Lej policajčki!

Egonislaw

Fizikalc
12. dec 2007
2.600
-4
38
Mb
www.pkr.com
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Ja kaj naj rečem na to, Slovenska klasika. Ker imaš pač avtomobil višjega srednjega razreda (pa makar je star 10 let) in pač nisi piščanček in zgledaš bolj vpadljivo si avtomatsko tarča, po domače lopov, diler, mutna posla in ne vem kaj še vse.. Mene je pred leti ustavila policijska kontrola v Dravogradu in prvo kar me je začel policist drkat v glavo da od kod lahko jaz pri teh letih tak avtomobil vozim, da on dela že 20 let pa si ga ne more privoščit. Ka mu naj? Rekel sem mu bolj delaj pa boš ti tut mel... Kaj njega briga od kod mam jaz to, ni on kompetenten da bi to ugotavljal.. Pol pa mej nekoga "rad" in spoštuj če te s takimi brezveznimi drkajo?

95% teh, ki imajo take avtomobile pri 20 letih dejansko so kriminalci in se ukvarjajo z raznoraznimi pizdarijami in naloga policista je, da ugotovi ali spada med teh 95% ali si ga je prislužil z poštenim delom(teh je 2%) ali pa spada v skupino 3% ki so jim bogati očkoti kupli novega mercedeza za rojstni dan. In, če ugotovijo, da spada med nepoštene grejo preverjat naprej...

Zakaj govoriš bedarije, če ne poznaš dela policista? Pozanimaj se najprej in potem dalje govori.

Egonislaw

Fizikalc
12. dec 2007
2.600
-4
38
Mb
www.pkr.com
Citat:
Uporabnik ThaShizznitt pravi:
Citat:
Uporabnik Egonislaw pravi:
Citat:
Uporabnik ThaShizznitt pravi:
Za 700 imajo preklet mal resnega dela....papircke pisat, pa se okol fjakat je najlazi, pa radar postavt.....400 jim nebi dal za to.....

Ti nisi normalen. Kdo pa pijane razgrajače/pretepače/nasilneže/roparje/posiljevalce/morilce,....lovi in privede? Ne sodeluj v temah za katere si še presmrkav.

evil.gif
Kdo si ti, da bi sodil?

In kdo si ti, da me to sprašuješ?

Egonislaw

Fizikalc
12. dec 2007
2.600
-4
38
Mb
www.pkr.com
Citat:
Uporabnik felicita pravi:
Drogerašem, preprodajalcem orožja, mamil, nasilnežem po ulicah je treba stopit na...ne samo na prste!
Na sredo puščave z njimi, pa da šuka kako bo preživel ene par let, dok ne rata pameten.

Točno tak. In problem je v tem, da preprodajalec drog, posiljevalec,...izgleda navzven čisto normalno in ravno zaradi tega se more vsakega preverit in policist mora iz odgovorov razbrati kakšen je ta človek. Vidim, da jih tu dosti ne razume zakaj policist včasih postavi kako "glupo" vprašanje-samo zato, da vidi kaka bo reakcija pri vprašanju in kaki bo odgovor. In zdaj, če to vprašanje postavi nekemu važiču z bmwjem pa je vse v luftu, ker kao kaj si policajček misli da je da me to sprašuje
bonk.gif

miha013

Fizikalc
20. jul 2007
5.204
0
36
42
lj
mam slabe izkušnje s kresalčki, zajebal so me ko psa
nič dolžen, nič kriv

dokler me nekdo ne prepriča v nasprotno so to ljudje (kresalčki) ki jim je Tacen zdravilo za komplekse
verjamem da obstaja tudi kakšen
rolleyes-1.gif
pameten policaj, ampak z njimi na žalost še nisem imel opravka

felicita

Pripravnik
8. okt 2007
529
0
16
Gorenjska
Ko te bo kdo s kijem po glav, da ti tošl odtegne, al pa da ti sinčku proda mal heroinčka tk za probat , boš zelo hitro netoleranten do teh, ki se "ZNAJDEJO" .
To ni sovražni govor, je realnost in zdravilo zanje.

