Kriptovalute (tehnologija, trgovanje, borze...)

Janez40

Guru
12. jul 2016
3.529
4.638
113
Saj ravno to je, sedaj bo večina vložila, ki nima pojma, potem bo pa jok, ko bo šlo še 10 do 20% gor, potem pa pošteno dol.

hdx

Guru
1. jun 2011
1.548
2.262
113
Sedaj bo večina vložila, bo prišlo do 30-40% korekcije. Vsi se bodo drli da je balon počil in prodajal bodo z izgubo. Trg se bo odbil 100+%, spet bodo vsi skakal not. Ponovi vajo.

Če nisi včeraj prišel na trg, potem veš kako psihologija deluje

• Všeč mi je
Reactions: vincent in B81

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.074
2.846
113
Moje mnenje, pa res samo moje: glede na prejšnji halving se mi zdi da bo zdaj do halvinga rast (s kakšno 10% korekcijo), po halvingu bo zadeva nekaj časa celo malo padla ali stagnirala, potem pa par mesecev rasti do naslednjega ATH. Upam da prebijemo 100k, potem si nastavim sell na 100k pa da vidimo.

• Všeč mi je
Reactions: Najbolji

Janez40

Guru
12. jul 2016
3.529
4.638
113
Sedaj bo večina vložila, bo prišlo do 30-40% korekcije. Vsi se bodo drli da je balon počil in prodajal bodo z izgubo. Trg se bo odbil 100+%, spet bodo vsi skakal not. Ponovi vajo.

Če nisi včeraj prišel na trg, potem veš kako psihologija deluje
Počakam korekcijo in nekaj vložim torej.

PHOBiA

Guru
11. jul 2013
4.221
1.365
113
Jaz sem siguren, da ne bo hude korekcije, vsaj ne se zdaj v kratkem. Kakih 10-15% mogoce, vec pa ne. Spet..vsi pricakujejo double top, key level false brakeout.. In trg bo naredil ravno nasprotno.

Zacnejo pa pumpar glupi meme coini, brez projektov, brez vsega. To je sicer en znak, da zna biti zacasni top blizu.

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.074
2.846
113
Ma ne vem, imam občutek, da sem že precej zamudil in je mogoče bolje počakat na naslednji večji padec in potem spet vlagat.
kot sem rekel, ce bi rad zasluzil miljone na hitro cakaj na padec pa lovi korekcije, ce bi pa rad dolgorocno pa pac vlagaj po moznostih stalno, ce bos kupoval ko bo visoko ali pa nizko, konec koncev bos imel vedno vec btcja, ki bo upamo z leti vedno vec in vec vreden

Sky

Pripravnik
28. sep 2021
105
-275
18
Jaz si prenesem na Bitstamp in od tam na trr
Nimam Bitstampa.

Prodaš pse, greš v spot denarnico USDT konvertaš v EUR. V spot denarnici greš pod EUR ter withdraw in si nakaži na TRR
Hvala. Upam da bo šlo. Če pa kaj ne bom vedel pa vprašam.
Jaz bom pobral ven te doge in šibe dokler je še kaj vredno in preden začne spet padat. To ne bo dolgo trajalo.
Sedaj se ne splača vlagat mal prepozno. Jaz sem to vložil že leto ali dve nazaj. Sedaj sem končno spet v plusu samo mislim da je to to, potem spet dolgo ne bo tako visoko kot je sedaj. Ko pa pade pa spet vložimo. Samo prej s kartico je bilo bolj enostavno prit do €:D

D_K

Duplek
24. sep 2007
3.047
832
113
Počakam korekcijo in nekaj vložim torej.
Jaz vlagam mesečno dokaj redno, tam od 2017. (ampak ne dosti)
Torej vseeno kdaj začneš, če je na dolgi rok.

Dosti sem vmes naučil:
- ne trguj, če se s tem ne misliš ukvarjat
- ne paničari (to pride z leti)
- ne kupuj šhitcoinov, ker potem lahko greš tudi v kazino

Vse to sem jaz vmes delal in popušil kar nekaj sredstev. Sem pa še vedno v kontretnem plusu.

