Lej policajčki!

ThaShizznitt

Fizikalc
13. jan 2008
4.781
4
38
Za 700 imajo preklet mal resnega dela....papircke pisat, pa se okol fjakat je najlazi, pa radar postavt.....400 jim nebi dal za to.....

predator

Fizikalc
20. jul 2007
5.141
0
36
Ausland
hysterical-1.gif

Egonislaw

Fizikalc
12. dec 2007
2.600
-4
38
Mb
www.pkr.com
Citat:
Uporabnik ThaShizznitt pravi:
Za 700 imajo preklet mal resnega dela....papircke pisat, pa se okol fjakat je najlazi, pa radar postavt.....400 jim nebi dal za to.....

Ti nisi normalen. Kdo pa pijane razgrajače/pretepače/nasilneže/roparje/posiljevalce/morilce,....lovi in privede? Ne sodeluj v temah za katere si še presmrkav.

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.138
11.010
113
kod Džej-Zija
Citat:
Uporabnik Don_kugla pravi:
Saj ne posplošujem. Pravim da spuštujem policaje in imam z njimi največkrat korektno srečanje. In nič nimam proti njim.
Le glede na temo,sem opisal mojo izkušnjo
redface-1.gif

Sori, nisem mislil, da ti posplošuješ. Se pa najde tu gor kar nekaj anti-kresalčkov.
redface-1.gif

felicita

Pripravnik
8. okt 2007
529
0
16
Gorenjska
Red mora bit, pa če tud slab.
Ni mi všeč samo to, da imajo delikventi v Sloveniji preveč pravic in, da se jih bolj striktno ne lovi in sankcionira. Prav je, da se tudi za žaljivke po butici dobi. Avtoriteta mora bit.

Egonislaw

Fizikalc
12. dec 2007
2.600
-4
38
Mb
www.pkr.com
Tak kot si rekla ja-probleme s policisti imajo prekrškarji, ki mislijo da so najbolj glavni na tem svetu in mislijo, da jim noben nič ne more
rolleyes-1.gif

NekdoK

Guru
17. jun 2008
4.233
770
113
EU
... edini problem, ki imam jaz s policisti v sedaj demokratični in šele na pol pravni državi, je da stojijo točno na tistih mestih, ki so še najmanj nevarni za nesreče, ampak kjer ljudje običajno radi potegnejo ... sam sicer ne podim, in še nisem plačal kazni, ampak mi gre vseeno na živce, ko jih recimo vidim na 10m pred tablo, ki označuje konec mesta ipd. ... saj to prakso imajo tudi policisti v tujini, da ne bom samo čez naše bentil ...

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Uporabnik felicita pravi:
Red mora bit, pa če tud slab.
Ni mi všeč samo to, da imajo delikventi v Sloveniji preveč pravic in, da se jih bolj striktno ne lovi in sankcionira. Prav je, da se tudi za žaljivke po butici dobi. Avtoriteta mora bit.

Sam da jih kak tjulenj ne faše, pa je vse ok, ane???

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.462
2.453
113
Citat:
Uporabnik Egonislaw pravi:
ki mislijo da so najbolj glavni na tem svetu

Ja tajkun, najbolj glavni na svetu so
hysterical-1.gif
Zelo fino bi bilo videt eno "odkrito" anketo in sicer Zakaj si postal policist? Da pa ne bi bila preveč kompleksna pa bi bila samo 2 odgovora in sicer a) da bi pomagal ljudjem in b) da lahko jebem ljudi in dokazujem svojo moč

ThaShizznitt

Fizikalc
13. jan 2008
4.781
4
38
Citat:
Uporabnik Egonislaw pravi:
Citat:
Uporabnik ThaShizznitt pravi:

Ti nisi normalen. Kdo pa pijane razgrajače/pretepače/nasilneže/roparje/posiljevalce/morilce,....lovi in privede? Ne sodeluj v temah za katere si še presmrkav.

evil.gif
Kdo si ti, da bi sodil?

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Zelo fino bi bilo videt eno "odkrito" anketo in sicer Zakaj si postal policist? Da pa ne bi bila preveč kompleksna pa bi bila samo 2 odgovora in sicer a) da bi pomagal ljudjem in b) da lahko jebem ljudi in dokazujem svojo moč

Manjka še odgovor c):Nisem bil sposoben za nobeno drugo delo oz. niso me hoteli vzet v službo nikjer drugje.
evil.gif

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
Citat:
Pride zelena luč odpeljem,seveda sta me ustavila na prvi avtobusni postaji in me je eden prav driblal KAJ,KAJ TI JE SMEŠNO itd.
No priznam še da zgledam mogoče malo "vpadljivo" (nekak podobno kot slika v avatarju)

Ja zgleda da zgledas sumljivo in jima je slo malo na k ko si jih gledal, sej meni gredo tudi taki na k k lezijo na volanu vsi zajebani v kaksni mecki.

