Govoriš o Brščiču? Potem po tvoji teoriji ni Slovenec.Kri ni voda. 500 let turškega jarma je skoraj vsem južno od Siska nekaj slabega naredilo. Za unga sem že tudi napisal. Vemo da je fotr Hrvat, kaj je mati ne vem.
Saj te je Erikson isto vprašal.Preber komu sem odgovarjal nato pametuj.
Dokumenti? če misliš OI, tja pač ne napišejo vseh uradnih podatkov, ki jih ima država o državljanu. Na moji vozniški ni bivališča, pa nisem brezdomec, mi pa v rojstnem listu piše da sem po narodnosti slovenec, njim pa najbrž da so po narodnosti črnogorci. In rojstni list je tudi uradni dokument.Če oni čutijo pripadnost Črni gori, je to njihovo osebno prepričanje, njihovi dokumenti pravijo, da so Slovenci.
Ta teden so enega migranta enačili z opico. Inter 2 tekmi ne bo igral doma.
Tvoj rojstni list je uradni dokument SFRJ, ne Republike Slovenije, je tako?Dokumenti? če misliš OI, tja pač ne napišejo vseh uradnih podatkov, ki jih ima država o državljanu. Na moji vozniški ni bivališča, pa nisem brezdomec, mi pa v rojstnem listu piše da sem po narodnosti slovenec, njim pa najbrž da so po narodnosti črnogorci. In rojstni list je tudi uradni dokument.
Ali si uvajal v delo tudi kako opico, prosto po optiplex in kako so se obnesle?
Seveda ne moreš primerjati človeka, ki izhaja iz okolja, kjer vlada stoletna delovna kultura, s človekom iz okolja, ki nikoli ni poznalo dela v industriji. Tega daj delati na polje ali za pastirja, pa boš videl, kako se bo obnesel. Tako kot pišeš so jamrali tudi pri nas tisti, ki so prišli s kmetov v tovarne. Čez čas se bodo pa tudi Afričani in Arabci privadili na delo v tovarni ali rudniku. Kar poglej delavce n.pr. v JAR, kako v rudnikih garajo cele dneve.
Preber kaj sem odgovoril Eriksonu. Zakaj se delaš neumno?Pa ne da ne upaš odgovoriti
Moj rojstni list je bil uradni dokument SFRJ dokler je ta država bila, odkar je RS je pa uradni dokument RS. Lahko ga grem drug teden na UE iskat. Ampak to zdej nima veze.Tvoj rojstni list je uradni dokument SFRJ, ne Republike Slovenije, je tako?
Ali se da zamenjat narodnost, spol, roj. datum..... ne vem, sta pa narodnost in državljanstvo različni kategoriji. Država ima podatek tako o moji narodnosti kot o mojem državljanstvu.Nisem vsega bral ker se mi ne da. Bi pa vseeno na hitro vprašal glede državljanstva in narodnosti kaj ste ugotovili.
Če zamenjam državljanstvo se spremeni tudi narodnost? Takoj? Čez en teden? Ali sta državljanstvo in narodnosti isto?
Če ima enega od starša Slovenca je Slovenec, sicer ni, je samo državljan.
veš kaj je zanimiv okol te narodnosti...zame je narodnost svoja informacija, ne vezana za državljanstvo.Spol se da zamenjati, dobiš tudi nov EMŠO.