Planet Golob

uncle_sam

broker
25. sep 2007
3.318
1.857
113
40
Ker je "too big to fail" in "sistemska banka", "državna srebrnina". Tudi GEN-i vodijo "kar dobro", tega nihče ne more zanikat.

V osnovi je NLB je zastarela banka, daleč od modernih tokov, prek povezav s politiko pa še vedno kljub temu da je "prodana" uspešno sodeluje pri omejevanju konkurence. Niso brez veze nakazila "Miki Miški" prek NLB.
Pa si pogledal oni video?

NLB je kar pac je... Meni pa so njegova stališča zelo na mestu.

zakon

Guru
16. maj 2008
8.967
934
113
toti Maribor
Ali je Janševec?
Zdaj trenutno NSIjevec. Drugače, pa malo vijuga po vetru.

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.287
4.303
113
a si mutav?
Kaj v videu je laž?

• Všeč mi je
Reactions: koliko

koliko

Guru
21. avg 2007
4.538
2.668
113
SV SLO
No ta Mayer je pa zadnji, ki je kredibilen.
Ja vam je vse ne kredibilno, kar je proti oblasti. Ta dva sta trenutno najboljša komentatorja daleč na okoli. Samo poglej koliko ogledov imata proti kakemu levičarskemu podkastu. Pa ni bil moj namen hvaliti komentatorja moj namen je bil, da se vidi kak pezde je GOLOB. Tega nikjer niso komentirali. Še na RTV so molčali kot grob.

koliko

Guru
21. avg 2007
4.538
2.668
113
SV SLO
REPORTER pa je kredibilen??? Takoj za večerom, MLADINO je daleč največji medijski gnoj....

erikson

Guru
25. avg 2007
23.109
6.869
113
Verjamem, da Svobodnjake motijo oddaje, ki komentirajo Golobove nesmisle.

Tudi v zadnji oddaji so lepo prikazali način obnašanja Goloba, ko vprašanja in odgovori niso vnaprej pripravljeni.

• Všeč mi je
Reactions: koliko

erikson

Guru
25. avg 2007
23.109
6.869
113
Svobodnjaki nove spremljevalke_ce prvič pokažejo na proslavah.

Robi je Tino prvič pripeljal na proslavo ob kulturnem prazniku, Urška Bora na partizansko proslavo.

Sonny_Chiba

Majstr
3. dec 2011
1.801
-912
83
Ja vam je vse ne kredibilno, kar je proti oblasti. Ta dva sta trenutno najboljša komentatorja daleč na okoli. Samo poglej koliko ogledov imata proti kakemu levičarskemu podkastu. Pa ni bil moj namen hvaliti komentatorja moj namen je bil, da se vidi kak pezde je GOLOB. Tega nikjer niso komentirali. Še na RTV so molčali kot grob.
Seveda imajo veliko ogledov, če pa janšisti na ukaz besno klikate ter nabijate oglede/lajke... :valjamse: :valjamse: :valjamse: :valjamse:

• Objave ne odobravam
Reactions: leibstandarte

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.796
4.208
113
NLB je kar pac je... Meni pa so njegova stališča zelo na mestu.
Včasih so rekli "kill with fire" ker zaradi takih kot je on ne moremo imeti lepih stvari, ampak ja.

Na Linkdinu objavlja take nuemnosti da te srat prime. Recimo lani je bil z ogejem in mečem proti neobankam, kjer NLB skrbi za dobro vseh nas namesto države... in podobno.
Golob2