Letna vinjeta 95 EUR

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Citat:
Uporabnik Evrokrat pravi:
Citat:
Uporabnik Viper_XxL pravi:
Prvo kot prvo, priskrbel bi si jo lahko že preden je prišel v slovenijo, kot 70% ostalih (izgleda ni tako zelo težko),
kaj pa ostalih 30%
sprasujem se.gif

cudno je, da na enem izmed najvecjih prehodov ne mores kupit vinjete, recimo ob dveh zjutraj,
ce je ze tako, bi lahko kontrolorji stali takoj za prvo bencinsko, ki ni tako zelo oddaljena

nezanemarljivo je tudi to, da z vinjetami prodanimi v SLO zasluzijo domaci zaposleni
kako je pa v tem primeru z davkom pa nebi vedel

ko grem jaz na pot si moram avstijsko vinjeto kupit na slovenski bencinski, ker ko grem na avtocesto potem lep čas ni bencinske je pa vmes ASFINAGOVO parkirišče!! Je pa res ponoči ob 2 stala tam kontrola, ker sem se ravno vračal iz enega konkrentega sestanska v eni šentiljski gostilni!
evil.gif
Torej nasvet kupi si vinjeto kako postajo pred vstopom v slovenijo, kot si jo tudi lahko kupiš pred vstopom v avstrijo!

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
ker sem se ravno vračal iz enega konkrentega sestanska v eni šentiljski gostilni!
Bemtiš, ti si ena zelo pomembna persona. Skoz hodiš po zelo pomembnih sestankih na pomembne lokacije.
Visoka žvina od boga.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
Torej nasvet kupi si vinjeto kako postajo pred vstopom v slovenijo, kot si jo tudi lahko kupiš pred vstopom v avstrijo!
Na meji prodajajo avstrijci vinjete.
Pa slovenci tudi.

Čeprav baje ne 24 ur na dan.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Zdej jst vidm, če neb Slovenija tebe mela, bi bli slovenci lačni.
Kdo b si mislu? Tak kljukec pa tako pomemben in bogat, da še ostalim plače daje.

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Kdo b si mislu? Tak kljukec pa tako pomemben in bogat, da še ostalim plače daje.

Nič kar si napisal, nisem napisal jaz, razen to, da delam da lahko dobiš ti plačo kot državni uslužbenec, ki jo dobiš iz proračuna!
Nikjer nisem napisal da sem nekaj posebnega!

Steve

Guru
13. avg 2007
9.963
1.845
113
tudi avstrijske ne moreš na šentilju kupit sredi noči tak da STFU! če moram jaz se pobrigat za vinjeto preden grem v avstrijo in jo kupim na zadnji pumpi pred mejo, bo en glupi švaba sposoben naredit isto!

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
Citat:
Uporabnik stardec pravi:

Nič kar si napisal, nisem napisal jaz, razen to, da delam da lahko dobiš ti plačo kot državni uslužbenec, ki jo dobiš iz proračuna!
Aja, sem pozabu, da sem jaz državni uslužbenec.
A ti pol od teh preprodanih avtov davek plačuješ?

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
Citat:
Uporabnik stardec pravi:

Aja, sem pozabu, da sem jaz državni uslužbenec.
A ti pol od teh preprodanih avtov davek plačuješ?

A pol hočeš rečt da jaz avte preprodajam?
sprasujem se.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.699
6.719
113
pri taščici
wacko: ampak z višjo ceno bodo prodali tudi manj vinjet...to je dejstvo....število nesreč se bo večalo, na žalost tudi št. radarjev na lokalkah....

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
ker ima okus in se ne rabi skrivat, kot vozniki kij, dejvujev ipd.
To maš pa prav, BMWjaši zelo radi svojega BMWja nastavijo pred kakšen vhod, na pločnik, pred okno gostilne, na sred ceste itd..... da se mu morajo vsi umikat. Voznik tega BMWja pa kje iz kakšne luknje lačen in žejen gleda, če kdo slučajno pogleda tega njegovga nastavljenega BMWja.
Kadar jaz vidim, kje kakšnega BMWja parkiranga, se mu na daleč ognem, da neb slučajno kakšen pameten človek pomislu, da sem jaz tako neumen, da se bom v BMWja usedu.

Steve

Guru
13. avg 2007
9.963
1.845
113
heh sem točno vedel kaj boš nazaj napisal in nažalost imaš prav.

Zadnjič je bila ena taka scena ko mi je tak žal da nisem slikal. Avtobusna postaja pred gostilno trust v mb: BMW, BMW, BMW; AUDI, BMW
bonk.gif

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
wacko: ampak z višjo ceno bodo prodali tudi manj vinjet...to je dejstvo....število nesreč se bo večalo, na žalost tudi št. radarjev na lokalkah....

Meni je to kristalno jasno, samo tistim, ki se bodo po vinjetnem sistemu konkretno šlepal ni. Se mi pa več radajev na lokalnih cestah ne zdi napačna poteza. To bi lahko že zdaj naredili. Enkrat plačaš kazen, pa drugič hudičevo pomisliš, če boš peljal več kot 60 v naselju. Been there....

vellno

Pripravnik
10. jan 2009
383
0
16
Svašta!
Ljudje, kako vam uspe da v debato o ceni vinjete spravite odnose s sosedi, šestnjast letnice, dilanje avtomobilov, .....
Tema je zelo preprosta "Letna vinjeta 95 EUR" in glede na to, da je naš novi minister malo da ne prodal avtocestno omrežje, ki ga je gradil denar vas in vaših staršev je odgovor zelo preprost - se boste s tem strinjali ali pa ne.
Vse ostalo pa raje prihranite za debato ob piru in že enkrat strnite vrste, da nas ne bodo imeli nenhno za ovce.

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
zdaj avtobuse dila, kao , z našim denarjem, ki ga varčujemo na banki.

Ja s tvojim denarjem, ki ga varčuješ sem kupil kaj? Msiliš?
grims-1.gif
Niti centa tvojega nisem vzel da se razumema!