Pa bom še jaz podal svoje mnenje. Sem sicer tik pred nakupom LCDja in kar redno spremljam vaše pogovore. Najverjetneje bom kupil Philipsa 37pfl7332. To je sicer i720 model. To pa iz preprostega razloga, ker na razdalji treh metrov ne opazim razlike med 1080 in 720. Se pa da lepo opazit razliko pri zemeljskem signalu. Tukaj pa je na 1080 televizijska slika dosti bilj kockasta kot pa na 720 modelu. Ker pa predvidevam da še dolgo nebo fullHD programa bom kupil kar cenejšo varianto. Pa še če bo kdaj HD program, takrat predvidevam, da bodo kabelski operaterji zelo omejeni v frekvenčnem podoročju, zato jim bo verjetno lažje oddajat 720 signal kot 1080.
Seveda pa je SED in OLED tehnologija že razvita, ampak proizvajalci je še ne lansirajo, ker je še dovolj veliko povpraševanje po LCDjih in plazmah. Seveda pa ko bo OLED zunaj bo cena po mojem kar precej v višavah, čeprav bi naj bila iuzdelava takih panelov cenejša kot pa izdelava LCD panela.
Potem bo pa spet teorija ko bo panel izvrsten, sprejemnik oz. procesor bo pa prikazal kockasto sliko kot jo prikazujejo dosedanji LCD-ji.