Kvalifikacije za FIFA WC 2014 v Braziliji

Blackjack

Guru
24. nov 2007
4.986
1.051
113
Mene zanima kdo od vodilnih v NZS s stojanovicem na celu je naredil v zivljenju kaj v nogometnem svetu? Razen da so neuspesno greli klopce po lokalnih ligah?

I

Izbrisan uporabnik 474

http://soundcloud.com/radiocity_si/alca-o-radarjih-in-igri

Od 4:00 dalje, pred tem o radarjih v MB
smile-1.gif

Nazadnje uredil moderator:

Qmi

Fizikalc
22. jul 2007
1.056
1
38
41
Ljubljana
ksz...

Tekmo gledal do 70 minute...še to je blo preveč
bonk.gif

Nevem, kaj je blo slabše...igra naših ali igrišče
crazy1.gif

Qmi

Fizikalc
22. jul 2007
1.056
1
38
41
Ljubljana
A niso že pred 'tekmo' Albanija:Slovenija povedal, da zaradi poplavljenega igrišča ne bo tekme?

Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
Pa za 12€ na mesec bi lahko imeli en ne-tetris stream na RTV.

Se strinjam... Ko je nalivalo na polno sem podoživel čase analognega signala. Vse grahasto
grin1.gif

Citat:
Uporabnik Qmi pravi:
A niso že pred 'tekmo' Albanija:Slovenija povedal, da zaradi poplavljenega igrišča ne bo tekme?

Ne.

Ob 21h so prestavili inšpekcijo na 21:45h.

Seveda se ni nič izboljšalo, ker retardi na stadionu s premično streho le te niso zaprli so potem ob ene 22h+ sprejeli odločitev, da bodo sprejeli odločitev kdaj bo odigrana tekma
bonk.gif
No bo pa danes ob 17h - mogoče

Qmi

Fizikalc
22. jul 2007
1.056
1
38
41
Ljubljana
Aha, my bad
wink-1.gif

Sem očitno zaradi glavobola - razlog je verjetno igra naših, pomešal informacije
grin1.gif

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
Problem Stojanoviča je v izbiri igralcev. Sej mogoče ni slab trener v pregledu igre a igralcov pač ne zna izbrat. Pa tud neke avtoritete nima s emi zdi.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Citat:
Uporabnik Group_Therapy pravi:
A bi blo možno, da nogometaši niso dovolj dobri?
sprasujem se.gif

Seveda. Ampak začeti je treba na začetku.

Centralizacija = Ljubljana, Jankovič ergo žabarji, NZS, čefurski selektor, izbira reprezentantov, igra reprezentantov, rezultat.

Kot vidimo je kriva Ljubljana, sploh ne selektor.

NZS sodi v Maribor k Zahoviæu.

sanco

Fizikalc
19. jul 2007
1.201
8
38
41
Citat:
Citat:
Uporabnik Qmi pravi:

Ne.

Ob 21h so prestavili inšpekcijo na 21:45h.

Seveda se ni nič izboljšalo, ker retardi na stadionu s premično streho le te niso zaprli so potem ob ene 22h+ sprejeli odločitev, da bodo sprejeli odločitev kdaj bo odigrana tekma
bonk.gif
No bo pa danes ob 17h - mogoče

Na TV je kje prenos POL ANG? Preko neta mi cuka

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.568
1.091
113
Titograd
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Problem Stojanoviča je v izbiri igralcev. Sej mogoče ni slab trener v pregledu igre a igralcov pač ne zna izbrat. Pa tud neke avtoritete nima s emi zdi.

Pa če je 80% teh igralcev še predlani igralo na SP. To da so igralci preslabi, je govoril tudi Oblak, pa mu je Kek dokazal da nima pojma. Pa vedno je tako da če je igra slaba, je na udaru prvi trener. Ne moreš moštva menjat celega, trenerja lahko. Pač ok, Kelharja, Šišiča in Radosavljeviča ni več za klicati, ostali pa mislim da so čisto ok. Rabijo pa trenerja, ki bo v njih verjel in pod katerim bo spet igra kratkih passov.

Potem pa naslednje vprašanje: kdo je sploh primeren da naredi kaj več?

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
Srečko!

2 let nazaj je dolga doba. Pa takrat si imel Korena,Novakoviča in Birso v formi.

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.568
1.091
113
Titograd
Že itak je klima v slačilnici slaba, ne rabijo še sre-sre-srečkota da jih do konca razhe-he-hebe. Bi jih pa gnal na 200%, to pa tudi ne bi bilo slabo. Vprašanje pa če ga to sploh interesira in kako bi danes funkcioniral.

Jaz osebno bi Edya Rejo, zamejski slovenec, z Laziem mu je šlo glede na kader kar dobro.

wildude

Fizikalc
24. jun 2008
1.570
29
48
Stojanoviæ je povsem soliden selektor, kar pa ne bi mogel reči za kavč-selektorje, ki serjete po portalih in zahtevate njegov odstop. S čipsom v ustih in pirom v riti.

Poleg tega očitno mnogi potrebujete očala z močno dioptrijo. Albanci so naredili precej grobih prekrškov, ki niso bili piskani.
Gol so dosegli s prekrškom v napadu.

Aja, točno...če bi to priznali, ne bi imeli alibija za pljuvanje po Stojanoviæu.

tomi

Guru
1. sep 2007
18.594
9.813
113
40
MB
priznaš ali ne ... oz tudi če ne je jasno vsem, mislim da nikogar ne moti če zgubimo, mene osebno tudi ne moti če se ne uvrstimo na svetovno prvenstvo ... ker vsakič pač ni realno da se

ampak problem je pa da jih več kot očitno ne zna motivirat, oz nasploh je taki medl ... po eni strani fajn da je mirn tudi v slabih trenutkih ampak ... ob več ali manj istih igralcih je igra več kot očitno nazadovala (oziroma neke igre sploh nimamo), in se bližamo nogometnim eksotom ... zakaj je tak težko priznat da je trenutno pač slab?

če pa je slučajno res da so znotraj reprezentance različni klani in se ne razumejo med sabo, pol pa jih je treba nagnat vse pa tudi če je to eden izmed boljših golmanov na svetu

za mene zgleda nekak tak glede stojanoviča

+ ostaja miren
+ ima določene ideje

- popolnoma brez jajc
- brez avtoritete
- vztrajanje pri napačnih odločitvah
- stopnička nazaj v primerjavi s kekom

jaz osebno za odstop nisem, cilja sicer ne bo uresničil ampak ok