Kriptovalute (tehnologija, trgovanje, borze...)

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.260
1.894
113
Vnovčevanje dobičkov se je začelo (Dnevna karta, USD) - zasvetil rdeč semafor:
1709705095826.png

Vmes je bilo že nekaj panike - trenutek ko se pohlep obrne v paniko je včerajšnja sveča. Kar pa seveda ne pomeni, da cena ne bo šla več gor... komot spet na 68 jurjev, povsem možno tudi čez....ker prodati je treba ogromno BTC.ja in zakaj bi ga prodajali po 60 jurjev, če ga lahko po 70 :fredi: ali tudi tja do 80+.
Je pa tule marsikdo rekel: dosegli smo zadnji vrh..čas za prodajo in da vidimo zakaj se gre (bolje gledat s profitom in kokicami v naročju, kot paničarit in se trest kaj pomeni cena pri zadnjem vrhu).
Je bilo pa tule nebroj damjev, ki so kupili pri 67, 68 jurjih in potem pa paniki (ali z nastavljenim SL.jem (Stop Loss)) prodali pod 60 jurji še isti dan.
Morski psi so prišli na pojedino....našli veliko jato rib, ki jo bojo zdesetkali in nato mirno odplavali - kam? Bomo potem videli in vedeli.

Drugače sem tudi jaz mnenja, da bo btc prilezel na 100 jurjev..kdaj? Pojma nimam a nekako logično je.

• Všeč mi je
Reactions: Guinness

hdx

Guru
1. jun 2011
1.548
2.262
113
Vnovčevanje dobičkov se je začelo (Dnevna karta, USD) - zasvetil rdeč semafor:
Poglej priponko 81784
Vmes je bilo že nekaj panike - trenutek ko se pohlep obrne v paniko je včerajšnja sveča. Kar pa seveda ne pomeni, da cena ne bo šla več gor... komot spet na 68 jurjev, povsem možno tudi čez....ker prodati je treba ogromno BTC.ja in zakaj bi ga prodajali po 60 jurjev, če ga lahko po 70 :fredi: ali tudi tja do 80+.
Je pa tule marsikdo rekel: dosegli smo zadnji vrh..čas za prodajo in da vidimo zakaj se gre (bolje gledat s profitom in kokicami v naročju, kot paničarit in se trest kaj pomeni cena pri zadnjem vrhu).
Je bilo pa tule nebroj damjev, ki so kupili pri 67, 68 jurjih in potem pa paniki (ali z nastavljenim SL.jem (Stop Loss)) prodali pod 60 jurji še isti dan.
Morski psi so prišli na pojedino....našli veliko jato rib, ki jo bojo zdesetkali in nato mirno odplavali - kam? Bomo potem videli in vedeli.

Drugače sem tudi jaz mnenja, da bo btc prilezel na 100 jurjev..kdaj? Pojma nimam a nekako logično je.
spot and chill.

Nekateri mislijo, da bodo hitro obogateli, če se bodo igrali z vzvodi.

• Všeč mi je
Reactions: Guinness

Bucko

Fizikalc
28. avg 2007
1.739
53
48
CEX = centralizirana menjalnica (bitstamp, binance, coinbase itd). Se moraš reg. in opravit KYC.

DEX = decentralizirana menjalnica (uniswap, sushiswap, jupiter, orca, raydium, pancakeswap). Odvisno katero omrežje uporabljaš. eth, solana, bnb..
Se ne rabiš reg., samo povezat moraš svoj hot wallet (metamask, coinbase wallet, trust wallet)

Na CEX so kovanci, ki jih registrira menjalnica, na DEXu je večina kovancev. Minus je, ker je veliko nategov, tako da je treba pazit kako investirat.

Npr. ATOR kupit na uniswap
Zakaj ATOR?

B81

22. jul 2007
36.924
10.498
113
Zakaj ATOR?
Ker še ni na večjih menjalnicah, ima dokaj nizek marketcap in nima nekega max supply v trilijonih. Twitter ima sicer nizek, samo 50k in to od lanskega februara, discord pa samo 4600...je leto dni star projekt, ki še ni doživel WTF dneva...
sam ga sicer ne bi vzel, tako da verjetno bo boomal :valjamse:

dask

Majstr
21. sep 2023
462
526
93
Imam identičen problem pa mi ni uspelo ničesar rešit, imajo postopek kjer objaviš sliko osebne ter odgovoriš na neka vprašanja ampak nikoli ne gre skozi.. potem je še en drug kjer se posnameš z osebnim dokumentom, ter poveš datum ipd, potem pa jim ta video pošlješ pa tudi nisem ugotoviti kam..
Če kaj pomaga - na supportu imaš najprej chat z botom, kjer imaš možnost označit, da to ni rešilo težave. Potem te poveže z live agentom - jaz sem čakal ca. 2 uri + potem postopek do oddaje posnetka še dobri 2 uri (te posnetke pošlješ v chat z live agentom, toliko dolgo moraš imeti odprtega). Meni je včeraj seveda sredi vsega ven vrglo net in grem lahko ponovno od začetka, ker se chat ni osvežil.

hdx

Guru
1. jun 2011
1.548
2.262
113
Ker še ni na večjih menjalnicah, ima dokaj nizek marketcap in nima nekega max supply v trilijonih. Twitter ima sicer nizek, samo 50k in to od lanskega februara, discord pa samo 4600...je leto dni star projekt, ki še ni doživel WTF dneva...
sam ga sicer ne bi vzel, tako da verjetno bo boomal :valjamse:
Če bi ga kupoval v letu 23, bi bil sedaj v lepem plusu. Nekje 950% je šel gor, ampak če vzamemo zlato sredino, potem recimo da bi bil v plusu nekje 400-450%.