Pa nepravim da si ti tak, samo vrjetno je vseskupaj tako izgledalo.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.462
2.453
113
Ja kaj naj rečem na to, Slovenska klasika. Ker imaš pač avtomobil višjega srednjega razreda (pa makar je star 10 let) in pač nisi piščanček in zgledaš bolj vpadljivo si avtomatsko tarča, po domače lopov, diler, mutna posla in ne vem kaj še vse.. Mene je pred leti ustavila policijska kontrola v Dravogradu in prvo kar me je začel policist drkat v glavo da od kod lahko jaz pri teh letih tak avtomobil vozim, da on dela že 20 let pa si ga ne more privoščit. Ka mu naj? Rekel sem mu bolj delaj pa boš ti tut mel... Kaj njega briga od kod mam jaz to, ni on kompetenten da bi to ugotavljal.. Pol pa mej nekoga "rad" in spoštuj če te s takimi brezveznimi drkajo?

Don_kugla

Pripravnik
17. avg 2007
525
0
16
Maribor
Citat:
Uporabnik Ralliart pravi:
Citat:
Pride zelena luč odpeljem,seveda sta me ustavila na prvi avtobusni postaji in me je eden prav driblal KAJ,KAJ TI JE SMEŠNO itd.
No priznam še da zgledam mogoče malo "vpadljivo" (nekak podobno kot slika v avatarju)

Ja zgleda da zgledas sumljivo in jima je slo malo na k ko si jih gledal, sej meni gredo tudi taki na k k lezijo na volanu vsi zajebani v kaksni mecki.

Pa nepravim da si ti tak, samo vrjetno je vseskupaj tako izgledalo.

Lahko zgledam njima kakorkoli želita in sumljiv za nevem še kaj...............
smirk-1.gif

Od niju se pričakuje,da izpeljeta korekten in strokoven postopek.če ga že morata
jezen.gif

S takšnimi amaterskimi debatami in pikrimi pripombami se lahko pogovarjamo za šankom
stupid-1.gif

Verjetno je pa oba ta situacija malo postavila na realna tla
cheer.gif
(vsaj upam!)

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
Ja 96% ljubljane, takih stereotipnih pojav je kriminalnih in jest pac drugega ne pricakujem od policajev.

Don_kugla

Pripravnik
17. avg 2007
525
0
16
Maribor
Torej je po tvoje ok,če nedolžnega jeh.ejo v glavo,ker jim njegov videz ni všeč ali kaj podobnega???
stupid-1.gif

Če ga zanima,če sem kakorkoli povezan s kakim kriminalnim dejanjem ima vse možnosti,to preverit......Odgovor ima na dlani v minuti!!!!
Do takrat naj izpelje korekten postopek in gostilniške:::: JAZ SEM NAJJAÆI pusti doma. Policaji imajo kodeks kako se obnašat in mene ne zanima kako izgleda po njegovem "kriminalec".
bonk.gif

Ko je zaklučil s pohebavanjem,sem mu dokazal da je postopal popolnoma nepravilno. Oziroma so mu njegovi nadrejeni!
Aja. Pa da nebo pomote,nič nimam proti policajem in imam z njimi drugače popolnoma ok izkušnje. So pa med njimi "cvetke" katerim je bila šola v Tacnu malo premalo!
grims-1.gif

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.462
2.453
113
Mah fora je v tem da so policisti preveč zaščiteni. Nevem kdaj je bilo po TV da je bilo v lanskem letu proti njim 300 oz. več prijav in uvedenih postopkov ampak samo enega so spoznali za krivega in proti njemu je bil uveden nek mili disciplinski postopek? Se pravi da je bilo lani samo 0,0033% krivih nekorektnih policistov, vse ostalo pa smo krivi mi državljani? Nekaj tukaj gori vas trdi da red mora biti, spoštovati se mora, a ni to mišljeno obojestransko spoštovanje? Kako se naj določeni policisti normalno obnašajo ter nas spoštujejo če so tako ali tako nedotakljivi? Vsak postopek proti njim je uvržen? Mislim da ima pravobranilstvo ali kdo že nek poseben oddelek za to in je bil kolega klican ker je dal upravičeno prijavo. Na koncu je prišla ven taka štorija da ti slabo rata. Policist je kar naenkrat imel 6 prič policistov ki jih sploh ni bilo na kraju dogoka pa take.. Skratka ni vse tako rožnato kot eni pravite, verjamem pa da tukaj za računalnikom nikate izkušenj z njimi in si lahko le ustvarite neko podobo o njih. Pa še enkrat ponavljam, nisem proti vsem, jih je nekaj dobrih dečkov.

PS:. Tak na hitro ko pomislim so zaščiteni kot zdravniki, pravniki ter farmacevti s strani njihovih zbornic ki razsojajo v prid njim, včasih pa je simbolično uveden kak blagi ukrep, ki pa ga sploh ne čutijo.

Nazadnje urejeno:

felicita

Pripravnik
8. okt 2007
529
0
16
Gorenjska
Stiber, a s me pogrešal ane:)
Ja veš človek ima možnost da se brani, žival pa ne ( kar se tiče tjulnov recmo je že tako, pa v večini primerov je tako ).
Pa živali clo ne znajo žalit, razen če ti kak majmun kaj v glavo vrže, ker zijaš vanj v živalskem vrtu:)))))) Kar je pa tudi vredu:)
Tako, da JA, tudi to drži!

felicita

Pripravnik
8. okt 2007
529
0
16
Gorenjska
Drogerašem, preprodajalcem orožja, mamil, nasilnežem po ulicah je treba stopit na...ne samo na prste!
Na sredo puščave z njimi, pa da šuka kako bo preživel ene par let, dok ne rata pameten.