LCD TV

ajvanho

Pripravnik
3. sep 2007
463
6
18
Citat:
Ampak jaz daleč najbolj navijam za SONY-ja - odpri decemberski izvod revije What HiFi pa si poglej kateri proizvajalec je odnesel največ nagrad pri TVjih (od 7 kategorij je zmagal SONY v 4).

Glede na review WHAT HiFi , katerega omenjaš, sem bil tudi sam tik pred nakupom Sonya, vendar sem se premislil, več ali manj zaradi različnih odzivov na forumih

forum s strani WiFi
TrustedReviews

pa še bi se našlo.

V preteklosti je bil Sony zaščitni znak za kakovost in spomnim se časov, ko si bil velik frajer, če si bil lastnik Sonyevega CRT TV-ja, videorekorderja, kamkorderja ali CD vekslerja... Vendar takrat se še ni dalo dobiti toliko informacij z neta, kot je to danes. In glede na poplavo LCD-jev in plazem je hvala Bogu povratnih informacij s strani uporabnikov toliko, da je odločitev pred nakupom vsaj malce lažje, predvsem, ker človek dragih TV-jev rano ne kupuje vsako leto. Vsekakor pa ne pomnim, da bi za bilokateri tehnični izdelek do zdaj porabil toliko časa, preden bi se odločil zanj. Koliko enega stuffa je ratalo na tem področju, pa to je nenormalno
17758-icon_confused.gif

ajvanho

Pripravnik
3. sep 2007
463
6
18
BTW

je kdo pokukal v Leclerc, kjer naj bi imeli Sony-a 40W4000 za moje pojme zelo zelo ugodno (za tiste, ki imate kartico seveda). Me zanima, koliko so jih imeli na zalogi ? Ali pa jih še imajo. A kdo ve ?

mr_

Guru
20. sep 2007
9.356
2.730
113
A ta dodaten bon dobi vsak ali samo za ta model? Oz. kaksen je pogoj da dobis bon?

PIC

Fizikalc
17. avg 2007
2.466
2
38
U, kul ponudba.

Se posebi, ker lahko vzames tole na firmo, odbijes DDV, dobropis 250 eur ti pa dajo na kartico za fizicne osebe
smile-1.gif

LP,
PIC

raners

Majstr
4. mar 2008
2.815
439
83
Goran_82, kje si pa zasledil TV SONY KDL32V4500, da dobiš pri Big Bangu še bon za 100 EUR?

Goran_82

Fizikalc
21. jul 2007
1.540
3
38
Citat:
Uporabnik mr_ pravi:
A ta dodaten bon dobi vsak ali samo za ta model? Oz. kaksen je pogoj da dobis bon?

Bon se trenutno dobi izključno samo pri tem TVju - KDL32V4500 - ne glede na način plačila. Akcija traja do 31.12.2008 oz. do razprodaje zalog (zaenkrat jih je še kar precej na zalogi). Imajo pa vsi BB to akcijo. Nevem pa kako je z oglaševanjem te akcije - v trenutno aktualnem katalogu ni omenjeno - verjetno bo v naslednjem (čez dober teden dni).

ajvanho

Pripravnik
3. sep 2007
463
6
18
Citat:
Uporabnik mr_ pravi:

Čisto po domače. Ko prideš v Leclerc, greš na informacije, da ti naredijo Leclercovo kartico. Mislim, da jo dobiš takoj brez obveznosti. Se zapodiš v trgovino, kupiš omenjen TV (ali bilokatero stvar, ki je opremljena s takim popustom) in prideš do blagajne. Tam daš tetici v roke kartico, ona ti izstavi račun za TV 1.099 €. Ti plačaš točno toliko, vendar ti na Leclercovo kartico namišljeno nakažejo 20 % te vrednosti (219,8 €) in še 15 % od 219,8 € (32,97 €), kar ti skupaj nanese 252,77 € . Če dobro pogledaš, je to ravno razlika med 1.099 € in 846,23 €. In potem vse tiho je bilo
tongue-1.gif

No in ko naslednjič prideš v Leclerc, lahko nakupiš karkoli ti srce poželi (od gat do kaviarja...) in ko boš prišel z Leclercovo kartico spet na blagajno, ti do vrednosti 252,77 € ne bo potrebno plačati niti centa.

To je v bistvu ta popust in fora Leclerca, katera se mi zdi še najbolj poštena, ker tisto s nekimi nalepkami ala Mercator, Spar, pa lahko potem ceneje kupiš dodatne kastrole, brisače, kufre, nože, je
bonk.gif
. Na foro Leclercovega popusta pa dejansko kupiš, kar rabiš.

