Lepote multikulturnosti 3

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.084
16.247
113
Mhm. Sploh ni druge opcije. Ni-ka-kor. Jest5 je govoril, howgh:cheer:

:aplauz:

jest5

Guru
18. avg 2007
26.085
-8.779
113
Seveda, ni druge opcije. Če ima tip slovensko državljanstvo je Slovenec. Tako da je jokcanje glede zapisa v naslovu popolnoma brezpredmetno.
Pa še tako so bili prijazni, da so napisali njegovo poreklo, za vse hejterje:aplauz:

howgh!

• Objave ne odobravam
Reactions: endvatri

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.084
16.247
113
Najprej pametuješ kako mediji niso pisali o tem, da je Slovenec tihotapil migrante, zdaj pa še trdiš, da je v Lipici živeč osel Lipicanec? Zabavno.

Pa sam zapis v medijih me ne gane, oglasil sem se zaradi tvoje klasične absolutne prepričanosti v svoj prav v komunikaciji z 8888 ali kom že. Tojto.

Howgh!

jest5

Guru
18. avg 2007
26.085
-8.779
113
Tudi učenje je lahko zabavno, sem vesel, da uživaš. Edino fino bi še bilo razumeti kontekst mojega pisanja, za kar sem pa prepričan, da ti no bo zlaufalo tako zlahka (jokcanje, kako so hoteli zamolčati njegovo poreklo)

• Objave ne odobravam
Reactions: endvatri

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.188
4.308
113
Tvoj vir : 22. jun. 2017
Moj vir : 14 December 2018

Nedvomno primenljivo.
Pa vzhodna Nemčija (DDR) je trenutno še vedno v vojni, to tudi veš?

Zopet zavajaš, tudi v najboljših kalkulacijah je samo 25% delovno sposobnih opic zaposlenih. So pa še podatki o učinkovitosti, ki ne dosegajo 10% učinkovitosti lokalnega delavca.

Da bo zadeva še slabša, gre predvsem za nekvalificirane delovne oblike. Nemčija pa rabi ravno obratno, sedaj jih po novem iščejo po celi EU. Ne vem zakaj si z zažganimi fiziki in doktorji ne znajo pomagat.

Ugotovlejno je bilo tudi, da so statistike prirejali in trgovali z podeljevanjem azilov. In to je šlo za organizirano korupcijo na državnem nivoju.

Skratka serješ na polno. Tudi pri nas imamo nekaj zažgancev zaposlenih recimo v knauf isoltaion na Trati. Modeli niso za drugega kot za lažja enostavna dela, kot je prekladanje plošč in podobno.

Glede na hiter razvoj, optimizacijo, avtomatizacijo teh del, jim bodo ostale le še banane.

No zdej pa hitro razvijaj svojo zgrešeno filozofijo naprej.

Seveda pri registriranih opicah, je še po nekaterih podatkov vsaj 30-50% neregistriranih ilegalnih majmunov v Nemčjiji. Tako da se tvoja statistika še bolj podira.

• Všeč mi je
Reactions: Mr_Wolf in 8888

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
kzs

od kdaj pa se v naslovih clankov definira tocno poreklo cloveka?

in men tud ni jasno kako clovek s slovenskim drzavljanstvom ni slovenec? seveda ja slovenec, in to ubistvu novinarju sploh nebi bilo treba definirat iz kje clovek izhaja. Ce mu je drzava dala drzavljanstvo, je pac drzavljan, in mu pripadajo vse pravice in dolznosti kot vsem ostalim. Ce vam to ni vsec se bunite na drzavo, in pac spremenite zakon.

123: dej mi zrihtej tole drzavljanstvo za 2 gajbi/kom. Ti takoj zrihtam stranke za enoletno zalogo pira!!!

• Všeč mi je
  • Objave ne odobravam
Reactions: endvatri in erikson

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.921
5.992
113
Aha, še trosi bedarije naprej..torej, vse je po starem. .:cheer:
EU komisija je voščila božič, Šarčeva vlada ga ni.

Aha, še trosi bedarije naprej..torej, vse je po starem. .:cheer:
EU komisija je voščila božič, Šarčeva vlada ga ni.
Abejžnobejž....

ČRNA KRONIKA
Hrvaška policija ujela Slovenca, ki je tihotapil 39 Iračanov in Irancev
https://www.24ur.com/novice/crna-kr...a-ki-je-tihotapil-39-iracanov-in-irancev.html

Slovenec na Hrvaškem tihotapil 39 Iračanov in Irancev
https://www.dnevnik.si/1042854795

Medtem španski ngo veselo tihotapi naprej:
https://www.rtvslo.si/svet/evropa/ladja-s-prebezniki-po-enem-tednu-le-priplula-v-spanijo/475944

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Zopet zavajaš, tudi v najboljših kalkulacijah je samo 25% delovno sposobnih opic zaposlenih. So pa še podatki o učinkovitosti, ki ne dosegajo 10% učinkovitosti lokalnega delavca.

Da bo zadeva še slabša, gre predvsem za nekvalificirane delovne oblike. Nemčija pa rabi ravno obratno, sedaj jih po novem iščejo po celi EU. Ne vem zakaj si z zažganimi fiziki in doktorji ne znajo pomagat.

