Počakam korekcijo in nekaj vložim torej.Sedaj bo večina vložila, bo prišlo do 30-40% korekcije. Vsi se bodo drli da je balon počil in prodajal bodo z izgubo. Trg se bo odbil 100+%, spet bodo vsi skakal not. Ponovi vajo.
Če nisi včeraj prišel na trg, potem veš kako psihologija deluje
Lahko, ni pa nujno da pride do korekcije. Zdaj če misliš iti na long run notri, dajaj lepo vsak mesec notri, kolikor lahko in ne paničari, ko bo padalo.Počakam korekcijo in nekaj vložim torej.
Ma ne vem, imam občutek, da sem že precej zamudil in je mogoče bolje počakat na naslednji večji padec in potem spet vlagat.Lahko, ni pa nujno da pride do korekcije. Zdaj če misliš iti na long run notri, dajaj lepo vsak mesec notri, kolikor lahko in ne paničari, ko bo padalo.
kot sem rekel, ce bi rad zasluzil miljone na hitro cakaj na padec pa lovi korekcije, ce bi pa rad dolgorocno pa pac vlagaj po moznostih stalno, ce bos kupoval ko bo visoko ali pa nizko, konec koncev bos imel vedno vec btcja, ki bo upamo z leti vedno vec in vec vredenMa ne vem, imam občutek, da sem že precej zamudil in je mogoče bolje počakat na naslednji večji padec in potem spet vlagat.
Nimam Bitstampa.Jaz si prenesem na Bitstamp in od tam na trr
Hvala. Upam da bo šlo. Če pa kaj ne bom vedel pa vprašam.Prodaš pse, greš v spot denarnico USDT konvertaš v EUR. V spot denarnici greš pod EUR ter withdraw in si nakaži na TRR
Jaz vlagam mesečno dokaj redno, tam od 2017. (ampak ne dosti)Počakam korekcijo in nekaj vložim torej.
Jaz sem v tem nekaj let, več ali manj z vsem naredil profit. Bitcoin žal prodal nekaj časa nazaj, sicer z lepim profitom, ampak seveda manj kot bi bilo sedaj.Jaz vlagam mesečno dokaj redno, tam od 2017. (ampak ne dosti)
Torej vseeno kdaj začneš, če je na dolgi rok.
Dosti sem vmes naučil:
- ne trguj, če se s tem ne misliš ukvarjat
- ne paničari (to pride z leti)
- ne kupuj šhitcoinov, ker potem lahko greš tudi v kazino
Vse to sem jaz vmes delal in popušil kar nekaj sredstev. Sem pa še vedno v kontretnem plusu.
En dvig sem naredil 2018 al 2019 (pač pobral profit). Potem v 2021 sem pobral ven res nekaj malega (protivrednost, ki sem vložil)
Zdaj po skupaj sedmih letih čakam, če bo Jackpot.. Se pa se ne veselim kaj dosti, ker sem že skoraj čustveno mrtev, ker sem vedno prepozen za cashout.
Če bo bo, če ne pa ne.
Zadeva ima očitno toliko zagona da zna šlatat zadnje vrhove (tedenska karta, BTC, USD):
Jaz sem za vse te "shitcoine" imel virtualen profit, ki pa je izpuhtel tako kot je prišel Zdaj držim samo BTC, ETH, BNB in nekaj malega DOT ( s katerim sem se isto nasral).Jaz sem v tem nekaj let, več ali manj z vsem naredil profit. Bitcoin žal prodal nekaj časa nazaj, sicer z lepim profitom, ampak seveda manj kot bi bilo sedaj.
Sedaj imam lep profit na Dogecoin in Shibainu, kar sem imel notri za gamble, kar ne mislim verjetno več prav dolgo čakat, da tudi prodam. Iščem pa poti nazaj notri, ampak trenutno razen riskantnih shitcoinov praktično ni prav veliko oprijemljivega, je napihnjeno že čisto preveč.
Jaz bi v tem primeru pričakoval korekcijo do 68-70k, ter odbitek nekje proti 100+. LH-HHZadeva ima očitno toliko zagona da zna šlatat zadnje vrhove (tedenska karta, BTC, USD):
Poglej priponko 81744
Jaz osebno bi že pri teh vrednostih delno jemal ven, na vsak način pri 85 jurjih spraznil malhe, vzel kokice in gledal dogajanje (a ker nimam nič v kriptu sem samo na kokicah ).
Pri shitcoinih par veliki denarnic proda, pa je rdeče dvigaloJaz sem za vse te "shitcoine" imel virtualen profit, ki pa je izpuhtel tako kot je prišel Zdaj držim samo BTC, ETH, BNB in nekaj malega DOT ( s katerim sem se isto nasral).
Zakaj? Tole ni top bulla. Tudi ce pride do korekcije, bi svetoval samo dokup, brez prodajanja. Razen, ce ste naredili ze 5x vlozka pa mate dovolj in zelite ohraniti zivce.
Ker mi je ravno dolgčas
Če se igramo z fib, se je prejšni ATH končal na 3.618. Če se zgodovina ponovi, potem bi BTC dosegel vrh na 208K
Poglej priponko 81740Poglej priponko 81741
Po moje nekega hudega padca ne bo. Itak pojma nimam ampak po moje bo sele zdej DM uletu. Ne vem, feeling je tak. Kosti tako pravijo Sam na koncu je pol vedno diametrala...Ma ne vem, imam občutek, da sem že precej zamudil in je mogoče bolje počakat na naslednji večji padec in potem spet vlagat.