že imajo GB na njihovem SU 660 različica našega p990.
Opazil sem pri verziji 10d da ni več vsiljene zaustavitve aplikacije.
Sem pa malo googlal in videl da so na Danskem in še nekaterih drugih državah dobili verzijo 10d že 12.08.2011.
Če bo pri vsem tako potem bomo dobili GB skoraj 1 mesec za njimi.
Sem pisal na Vamatrade,če kaj vedo o datumu izida,pa še nisem dobil odgovora.

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
Kje si pa ta podatek staknil?
Pregledal cel XDA pa tega nisem zasledil.

No sedaj dobil mail od Vamatrade kjer so rekli da bo android 2.3 za O2x na voljo od sredine septembra naprej.
Upajmo,da bo to res.