LG optimus 2X

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
Od danes naprej ponosen lastnik LG Optimus 2X.
Samo počakam še da se napolni,potem pa raziskovat.
Če mi je uspelo garmina predelat,ni vrag da mi ne bi uspelo še tega telefona
wink-1.gif

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
@Gamero

Ne uporabljam tega,zato ne vem če dela.
A je mogoče kdo že ugotovil kako se spremeni rastoče zvonenje v normalno zvonenje?
Na začetk sem imel probleme z menjavo zvokov za alarm in sms potem pa sem na SD kartici ustvaril mapo Media in v njej ustvaril novi mapi notifications in alarms in sedaj lahko spreminjam zvonenja za omenjeni.

Narkotik

Pripravnik
17. sep 2007
507
0
16
KSZ

Drugače je že nekaj časa zunaj CM7 za Optimusa 2x in to verzija 2.3.4, treba sprobat.

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
Za vse ,ki bi radi dostopali do skritega menija pa so vam vsa navodila na netu prezapletena:

hiddenmenu.apk

Aplikacijo naložite in potem preko bližnjice dostopate v skriti meni.

POZOR Če ne veste kaj delat v skritem meniju si preberite navodila na netu in z napačno nastavitvijo v tem meniju lahko resno poškodujete telefon.

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
Po netu krožijo govorice,da se ugaša in šteka,sam ga imam že skoraj 1 mesec in se še ni nikoli ugasnil,tudi punci ne.
Prve dni uporabe,ko sem bil po cel dan na telefonu (igerce,muzika,fotoaparat,ogled filmov) je zdržala baterija po dan in pol.
Sedaj pa z normalno uporabo zdrži od 6-7 dni.Konec tega meseca nekje med 15 in 30.6 pride posodobitev za android 2.3.3.
Telefon je zelo dober in se ga splača vzet ampak je najbolje iti v trgovino ali k svojemu operaterju,da se ga malo sproba in se potem na podlagi tega kupi.
Za mojega sem dal pri tušu 260€.
Aja če boš kaj gledal po netu za posodobitve boš videl da imajo eni FW 10c drugi pa 10d.10c je unbranded 10d pa je branded.
LG pc suite imaš na samem telefonu na notranji SD kartici in ga samo kopiraš na računalnik in naložiš in potem lahko preko njega nadgradiš telefon in si narediš varnostno kopijo.Zraven se ti naloži tudi program z katerim lahko preko računalnika upravljaš svoj telefon.
Z punco sva zelo zadovoljna z tem telefonom.

OldSkul

gps navigator
20. jul 2007
1.866
12
38
Hvala! Ma za tole ugašanje (SOD) in štekanje JE verjetno posledica CM7 roma, ki še ni stabilen.

Pač rad bi končno kupil en boljši telefon, ker sem imel že tri "jajca" doma.
Še eno vprašanje. Kakšna je kvaliteta izdelava oz. kvaliteta ohišja?

Nazadnje urejeno:

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
Pri LG O2X je super mislim da iz nekega aluminija,sem nekje prečital,robovi lepo zaobljeni,teža ravno pravšnja,tako da ko ga držiš v roki je občutek fenomenalen in te ni strah da bi ti padel iz roke.
Ko sem sam primerjal Samsung Galaxy S II in LG O2X mi je samsung deloval nekoliko na hitro narejeno ohišje in nekako plastično,ni bilo nekega pravega oprijema v roki.LG ima na koncih zaobljeno ohišje tako,da je drsenje z prstom iz enega konca na drugega odličen in se ti nikjer ne zatakne,medtem ko na samsungu čutiš rob ko prideš do konca ekrana.No vsaj mene je to motilo pri samsungu,ko sem malo hitreje brskal po slikah.
Svetujem ti,da pred nakupom telefona vzameš v roko oba telefona in na obeh preizkusiš tisto kar boš največ počel z telefonom in boš videl pri katerem boš imel najboljši občutek.
Saj veš kako je,enemu je všeč to drugemu drugo,vendar je najbolj pomembno kaj bo všeč tebi
wink-1.gif

OldSkul

gps navigator
20. jul 2007
1.866
12
38
ga že mam :D

odličen telefon, sem ga že rootnil in dal gor custom rom
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

OldSkul

gps navigator
20. jul 2007
1.866
12
38
prvi postopek

jst sm dal gor blazingdragon 1.8a (nekej tazga), isto najdeš na xda. Je pa vsekakor boljša zadeva. Original rom včasih šteka brez razloga, tole pa leti ko raketa.