In če spol spremeniš v ženskega, ali greš potem v penzijo pod pogoji,ki veljajo za ženske? ti naračunajo penzijo po višji stopnji?Spol se da zamenjati, dobiš tudi nov EMŠO.
In če spol spremeniš v ženskega, ali greš potem v penzijo pod pogoji,ki veljajo za ženske? ti naračunajo penzijo po višji stopnji?Spol se da zamenjati, dobiš tudi nov EMŠO.
Potem lahko janković zamenja svoj spol, dobi nov emšo in potem ves nedolžen rodi dvojčka v ljubljanski porodnišnici.Spol se da zamenjati, dobiš tudi nov EMŠO.
Seveda si. Sedaj nekaj drugega odgovori, ali je šiptar stanujoč v Beogradu SRB ali ŠIPTAR?jaz sem po tvoje slovenec.
pa si mi karto kupoval..se spomniš?
zame šiptar...vprašanje je od kje in zakaj je šiptar.Seveda si. Sedaj nekaj drugega odgovori, ali je šiptar stanujoč v Beogradu SRB ali ŠIPTAR?
Srb.Šiptar iz Srbije, rojen v Srbiji kaj je za tebe šiptar ali Srb?
Da.In če spol spremeniš v ženskega, ali greš potem v penzijo pod pogoji,ki veljajo za ženske? ti naračunajo penzijo po višji stopnji?
Se pravi da je bil ta bosanec kater je prevažal migrante za tebe bosanc ne SLOVENEC. Zakaj dvojna merila?zame šiptar...vprašanje je od kje in zakaj je šiptar.
Meni je zanimivo, da veliko teh "Slovencev" (državljanov Slovenije) ob prehodu meje to hitro pozabi, in so v Srbiji (ali Banja Luki) kar lepo spet njihovi - Srbi.
Jaz mislim, da če je nekdo Srb, Hrvat, Makedonec itd..., da je lepo da je na to tudi ponosen, pri nas in dol. Saj to so ja stari in ponosni narodi. Gre velikokrat v Srbijo in so prav ponosni na svojo narodnost, pri nas se pa "naši" skrivajo za raznimi oznakami v osebni in podobno.
Šiptar iz Srbije, rojen v Srbiji kaj je za tebe šiptar ali Srb?
Ne izmikaj se. Tudi un je bil za tebe slovenec čeprav je iz Srebrenice. Povej še enkrat ali je šiptar iz Srbije Srb ali Šiptar?ko rečeš šiptar iz srbije..je šiptar.
zakaj mu rečeš šiptar?
Se pravi da je bil ta bosanec kater je prevažal migrante za tebe bosanc ne SLOVENEC. Zakaj dvojna merila?
Ne izmikaj se. Tudi un je bil za tebe slovenec čeprav je iz Srebrenice. Povej še enkrat ali je šiptar iz Srbije Srb ali Šiptar?
če bi bil v njihovi koži bi vedel, da so tukaj bosanci, dol slovenci. kako se oni počutijo po bili vse po vrsti.
še frage..a se teb zdi potrebno bit ponosen na narodnost?