Citat:
Uporabnik 01481 pravi:
Potem ostane samo še serija 9, ki ima oboje, a je cenovno neprivlačna, zaradi parih ledic na hrbtišču res ne bom toliko več plačeval.
zdaj ko sem že imel Ambilight, drugega več nočem, zato kupil serijo 9.
Citat:
Uporabnik 01481 pravi:
Potem ostane samo še serija 9, ki ima oboje, a je cenovno neprivlačna, zaradi parih ledic na hrbtišču res ne bom toliko več plačeval.
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
meni je tudi ambilight bomba. je res nekaj čisto drugega ko narediš temo, ambilight, fullhd film, pa 5.1 zvok na glas
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
jaz imam 20' v spalnici na 2,5m in je čisto ok. ta sicer ni imel možnosti stenske montaže, ampak sem ga vseeno nekak spravil na steno z malo improvizacije. par postov nazaj sem spraševal za male lcd, imaš 2 linka zraven za 2 mala primerka.
Citat:
Uporabnik sole pravi:
Sem imel takšen TV doma, TV je ok, slika lepa tudi na SD signalu. Imel problem s komunikatorjem zato zamenjal za 9603. Ko sem punci povedal, da menjujem TV mi je rekla samo, da brez Ambilighta ne sem bit.
Sam jo imam na stojalu in ne na steni, pa zadeva rula, TV ima SLO meni.
Ko boš pa probal Ambilight, si pa zmagal
Citat:
Uporabnik Ogo pravi:
Ravno obratno, plazme so boljše za svetlejše prostore. Tudi pri stari analogni sliki se bolje izkažejo. Kar je pri njih slabo je, poraba električne energije in toplotna disipacija. Prvo se pozna na računih za štrom, drugo pa na zastojn savni poleti, ko dodatni 200 W grelec ni ravno fajn imet, razen če imaš, ali si nabaviš klimo, kar pa bo še dodaten udarec na elektro račun.
Ogo
Citat:
Uporabnik unknown_user pravi:
Vidiš, pol si pa spet v temi..Ko že misliš, da si končno našel best buy, ugotoviš, da si v zmoti..
Kako se obnesejo pa kakšni Pioneer, al pa Panasonic LCDji?
Citat:
Uporabnik unknown_user pravi:
Citat:
Uporabnik sole pravi:
Sem imel takšen TV doma, TV je ok, slika lepa tudi na SD signalu. Imel problem s komunikatorjem zato zamenjal za 9603. Ko sem punci povedal, da menjujem TV mi je rekla samo, da brez Ambilighta ne sem bit.
Sam jo imam na stojalu in ne na steni, pa zadeva rula, TV ima SLO meni.
Ko boš pa probal Ambilight, si pa zmagal
Kako se obnese v bolj svetlem prostoru..Pri meni sonce zjutraj kar direktno v dnevno "šajna"..In imam na CRT zaslonu kar probleme z vidljivostjo...Kaj pa je bilo narobe z komunikatorjem, kakšna serijska napaka?