ksz ..
VSAKDO se lahko odloči, ali bo vinjeto kupil ali ne. Pa naj bo 55 ali 95€! Če se ti zdi predraga, je ne kupiš.
Sploh vas ne razumem. Kupite si čevlje, ki stanejo 200+€, pa vam za to sploh ni veliko, ne morete pa dati 100€ za celoletno vožnjo po AC ..
Če se vam zdi predraga, je ne kupite. Če se vam pa zdi OK, jo pa kupite. Preprosto kot pasulj ..
Nekateri ste prav hecni. Ko greste v trgovino in vidite obleko, ki stane 590€ .. a tudi grete do prodajalke in se bunite, kako je draga, pa da je diskriminatorna in how how how jadi jadi jadi ? Ne, je ne kupite,ker se vam zdi predraga. Isto je z vinjetami.
Včasih si šel za 95€ 3 ali 4x čez celo SLO pa si plačal toliko. Danes,ko je vse dražje, se lahko z ata isti denar CELO LETO vozimo po AC v SLO ..
Še nekaj .. sam sem plačeval prej manj kot 55€ za uporabo AC .. Pa se mi danes teh 55€ ne zdi veliko. Tudi teh 95€ bom spravil skupaj.
NIKOLI ne bo vsem zadoščeno. Iskati sistem, ki je idealen in nediskriminatoren do vseh, je ILUZIJA! ... Ko bo satelitsko cestninjenje (ČE!) jaz NOČEM, da me nekdo spremlja na vsakem kilometru. Ampak brez tega se ne bom mogel voziti po AC . Evo, pa bomo drugi na slabšem ..
V glavnem ,kupi ali pa ne to vinjeto. Nimaš kaj lajat, da je predraga ..
Pa si lahko SLovenec, Hrvat, Kitajc ali pa Uzbekistanc! VSAK ima izbiro. Za na AC kupi vinjeto, sicer pa po stari cesti ..