Čaki, to bo pa spet nekaj novga! Moj manever pri izvozu? Fak, v to se ni pa še nobeden vtaknil. Sem za vsak slučaj še 5x pogledal, nimam pojma, kaj misliš da je narobe!? Sam ne napisat, da bi moral prej zamenjat pas,prosim....
Citat:
Uporabnik Car pravi:
Čaki, to bo pa spet nekaj novga! Moj manever pri izvozu? Fak, v to se ni pa še nobeden vtaknil. Sem za vsak slučaj še 5x pogledal, nimam pojma, kaj misliš da je narobe!? Sam ne napisat, da bi moral prej zamenjat pas,prosim....
Po propisima ja.Citat:
Uporabnik Car pravi:
Sam ne napisat, da bi moral prej zamenjat pas,prosim....
Ko se to zgodi meni, torej ko sem na notranjem pasu, model pa tišči po zunanjem, naredim še en krog.Citat:
Uporabnik Car pravi:
Hec je, ko tisti na zunanjem pasu ne zapusti krožišča, tisti na notranjem bi ga pa rad....
Citat:
Uporabnik Car pravi:
Hec je, ko tisti na zunanjem pasu ne zapusti krožišča, tisti na notranjem bi ga pa rad....
Ni predpisa ki bi zahteval kar pišeš.Citat:
Uporabnik Car pravi:
In kdo je v tem primeru kriv, če pride do nesreče?
Tisti na zunanjem pasu, ki ne upošteva tega, da se je treba razvrstiti na notranji pas, če ne zapustiš krožišča na prvem izvozu ali tisti na notranjem pasu?
Se bojim, da tisti, ki vozi po pravilih....
Citat:
Uporabnik oriolus pravi:
Ko se to zgodi meni, torej ko sem na notranjem pasu, model pa tišči po zunanjem, naredim še en krog.Citat:
Uporabnik Car pravi:
Sem zanesljivo prej na cilju, kakor da bi ga malo 'posilil' in mu dokazoval, da imam jaz prav, on pa ne.
Citat:
Uporabnik Romzi pravi:
Ni predpisa ki bi zahteval kar pišeš.Citat:
Uporabnik Car pravi:
In kdo je v tem primeru kriv, če pride do nesreče?
Tisti na zunanjem pasu, ki ne upošteva tega, da se je treba razvrstiti na notranji pas, če ne zapustiš krožišča na prvem izvozu ali tisti na notranjem pasu?
Se bojim, da tisti, ki vozi po pravilih....
Drugo je večpasovno krožišče z npr. dvopasovnimi izvozi, ki so tako tudi označeni.
Primer zelo debilnega krožišča je pa že večkrat omenjeni pri Žalah v Lj ....