Plače je res smao 700, samo kolko si pa lahko pametni policist še polek naredi,... Še vsaj polovico,...
Citat:
Uporabnik ThaShizznitt pravi:
Za 700 imajo preklet mal resnega dela....papircke pisat, pa se okol fjakat je najlazi, pa radar postavt.....400 jim nebi dal za to.....
Citat:
Uporabnik Don_kugla pravi:
Saj ne posplošujem. Pravim da spuštujem policaje in imam z njimi največkrat korektno srečanje. In nič nimam proti njim.
Le glede na temo,sem opisal mojo izkušnjo
Citat:
Uporabnik felicita pravi:
Red mora bit, pa če tud slab.
Ni mi všeč samo to, da imajo delikventi v Sloveniji preveč pravic in, da se jih bolj striktno ne lovi in sankcionira. Prav je, da se tudi za žaljivke po butici dobi. Avtoriteta mora bit.
Citat:
Uporabnik Egonislaw pravi:
ki mislijo da so najbolj glavni na tem svetu
Citat:
Uporabnik Egonislaw pravi:
Citat:
Uporabnik ThaShizznitt pravi:
Za 700 imajo preklet mal resnega dela....papircke pisat, pa se okol fjakat je najlazi, pa radar postavt.....400 jim nebi dal za to.....
Ti nisi normalen. Kdo pa pijane razgrajače/pretepače/nasilneže/roparje/posiljevalce/morilce,....lovi in privede? Ne sodeluj v temah za katere si še presmrkav.
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Zelo fino bi bilo videt eno "odkrito" anketo in sicer Zakaj si postal policist? Da pa ne bi bila preveč kompleksna pa bi bila samo 2 odgovora in sicer a) da bi pomagal ljudjem in b) da lahko jebem ljudi in dokazujem svojo moč
Citat:
Pride zelena luč odpeljem,seveda sta me ustavila na prvi avtobusni postaji in me je eden prav driblal KAJ,KAJ TI JE SMEŠNO itd.
No priznam še da zgledam mogoče malo "vpadljivo" (nekak podobno kot slika v avatarju)
Citat:
Uporabnik Ralliart pravi:
Citat:
Pride zelena luč odpeljem,seveda sta me ustavila na prvi avtobusni postaji in me je eden prav driblal KAJ,KAJ TI JE SMEŠNO itd.
No priznam še da zgledam mogoče malo "vpadljivo" (nekak podobno kot slika v avatarju)
Ja zgleda da zgledas sumljivo in jima je slo malo na k ko si jih gledal, sej meni gredo tudi taki na k k lezijo na volanu vsi zajebani v kaksni mecki.
Pa nepravim da si ti tak, samo vrjetno je vseskupaj tako izgledalo.