LG optimus 2X

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Hvala!
To mi je res čudno.
To da je bil telefon kupljen v tujini vrjetno nima veze, glede na to da je rootan in menjan rom?

tut na mojem sgs2 (mobitelovem) lahko naložim.

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
Po vsej verjetnosti imaš v telefonu nekaj drugače nastavljeno.
Mogoče je ista finta kot je bila pri Nokia telefonih ko si moral z programom področno kodo zamenjat da si lahko nalagal najnovejše posodobitve.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
mal dvomim, da je v telefonu kej.
Če grem na pc-ju na market, poiščem igrco, mi že takoj ob igrci piše, da je moj telefon ne podpira.

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.547
297
83
JSt lih kar prenašam igro od enkrat lahko deluje na LG optimus 2x..par dni nazaj pa ne...čudno..
wink-1.gif

edit: deluje lepo
wink-1.gif

Nazadnje urejeno:

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
thnx!
tudi pri meni sedaj dela.
očitno so nekaj posodabljali.
pa so "otroc" veseli:)))

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
To pa ne bo držalo.

Članek povzet iz posta od uporabnika @bondjohn iz strani XDA Developers :

Citat:
i emailed ken hong about ics on the o2x and this is the reply i got back

John, I don't know who said ICS won't be available on one of our phones since we haven't even completed our testing phase to determine compatibilty. Remember that ICS only came out this month and we haven't made any announcements yet. We will know soon enough so your patience is appreciated.

Ken Hong
LG Electronics
Seoul, Korea

pa še nekje na facebook strani od LG-ja sem zasledil isto samo ne vem več na kateri.
Ko jo zopet najdem prilepim link.

Qmi

Fizikalc
22. jul 2007
1.056
1
38
41
Ljubljana
Sej je na tistem linku od gsmarene Update k članku, da naj bi prišel ICS na Optimusa...

Update: LG Mobile posted a reply to the same question in Facebook with the following:
We do have a plan to update Ice Cream Sandwich.Now we are working on it! When the date is set we will let you know through Facebook! Please check our wall regularly! Cheers.
The above post comes a few days after the initial negative response regarding the major OS update. It appears that the consumers' feedback has finally struck a cord within the company.
In any case, we believe that a more formal statement to address the subject entirely is appropriate.

wink-1.gif

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.547
297
83
Na trenutni verziji V10d je tut italijanski jezik zato bi bilo čudno da ne bi tut mi dobili posodobitve isto časno kot italjani..
sprasujem se.gif

Kje pa si ti prebral da so te tri države dobile posodobitev?

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
Če si čital poste na XDA potem je tisti nemec flashal z .kdz od Italjanskega updejta,če boljše pogledaš na njegovi sliki boš videl,da vse piše v italjanščini.
Kot ponavadi mislim,da boš od najudveh spet ti prvi ugotovil kdaj bo na voljo za SLO.
Vsaj pri prejšnji posodobitvi je bilo tako.Sem sam gledal ni bilo nič,čez pol ure si pa objavil da je že
wink-1.gif

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.547
297
83
Ne nisem bral na na XDA strani ampak na FB strani od LG Mobil ki je objavlena novica o posodobitvi
wink-1.gif

23.jpg