Je pa nov projekt, ki se je rodil v letu 23, kar je tudi plus. Ima pa po moje še veliko lufta za rast

B81

22. jul 2007
36.924
10.498
113
Nekateri pa si dnar iščejo tako, verjetno tudi kovance sami delajo, glede na to, da je narjen v minuti...

1709737027145.png

Car

POSTman
4. avg 2007
8.496
1.647
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Prodaš pse, greš v spot denarnico USDT konvertaš v EUR. V spot denarnici greš pod EUR ter withdraw in si nakaži na TRR
Lahko še malo bolj podrobno, za telebane oziroma za teleta... Nimam pojma, za pokušino bi rad na Binance dvignil nekaj €, toliko da vem kako to deluje, če bi kdaj hotel dvigniti vse(niso neke bajne pare sicer, na žalost). V glavnem iz ETH sem pretvoril v EUR, grem na Spot, označim EUR, dvig in se pokaže naj izberem valuto, izberem Bank transfer . Potem hoče, naj dodam račun, (Izvedite preverjanje bančnega računa
Za dvig s platforme Binance dodajte svoj bančni račun v EU in ga preverite tako, da sredstva fiat prenesete s svojega bančnega računa v svojo denarnico EUR)???Kliknem Preverite zdaj in se mi pokaže:
Prenos denarja
Za polaganje se izogibajte uporabi računov Wise, saj niso podprti za dvige.
Znesek pologa
Vsaj
2 EUR

Vsak znesek pod 2 EUR bo povzročil neuspeh transakcije in ne bo povrnjen.
Transakcijska pristojbina
1.00 EUR

Referenčna koda
BDYUFKWNB

Prosimo vključite svojo referenčno kodo v komentarje.
Prenosi z manjkajočo/napačno kodo bodo zavrnjeni.
Ime prejemnika
UAB Bifinity
IBAN
LT463390020000054223
BIC
USPELT2V
Ime banke
UAB Nuvei
Naslov banke
Lvivo g. 37-101, Vilnius, LT-09307, Lithuania
???????
Kje naj dodam svoj račun oziroma svojo kartico, da pridem do denarja?

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
6.163
2.474
113
Če kaj pomaga - na supportu imaš najprej chat z botom, kjer imaš možnost označit, da to ni rešilo težave. Potem te poveže z live agentom - jaz sem čakal ca. 2 uri + potem postopek do oddaje posnetka še dobri 2 uri (te posnetke pošlješ v chat z live agentom, toliko dolgo moraš imeti odprtega). Meni je včeraj seveda sredi vsega ven vrglo net in grem lahko ponovno od začetka, ker se chat ni osvežil.
To me spominja na moje muke ježeve jeseni na live chat s Saudia Air - prideš do live chata, pa napiše da bo agent takoj pri tebi in že po 8 urah se oglasi ter potem po 10 minutah če ne odreagiraš prekine chat.

hdx

Guru
1. jun 2011
1.548
2.262
113
Lahko še malo bolj podrobno, za telebane oziroma za teleta... Nimam pojma, za pokušino bi rad na Binance dvignil nekaj €, toliko da vem kako to deluje, če bi kdaj hotel dvigniti vse(niso neke bajne pare sicer, na žalost). V glavnem iz ETH sem pretvoril v EUR, grem na Spot, označim EUR, dvig in se pokaže naj izberem valuto, izberem Bank transfer . Potem hoče, naj dodam račun, (Izvedite preverjanje bančnega računa
Za dvig s platforme Binance dodajte svoj bančni račun v EU in ga preverite tako, da sredstva fiat prenesete s svojega bančnega računa v svojo denarnico EUR)???Kliknem Preverite zdaj in se mi pokaže:
Prenos denarja
Za polaganje se izogibajte uporabi računov Wise, saj niso podprti za dvige.
Znesek pologa
Vsaj
2 EUR

Vsak znesek pod 2 EUR bo povzročil neuspeh transakcije in ne bo povrnjen.
Transakcijska pristojbina
1.00 EUR

Referenčna koda
BDYUFKWNB

Prosimo vključite svojo referenčno kodo v komentarje.
Prenosi z manjkajočo/napačno kodo bodo zavrnjeni.
Ime prejemnika
UAB Bifinity
IBAN
LT463390020000054223
BIC
USPELT2V
Ime banke
UAB Nuvei
Naslov banke
Lvivo g. 37-101, Vilnius, LT-09307, Lithuania
???????
Kje naj dodam svoj račun oziroma svojo kartico, da pridem do denarja?
Če prav razumem, si moraš prvo nakazat denar iz svojega TRR na binance, da potrdijo tvoj račun?

Naredi screenshot, bo lažje.

axeton

Fizikalc
28. feb 2011
320
118
43
Meni je potem prejšnji dan uspelo brez objave posnetka samo ne vprašaj me kako. Večkrat sem se poskusil prijaviti ter potem tam kliknil da google ni dosegljiv, potem je šlo pomojem še nekaj korakov naprej ampak se ne spomnim točno kako.. potem pa enkrat spet poskušam in ni bilo več 2FA in sem prišel v račun

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.074
2.846
113
Imaš slučajno kje drugje račun. na kaki drugi borzi? V tem primeru prenakaži kripto tja pa iz tam cukni dol.

• Všeč mi je
Reactions: sajkek