Laserska operacija oči

Jodlarcek

Fizikalc
16. avg 2007
3.305
18
38
MB
Pozdravljeni

Zanimam se za lasersko odpravo dioptrije. Ima kdo kakšne izkušnje? Ali to kdo opravlja v Mariboru?

lp

Yogi

Guru
1. sep 2007
4.513
1.099
113
Opravila sodelavka v Ljubljani pri dioptriji okoli 5. Pohvalila...

Sem pa nekaj dni nazaj slišal, da se zdaj TOP operacije za odpravo dioptrije delajo v Turčiji, kjer ti za 2.500 € zrihtajo obe očesi, vmes med pregledom in op. pa imaš še voden ogled po Istanbulu. Posrednika pa sta bivša slovenska športnika...

frikenej

Pripravnik
19. nov 2010
723
5
18
Ljubljana
cena in kvaliteta: Zagreb
wink-1.gif
nevem točno imena, ampak so se veliko oglaševali v Sloveniji, pa tudi mnenja uporabnikov so dobra

Jodlarcek

Fizikalc
16. avg 2007
3.305
18
38
MB
Citat:
Uporabnik frikenej pravi:
cena in kvaliteta: Zagreb
wink-1.gif
nevem točno imena, ampak so se veliko oglaševali v Sloveniji, pa tudi mnenja uporabnikov so dobra
Ja za to kliniko v Zagrebu se tudi jaz nekako najbolj nagibam .Imajo 50% popusta
smile-1.gif
. Vendar sem mislil, da je kaj bližje, ker nekaj voženj v ZG nakontrole tudi ni zastonj.

joejoe

Pripravnik
30. dec 2007
812
1
16
Kolega je bil v Tuzli pri isti kliniki, je še nekaj ceneje kot v Zagrebu.

Imel je kar nekaj težav, ker je imel previsok očesni tlak, ampak je imel zelo zelo pozitiven občutek glede vseh opravkov pri njih po diagnostiki previsokega tlaka. Moral je it sicer večkrat dol, ampak celotno izkušnjo opisuje kot zelo korektno.

Nekdo je omenjal Turčijo in 2500EUR... Slišim, da je v Prištini še ceneje... pi*da, ampak ej, res, kaj vse folk napiše.

Yogi

Guru
1. sep 2007
4.513
1.099
113
Glede Turčije je kar resnično. Brat si nekaj rihta v to smer. Ga ob priliki povprašam za konkretne informacije, pa jih sem napišem...

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
V Zagrebu je najbolj moderna klinika kar se tega tiče. Menda imajo 50% skonto te dni. Vsi znani slovenci gredo tja, bistveno hitrejše okrevanje kot po stari metodi.

joejoe

Pripravnik
30. dec 2007
812
1
16
Za isti denar ti nardijo operacijo v Zagrebu ali Tuzli al kjerkoli že, porkaflika, pa bo kdo vseeno v Turčijo rinil???? Lahko, da majo stvari enako poštimane, ampak možnost popravka pri očeh ni, pol se pa v Turčiji zmeni s kom, da so te zajebali... good luck!

Bucko

Fizikalc
28. avg 2007
1.739
53
48
Tole je klinika o kateri se govori:
http://www.svjetlost.hr
So tudi na FB-ju:
http://www.facebook.com/KlinikaSvjetlost

Najprej se prijavite na pregled (100 EUR), kjer preverijo primernost.
Nato se zmenite za poseg, mislim, da jih imajo ob koncu tedna (petek).
Po posegu takoj vidite, vendar je oko (očesa) občutljivo - črna očala.
Pregled je naslednje jutro, zato priporočajo, da prespite v Zagrebu.

Nazadnje urejeno:

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
Jap, sem je šel moj sorodnik, zdaj je že zmetal dioptrijske šipce iz vseh sončnih očal in dal nazaj originalne notri. :D

Še mene mika, samo sem prelen.