Ugotovlejno je bilo tudi, da so statistike prirejali in trgovali z podeljevanjem azilov. In to je šlo za organizirano korupcijo na državnem nivoju.

Skratka serješ na polno. Tudi pri nas imamo nekaj zažgancev zaposlenih recimo v knauf isoltaion na Trati. Modeli niso za drugega kot za lažja enostavna dela, kot je prekladanje plošč in podobno.

Glede na hiter razvoj, optimizacijo, avtomatizacijo teh del, jim bodo ostale le še banane.

No zdej pa hitro razvijaj svojo zgrešeno filozofijo naprej.

Seveda pri registriranih opicah, je še po nekaterih podatkov vsaj 30-50% neregistriranih ilegalnih majmunov v Nemčjiji. Tako da se tvoja statistika še bolj podira.
Nisem vedel, da bi kdo zaposloval opice, razen morda tvoja firma? Imate orangutane ali zamorske mačke? :nigladek:

• Všeč mi je
Reactions: Gatto

ferdo

Guru
3. sep 2007
10.658
3.937
113
Ljubljana
hmpg.net
optiplex
očitno govoriva o različnih stvareh. Sam govorim o migrantih, ti pa o opicah, na te se ne spoznam skoraj nič, to je tvoje področje, zato ti prepuščam oder z opicami.
PS. Ta teden so enega migranta enačili z opico. Inter 2 tekmi ne bo igral doma. Tako delajo v civiliziranem svetu s tistimi, ki so poznavalci opic.

Slovenec = Slovenski državljan.

Pravzaprav, glede na podatke iz popisa, Slovencev ne smemo enačiti s slovenskimi državljani, teh je več kot Slovencev. Tako da teoretično je naslov res napačen. Bi pa opozoril, da ej naslov večkrat zavajujoč. Ne vem zakaj mi je takoj padel na misel "Mačka na vroči pločevinasti strehi", kjer mačke ni, strehe pa tudi ne. Je pa Elizabet Taylor v vlogi Maggie.

RagnarZ

Fizikalc
17. feb 2016
936
174
43
O tem kolk africani in arabci delajo v primerjavi z ostalimi evropejci v podjetju (nemska firma, ukvarja se z distribucijo medicinskih pripomockov) v katerem sem zaposlen bi lahko napisal 20 strani dolgo porocilo ampak bom poizkusil bit kratekek in jedernat kolikor se da, ker se mi ne da zaradi malenkosti kregat z raznimi jesti, biziji in podobnimi zaslepljenci. Naj zacnem tako, da med drugim moram uvajat in "nadzorovat" vsakega na novo zaposlenega tako da sem "dal cez" dost razlicnih ljudi od vsepovsod.
Primer: Pride recimo Poljak, mu razlozis, pokazes kaj mora delat in majstr dela, priden, zadovoljen. Prihaja na siht tocno, se ne pritozuje in je pod crto taprav delavec. Nobenih problemov z njim in je srecen da ma delo. Enako lahko recem tud za avtohtonega Nemca, Bosanca, Litvanca ipd. Pol je pa drug primer, clovek iz Eritreje (prvi mprimer ki mi pade na misel), preden mu razlozis njegove naloge traja celo vecnost, tudi ko naj bi razumel (po njegovih besedah) je jasno da pojma nima kaj naj bi delal, pa ne delajo lih znanstvenih raziskav. Med sihtom hodi na cik, gleda v luft in hvata krivine.Ko je konc sihta ze pride do mene in mi jamra kako je to delo za njega pretezko in da on tega ne more. Po enem tednu jih vsaj polovica iz Afrike in bliznjega vzhoda ne pride vec nazaj, po enem mescu jih zgine cca 3/4. Seveda obstajajo tudi izjeme na eni in drugi strani ampak ko govorimo o povprecju me noben ne bo preprical da so africani al pa arabci enako delovni in sposobni kot evropejci.

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Ali si uvajal v delo tudi kako opico, prosto po optiplex in kako so se obnesle? :fredi:
Seveda ne moreš primerjati človeka, ki izhaja iz okolja, kjer vlada stoletna delovna kultura, s človekom iz okolja, ki nikoli ni poznalo dela v industriji. Tega daj delati na polje ali za pastirja, pa boš videl, kako se bo obnesel. Tako kot pišeš so jamrali tudi pri nas tisti, ki so prišli s kmetov v tovarne. Čez čas se bodo pa tudi Afričani in Arabci privadili na delo v tovarni ali rudniku. Kar poglej delavce n.pr. v JAR, kako v rudnikih garajo cele dneve.

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.972
6.209
113
blizu močvirne prestolnice
Študije nizozemske vlade kažejo, da so drugi in tretji rod prišlekov iz Afrike in islama manj integrirani v nizozemsko družbo kot prvi rod. Strokovnjaki trdijo, da je integracija z islamom nemogoča, politika multi-kulturalizma pa še dodatni vir sovraštva, radikalizma, islamizma.

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.972
6.209
113
blizu močvirne prestolnice
1546028395458.png

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.