Citat:
Uporabnik mick pravi:
Citat:
Uporabnik Nikka pravi:
Dobljeni vsoti še prištej ceno recimo 4-5 razstav letno (prijavnina, hotel, potni stroški za razstave v tujini), ki jo deliš s številom mladičev, ki jih v enem letu psička skoti. Mislim, da lahko ima eno leglo na leto (ali na dve leti, ne vem).
Samo eno vprašanje laika. Te razstave so obvezne za rodovniške pse ? Ker če niso, ni to druga kot dvigovanje ega lastnika in višanje cen potomcev.
Tako si reko.
Pa tut pri nas je dovolj rastav da se pridobijo naslovi.
In rastave na norveškem so le podalševanje lastnikovega tiča, in pa cene psov,...
In kinologija je pri nas hudo umazan šport, ki temelji na €, ne pa ljubezni do psov...
Zakaj čistokrvnih mladičev kakega nemškega ovčarja ni mogoče dobit zastonj, makar brez papirjev?
Zato ker vsak lastnik ve da so psi nekaj vredni in da se da tu letno dobit 14ta plača mimogrede,...
Banda!
Skok šampijona po 1k€...
Jaz skoka za mojga ne kasiram, želim le obljubo, da če so več kot 3je, da mi enega mladička odstopijo, ki ga pa tut
sam podarim komu bližnjemu, ker mi kolegi in žlahtniki v vrsti stojijo za mladiča,...
Torej JA, sem edini v sloveniji ki zdrave rodovniške mladiče angleškega bulldoga talam zastonj. Od 4ih še eden ni bil bolan,
razen kakih zajedalcev in prebavnih motenj,... (3 psice, 4 legla)
To je ljubezen do psov.
Nazadnje urejeno: