Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Ja kaj naj rečem na to, Slovenska klasika. Ker imaš pač avtomobil višjega srednjega razreda (pa makar je star 10 let) in pač nisi piščanček in zgledaš bolj vpadljivo si avtomatsko tarča, po domače lopov, diler, mutna posla in ne vem kaj še vse.. Mene je pred leti ustavila policijska kontrola v Dravogradu in prvo kar me je začel policist drkat v glavo da od kod lahko jaz pri teh letih tak avtomobil vozim, da on dela že 20 let pa si ga ne more privoščit. Ka mu naj? Rekel sem mu bolj delaj pa boš ti tut mel... Kaj njega briga od kod mam jaz to, ni on kompetenten da bi to ugotavljal.. Pol pa mej nekoga "rad" in spoštuj če te s takimi brezveznimi drkajo?
95% teh, ki imajo take avtomobile pri 20 letih dejansko so kriminalci in se ukvarjajo z raznoraznimi pizdarijami in naloga policista je, da ugotovi ali spada med teh 95% ali si ga je prislužil z poštenim delom(teh je 2%) ali pa spada v skupino 3% ki so jim bogati očkoti kupli novega mercedeza za rojstni dan. In, če ugotovijo, da spada med nepoštene grejo preverjat naprej...
Zakaj govoriš bedarije, če ne poznaš dela policista? Pozanimaj se najprej in potem dalje govori.