Citat:
Ampak jaz daleč najbolj navijam za SONY-ja - odpri decemberski izvod revije What HiFi pa si poglej kateri proizvajalec je odnesel največ nagrad pri TVjih (od 7 kategorij je zmagal SONY v 4).
Glede na review WHAT HiFi , katerega omenjaš, sem bil tudi sam tik pred nakupom Sonya, vendar sem se premislil, več ali manj zaradi različnih odzivov na forumih
forum s strani WiFi
TrustedReviews
pa še bi se našlo.
V preteklosti je bil Sony zaščitni znak za kakovost in spomnim se časov, ko si bil velik frajer, če si bil lastnik Sonyevega CRT TV-ja, videorekorderja, kamkorderja ali CD vekslerja... Vendar takrat se še ni dalo dobiti toliko informacij z neta, kot je to danes. In glede na poplavo LCD-jev in plazem je hvala Bogu povratnih informacij s strani uporabnikov toliko, da je odločitev pred nakupom vsaj malce lažje, predvsem, ker človek dragih TV-jev rano ne kupuje vsako leto. Vsekakor pa ne pomnim, da bi za bilokateri tehnični izdelek do zdaj porabil toliko časa, preden bi se odločil zanj. Koliko enega stuffa je ratalo na tem področju, pa to je nenormalno