Da pa ne bo pomote, so pri Leclercu tudi zvezde. Ponavadi, kadar imajo take akcije, kot je ta s Sonyevim LCD, imajo ob začetku akcije par kosov in se folk skoraj pobije, namesto, da bi jih dobavili za vse zainteresirane. Spomnim se, ko so lani imeli 500 GB WD zunanji disk za 50 % na bon, so ljudje v pol ure razgrabili celo paleto in tisti, ki med službo niso mogli v štacuno, so normalno zviseli, če jih je že ob pol 10 zmanjkalo
confused-1.gif
Tako, da me prav zanima, koliko je bilo na zalogi teh Sonyev.

Mater, in to naj bi bila tema o LCD-jih
rolleyes-1.gif

Nazadnje urejeno:

PIC

Fizikalc
17. avg 2007
2.466
2
38
Jaz sem bil danes tam ob 20h, pa so imeli TV-je se.

Ampak ga ne spravim v avto :p.

LP,
PIC

raY_

Pripravnik
20. avg 2007
122
0
16
Dobil informacijo iz MB Leclerca, da če je firma davčni zavezanec ne dajejo popusta in tako se tvoja kalkulacija ne izide. Torej je 846,23 € najnižja cena katero dosežem.
P.S.: v MBju jih je zmanjkalo (zbira pa naročila / potrebno plačat / ca kasneje 14dni pride dodatna količina samo za plačnike)

frown-1.gif

unknown_user

Pripravnik
3. sep 2007
236
1
16
Končno sem nabavil TV..Odločil sem se za klik
Izredno zadovoljen s sliko in amlight je res super.
Imam pa en problem..Zraven sem nabavil še hišni kino od LGja..Rad bi TV povezal, da bi se zvok predvajal preko hišnega kina.Ampak mi enostavno ne uspe..Trenutno imam povezavo med hisnim kinom in TVjem samo preko HDMI kabla.Ko gledam DVD se zvok normalno predvaja na 5 zvocnikov.Pri gledanju TVja pa mi enostavno ne uspe spraviti zvoka na hisni kino...Je finta v nastavitvah TVja ali je treba dodatno še povezati kakšen kabel?HK ima opcijo optičnega audio vhoda, ampak mi verjetno nič ne pomaga, ker TV nima optičnega out..
Še slika TVja na zadnji strani, da bo lazje...

Hvala

Zadnja stran TVja
34545.31250.jpg

Zadnja stran LGja
4BidHE8aeZ1nYukq.v.jpg

Nazadnje urejeno:

raners

Majstr
4. mar 2008
2.815
439
83
Kaj še ve kdo kaj glede akcije v Big Bangu, glede LCT TV Sony KDL-32V4500, pri katerem dobiš še bon za 100 EUR? Vem, da trenutno na vse TV dobiš 10% popusta v Big Bangu, vendar je nekdo rekel, da zraven tega TV dobiš še bon za 100 EUR...

Steve

Guru
13. avg 2007
9.963
1.845
113
pojma nimam, sicer pa imaš v navodilih od obeh lepo narisano kako in kaj. Nastavitve, da bi zvok iz tv lahko šibal preko enega, ali drugega pa kolikor vem, ni. Preko činča pa sigurno gre, samo moraš verjetno na kinu nastavit vhod na aux, da ti predvaja iz tv zvok

unknown_user

Pripravnik
3. sep 2007
236
1
16
Imaš prav, kupil sem ta činč kabl.Povezal vse skupaj, preko aux mi predvaja zvok, vendar problem, ne uspe mi spravit zvoka na useh 5 zvočnikov, pa sem poskušal z vsemi nastavitvami na LGju...Ko vstavim noter pa DVD pa gre b.p.

sole

Fizikalc
20. jul 2007
1.452
24
38
Citat:
Uporabnik unknown_user pravi:
Končno sem nabavil TV..Odločil sem se za klik
Izredno zadovoljen s sliko in amlight je res super.
Imam pa en problem..Zraven sem nabavil še hišni kino od LGja..Rad bi TV povezal, da bi se zvok predvajal preko hišnega kina.Ampak mi enostavno ne uspe..Trenutno imam povezavo med hisnim kinom in TVjem samo preko HDMI kabla.Ko gledam DVD se zvok normalno predvaja na 5 zvocnikov.Pri gledanju TVja pa mi enostavno ne uspe spraviti zvoka na hisni kino...Je finta v nastavitvah TVja ali je treba dodatno še povezati kakšen kabel?HK ima opcijo optičnega audio vhoda, ampak mi verjetno nič ne pomaga, ker TV nima optičnega out..
Še slika TVja na zadnji strani, da bo lazje...

Hvala

Zadnja stran TVja
34545.31250.jpg

Zadnja stran LGja
4BidHE8aeZ1nYukq.v.jpg

imam enak TV samo manjši - 42, sam sem povezal receiver in SIOL komunikator z dig. kablom
nahrung002.gif

Imaš pa za Tv novi software na Philpsovi strani.

lp

Steve

Guru
13. avg 2007
9.963
1.845
113
ja seveda ne gre, ker tv signal oddaja stereo, dvd pa 5.1
wink-1.gif
imajo pa nekateri reciverji varjanto da vseeno ta zvok raztegnejo na 5.1