Citat:
Uporabnik tomi pravi:
kaj zaj, pomlad je, maš psa za mene ?
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
kaj zaj, pomlad je, maš psa za mene ?
Kam se zaganajaš, jaz rihtam pese mojim lokalnim "pebom".
Citat:
Uporabnik FoxyLady pravi:
Pridi tu v Lj, boma šla po zavetiščih pa ti enga izbrala
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
No sej rodovnik ni dobena garancija da bo pes zdrav. Bivša punca (oz. njeni starši) so parili svoje psice z
najboljšimi primerki v slo pa so mladiči bli x-krat bolani. Od zajedalcev, pol do alergije na rost-frei, ko je pes
jedel kolko je hotel pa se ni poredil, izpadi dlak,... Tu nemoreš nič, to je pač ranjena pasma,... Rodovnik je
le dejavnik ki ti za procent dvigne možnosti da pes le nebo bolan. Ziher pa danes ni nič, ker mam rodovniškega psa,
pa je imel obe očesni mreni zunaj, prebavne motnje,...
Kolegici sem zrihtal 1,5k€ bulldoga, pa pes pri letu pa pol več ni mel dlake. Zdaj se mu stanje normalizira,
potem ko se je v njega zmetalo še za kakega jurja zdravil,...
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Pridi tu v Lj, boma šla po zavetiščih pa ti enga izbrala
Ja ker v mariboru nam zavetišče ne poka po šivih, zdaj bomo še dol hodli po pese,...
Citat:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
No sej rodovnik ni dobena garancija da bo pes zdrav. Bivša punca (oz. njeni starši) so parili svoje psice z
najboljšimi primerki v slo pa so mladiči bli x-krat bolani. Od zajedalcev, pol do alergije na rost-frei, ko je pes
jedel kolko je hotel pa se ni poredil, izpadi dlak,... Tu nemoreš nič, to je pač ranjena pasma,... Rodovnik je
le dejavnik ki ti za procent dvigne možnosti da pes le nebo bolan. Ziher pa danes ni nič, ker mam rodovniškega psa,
pa je imel obe očesni mreni zunaj, prebavne motnje,...
Kolegici sem zrihtal 1,5k€ bulldoga, pa pes pri letu pa pol več ni mel dlake. Zdaj se mu stanje normalizira,
potem ko se je v njega zmetalo še za kakega jurja zdravil,...
Rodovnik zna biti kar lepa garancija za zdravje psa ...