LG optimus 2X

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
LG update tool ne deluje zaradi vzdrževanja strani,mogoče dajajo gor GB
wink-1.gif

Keiya

Pripravnik
14. nov 2011
75
0
6
Ptuj
od vamatrade sem dobil:
Pozdravljeni!
Obveščamo Vas, da je z današnjim dnem na voljo nov O.S. za LG P990, verzija 2.3. Trenutno je posodobitev mogoča na pooblaščenem servisu, preko programa »LG mobile update tool« pa bo nadgradnja predvidoma na voljo do konca naslednjega tedna (natančnega datuma nam niso sporočili).

to je bilo 9. 11. 2011
wink-1.gif

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
Ja tega smo dobili vsi
wink-1.gif

Sem pa dobil še enega da bi naj bil že prejšnji petek ampak niso sigurni.
Petek je mimo in še ni bilo.
Sem jim poslal danes že 12 mailov iz različnih računov,če vedo kdaj bi naj bilo ta teden pa niso odpisali na niti enega.
Ne razumem zakaj ga imajo na servisu ne morejo ga pa naložit da bi ga lahko prenesli z update tool.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
vidva sta pa bolj nestrpna, kot pa iPhone friki ped trgovinam:))
sej tut jst čakam updejt. thnx k nam tkole predstavljata kako vse skupaj poteka.

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
Tega podatka pa žal nimam,ponavadi je kak teden razlike.
Drugače pa na notranji SD kartici na telefonu poišči program LG PC suite,ga naloži in posodobi preko PC.
Sem pozabil prej povedat,vsi podatki in vse aplikacije,ki jih imate naložene ostanejo nedotaknjene.
Telefon je hiter kot raketa,po tem updejtu imam prostega pomnilnika 250Mb in zopet se dajo izklapljat nepotrebne stvari kot so car home in ostalo.
Meni pri aplikacijah je spremenjen ima več možnosti za ogled stvari ki tečejo v ozadju.
Sem navdušen nad to posodobitvijo.

Keiya

Pripravnik
14. nov 2011
75
0
6
Ptuj
zanimiva stvarca to
wink-1.gif
ful dobro dela :D mogoče ve kdo kaj je novega, mogoče jas vsega nwm xD
internet je hitrejši :D

Nazadnje urejeno:

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.547
297
83
Jst ga še nisem nagradil ni mi ratalo...čakam da napolnim baterijo pa ga bom ...Ni mi ratalo ker se zgodil ne ljub dogodek ( smrt v družini )
frown-1.gif