Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Apollo8 tvoj prvi post sem prebral, drugega pa več ne ker se mi res ne da. Ampak vendarle, če prav berem veš za 1 primer da je umrl en policist? Vse ostalo pa so bile poškodbe? Tudi jaz sem maja šel na košarko in si zvil gleženj. Ja res je, nesreča ne počiva nikoli. Vsak mesec berem v črni kroniki kako se delavci do smrti poškodujejo med delom. Nič krivi, nič izpostavljeni pa vendarle umrejo in to za manjše plače, včasih jih morda sploh ne dobijo. Tako da ne mi prosim trobit o ogroženosti. Vsak prometni policaj je manj ogrožen od delavca, ki dela za strojem, kateri ga lahko zaradi malo nezapljivosti not potegne. Drugače pa če si policist nimam nič proti tebi. Problem je ker ne znate razmišljat in še vedno mislite da sem proti policistom vendar se tukaj motite. Sem res vendar ne proti vsem ker znam malo širše gledat za razliko od nekaterih. Jaz sem samo povedal moje negativne izkušnje to je to. Dejstvo je da če policije ne bi bilo da bi vladal kaos. Če pa potegnemo črto je njihovo oz. vaše delo, kakor hočeš, slabo.
PS:. Take glupe primere kot pa si jih zgoraj navajal da je policistka skočla pred avtomobil ker je hotel človek speljat pa si je sama kriva. Kaj je prizadeta da skače pred avto? A nima niti malo sebe rada ali....? Se pravi boš ti zaradi enga plačilnega naloga svojo telo razkiral in se metal pred avtomobil? Svaka čast! Res ste pametni eni.
Čakaj tebi se ne da brat moji postov, pol pa sam sestavis enako dolgega...=)
Ne tista policistka ni nikamor skocila ampak je stopila pred vozilo ko je se stalo...
Jaz ne trdim da je poklic policista eden izmed najbolj nevarnih statisticno. Na leto umre vec delavcev elektra in gradbincev ki padejo z odra. Ampak tam gre velikokrat za neprimerno zavarovano delo itd.... Pri policijskem delu pa se delavec hočeš ali nočeš izpostavlja situacijam ki so same po sebi nevarne (ce hodis po gradbenem odru ki ima ograjo in upostevas pravila na grqadbiscu je verjetnost nesrece majhna - ce pa gres na intervencijo kjer nekdo s sekiro maha proti tebi...). In v tej temi se nisem oglasil da bi poveliceval nevarnost policijskega dela ampak zato ker je nekdo pisal da to delo ni nevarno in kerje kar nekaj ljudi se cudilo zakaj po dva dilerja pride 10 specialcev.
KillaKhan strinjam se da bipolicist moral drugace odreagirati. Podčrto ti bi z pridrzanjem lahko grozil po tem ko bi ti spisal plačilca (ki pa bi tudi lahko padel če bi se pritožil). Ampak ustavil (in povprasal po tezavah) bi te pa verjetno vsak, ker kot sam vidis policije ljudje ne spostujejo ravno in ce ne bo sama skrbela za nek odnos potem verjetno ne bo nihce