Lepote multikulturnosti 3

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

jest5

Guru
18. avg 2007
26.085
-8.779
113
Abejžnobejž....

ČRNA KRONIKA
Hrvaška policija ujela Slovenca, ki je tihotapil 39 Iračanov in Irancev
https://www.24ur.com/novice/crna-kr...a-ki-je-tihotapil-39-iracanov-in-irancev.html

Slovenec na Hrvaškem tihotapil 39 Iračanov in Irancev
https://www.dnevnik.si/1042854795

Bejž no bejž...

Voznika so policisti vendarle prijeli in ga identificirali kot 26-letnega slovenskega državljana s poreklom iz Srebrenice v Bosni in Hercegovini.

Voznika so policisti vendarle prijeli in ga identificirali kot 26-letnega slovenskega državljana s poreklom iz Srebrenice v Bosni in Hercegovini

Samo brati je potrebno znati kaj več od naslova

ferdo

Guru
3. sep 2007
10.658
3.937
113
Ljubljana
hmpg.net
V bistvu nekateri mediji predpostavljajo, da imajo pismene bralce, ki preberejo več kot naslov, zato nekatere stvari napišejo v tekstu. Res pa je ta mali tisk zahteven za nekatere. Ne vem, kako uspete slediti forumu?

• Všeč mi je
Reactions: Gatto

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.934
113
Za cakića so več dni jugo murgle trdile da je Štefan. Pa ni in ni bil nikoli.

• Všeč mi je
Reactions: zobatec

jest5

Guru
18. avg 2007
26.085
-8.779
113
Kako se lahko tako sprenevedaš. Že takoj bi lahko napisali slovenski državljan. Bosanc ne more biti SLOVENEC!

Slovenski državljan je popolnoma enako, kot Slovenec. Ti tega še nihče ni povedal?
Človek z bosanskim poreklom, ki ima slovensko državljanjstvo, je Slovenec.
Ni pa etnični Slovenec

• Objave ne odobravam
Reactions: endvatri

jest5

Guru
18. avg 2007
26.085
-8.779
113
Kot državljan je, ne pa kot SLOVENEC. Če ti nisi čistokrven ni moj problem. Taki imate vedno težave, ker ne veste kam spadate.
Znova...
Slovenski državljan je Slovenec. Pa ni važno, a ima poreklo v tvoji vukojebini ali sredi Afrike.

P.S. S čistokrvnostjo pa imaš probleme samo ti, zato jo pa tako pridno omenjaš:evil:

• Všeč mi je
  • Objave ne odobravam
Reactions: endvatri in Gatto

jest5

Guru
18. avg 2007
26.085
-8.779
113
Lej sej razumemo. Ne ločiš kaj je definicija Slovenca (državljan Slovenije), ter etničnega Slovenca (državljan Slovenije z vsaj enim slovenskim staršem)

• Objave ne odobravam

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.084
16.247
113
Bejž no bejž...

Samo brati je potrebno znati kaj več od naslova

LOL :valjamse:

A zdaj se boš pa zgovarjal na besedilo v samem članku in zanemaril naslov kot nekaj najpomembnejšega in najbolj udarnega, kar v obliki linkov ali pa krajših povzetkih dogodka (torej spet kar je v naslovu) prebere 99% folka od katerih potem zgolj manjši procent prebere cel članek? Bravo :aplauz:

Dva izmed največjih medijskih portalov, torej 24ur in pa Dnevnik, pa še mnogo drugih je objavilo, da je SLOVENEC tihotapil migrante. In to je fail.

Zdaj pa hitro bluzit dalje, hitro hitro :cheer:

jest5

Guru
18. avg 2007
26.085
-8.779
113
Kot se grem že malo višje ping-pong... Ne, to ni fail. Naslov je pravilen.
Slovenec je tihotapil

loooolllll

• Objave ne odobravam
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.