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.601
1.128
113
Titograd
Resnica je, kot ponavadi, nekje na sredini. Včasih so ljudje radi pametni proti policistu, sploh pred kako družbo, pa tudi policisti niso nobeni angelčki, se tudi najdejo takšni ki so policisti da zdravijo majhen organ in ostale komplekse. Jaz osebno z njimi nisem imel nikoli težav, pa sem tudi že plačal kakšno kazen, ampak zasluženo.

felicita

Pripravnik
8. okt 2007
529
0
16
Gorenjska
Se pa zavedam, da je tukaj verjetno precej uporabnikov drog, tko, da ziher se najde kak zagovornik te sorte kriminala
10.gif

Nimaš kej ima i glupih, ki so sam zato na svet, da je bolj pestro
bonk.gif

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.462
2.453
113
Tako je tukaj gori je dost preprodajalcev drog, orožja, pralcev denarja, posiljevalcev itd... Saj kje pa se naj tak folk zbira če ne na forumu? Egonislaw nihče ne govori o novih Mercedesih temveč sem ti že 1x povedal, 10 let starem Audiju, ki pa je res nekoč bil nov in je stal precej denarja.. Ampak očitno ne zna policist presodit koliko je kaj vredno in sicer da je njegov nov Clio 1.5 dci več vreden..
smile-1.gif

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.462
2.453
113
Res je bolj vpadljiv ampak on se poklicno s tem ukvarja in bi moral te stvari poznat in jih tudi prebolet. Nevem zakaj njega boli da jaz vozim boljši avtomobil.. V Sloveniji živi in bi lahko vedal da smo Slovenčki mahnjeni na avtomobile ali ne? Tak da nevem kašno merilo kriminala bi to naj bilo? Pa tudi če bi mel novo S klaso in bi bil kriminalec a misliš ko bi me ustavil in me začel drkat da bi mu priznal? Daj no... Za to so potem druge institucije ki ugotavljajo izvor premoženja ne pa prometni policaj, prosim te lepo!

Don_kugla

Pripravnik
17. avg 2007
525
0
16
Maribor
To je že vse sicer daleč od teme!
confused-1.gif

Ampak kaj pomeni vpadljiv videz ali vpadljiv avto? Pomeni da če hočemo imet mir pred predsodki moremo vsi vozit cliote? Ali kako že?
Eni imamo raje 10 let star AVTO kot novo renglo.........Kaj zdaj? Smo zaradi tega kriminalci?
Verjetno ropar ki je oropal banko in prej še kolesa ni imel,verjetno najprej leti na avto activ po novo sedmico???
13.gif

felicita

Pripravnik
8. okt 2007
529
0
16
Gorenjska
A si ti kak policaj? Al si samo en redkih zagovornikov poštenja?
Poseduješ tako lep fon kot jest
wink-1.gif
mimgrede heheh.
Men so tud črne alfe všeč, sam dvomim da bi bila sumljiva ko bi stopila iz avta;) Pa honde, pa bmw, pa audiji:))
Policaji so zlo prjazni z mano, če bi pa vedeli kako držim z njimi bi pa tud unih 10 ne uro preveč pozabli zaračunat.
tongue-1.gif

V_power

Fizikalc
15. sep 2007
1.935
0
36
Ljubljana
to je sovražni govor
smirk-1.gif

drugače so pa vsi nedolžni dokler se mu krivda ne dokaže
smirk-1.gif

če ti pa nekdo ukrade denarnico pa ga ne smeš poškodovati, ker te lahko toži zaradi uborabe nasilja
cool-1.gif

in zakaj bi kdo tjulnom prodajal heroin
sprasujem se.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik Egonislaw pravi:
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Ja kaj naj rečem na to, Slovenska klasika. Ker imaš pač avtomobil višjega srednjega razreda (pa makar je star 10 let) in pač nisi piščanček in zgledaš bolj vpadljivo si avtomatsko tarča, po domače lopov, diler, mutna posla in ne vem kaj še vse.. Mene je pred leti ustavila policijska kontrola v Dravogradu in prvo kar me je začel policist drkat v glavo da od kod lahko jaz pri teh letih tak avtomobil vozim, da on dela že 20 let pa si ga ne more privoščit. Ka mu naj? Rekel sem mu bolj delaj pa boš ti tut mel... Kaj njega briga od kod mam jaz to, ni on kompetenten da bi to ugotavljal.. Pol pa mej nekoga "rad" in spoštuj če te s takimi brezveznimi drkajo?

95% teh, ki imajo take avtomobile pri 20 letih dejansko so kriminalci in se ukvarjajo z raznoraznimi pizdarijami in naloga policista je, da ugotovi ali spada med teh 95% ali si ga je prislužil z poštenim delom(teh je 2%) ali pa spada v skupino 3% ki so jim bogati očkoti kupli novega mercedeza za rojstni dan. In, če ugotovijo, da spada med nepoštene grejo preverjat naprej...

Zakaj govoriš bedarije, če ne poznaš dela policista? Pozanimaj se najprej in potem dalje govori.

Seveda, naloga prometnikov je, da vsak čapac mobil premečejo na sred ceste, da drogo najdejo
bonk.gif

hysterical-1.gif

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.462
2.453
113
Pusti ga
smile-1.gif
vidiš da ne fant ne razloči oz. razlikuje delo prometnih policajev in kriminalistov...