En dvig sem naredil 2018 al 2019 (pač pobral profit). Potem v 2021 sem pobral ven res nekaj malega (protivrednost, ki sem vložil)
Zdaj po skupaj sedmih letih čakam, če bo Jackpot.. Se pa se ne veselim kaj dosti, ker sem že skoraj čustveno mrtev, ker sem vedno prepozen za cashout.
Če bo bo, če ne pa ne. Je pa bull markert res stres, ker si pol skoz v dilemi kaj naredit, pa vsi so pametni.

• Všeč mi je
Reactions: igi in Guinness

Janez40

Guru
12. jul 2016
3.529
4.638
113
Jaz vlagam mesečno dokaj redno, tam od 2017. (ampak ne dosti)
Torej vseeno kdaj začneš, če je na dolgi rok.

Dosti sem vmes naučil:
- ne trguj, če se s tem ne misliš ukvarjat
- ne paničari (to pride z leti)
- ne kupuj šhitcoinov, ker potem lahko greš tudi v kazino

Vse to sem jaz vmes delal in popušil kar nekaj sredstev. Sem pa še vedno v kontretnem plusu.

En dvig sem naredil 2018 al 2019 (pač pobral profit). Potem v 2021 sem pobral ven res nekaj malega (protivrednost, ki sem vložil)
Zdaj po skupaj sedmih letih čakam, če bo Jackpot.. Se pa se ne veselim kaj dosti, ker sem že skoraj čustveno mrtev, ker sem vedno prepozen za cashout.
Če bo bo, če ne pa ne.
Jaz sem v tem nekaj let, več ali manj z vsem naredil profit. Bitcoin žal prodal nekaj časa nazaj, sicer z lepim profitom, ampak seveda manj kot bi bilo sedaj.
Sedaj imam lep profit na Dogecoin in Shibainu, kar sem imel notri za gamble, kar ne mislim verjetno več prav dolgo čakat, da tudi prodam. Iščem pa poti nazaj notri, ampak trenutno razen riskantnih shitcoinov praktično ni prav veliko oprijemljivega, je napihnjeno že čisto preveč.

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.260
1.894
113
Ideja kje začeti pobirati profite?

Poglej priponko 81693
Zadeva ima očitno toliko zagona da zna šlatat zadnje vrhove (tedenska karta, BTC, USD):
1709645489322.png

Jaz osebno bi že pri teh vrednostih delno jemal ven, na vsak način pri 85 jurjih spraznil malhe, vzel kokice in gledal dogajanje (a ker nimam nič v kriptu sem samo na kokicah ;) ).

D_K

Duplek
24. sep 2007
3.047
832
113
Jaz sem v tem nekaj let, več ali manj z vsem naredil profit. Bitcoin žal prodal nekaj časa nazaj, sicer z lepim profitom, ampak seveda manj kot bi bilo sedaj.
Sedaj imam lep profit na Dogecoin in Shibainu, kar sem imel notri za gamble, kar ne mislim verjetno več prav dolgo čakat, da tudi prodam. Iščem pa poti nazaj notri, ampak trenutno razen riskantnih shitcoinov praktično ni prav veliko oprijemljivega, je napihnjeno že čisto preveč.
Jaz sem za vse te "shitcoine" imel virtualen profit, ki pa je izpuhtel tako kot je prišel :) Zdaj držim samo BTC, ETH, BNB in nekaj malega DOT ( s katerim sem se isto nasral).

hdx

Guru
1. jun 2011
1.548
2.262
113
Zadeva ima očitno toliko zagona da zna šlatat zadnje vrhove (tedenska karta, BTC, USD):
Poglej priponko 81744

Jaz osebno bi že pri teh vrednostih delno jemal ven, na vsak način pri 85 jurjih spraznil malhe, vzel kokice in gledal dogajanje (a ker nimam nič v kriptu sem samo na kokicah ;) ).
Jaz bi v tem primeru pričakoval korekcijo do 68-70k, ter odbitek nekje proti 100+. LH-HH
Jaz vseeno mislim, da bo btc prebil magično številko 100.
V primeru agresivnega zniževanja obrestne mere in tiskanja denarja, bi bil pa to lahko mega bull trend.

SP500 je tudi v uptrend kanalu, ki ima še nekaj lufta

1.png

hdx

Guru
1. jun 2011
1.548
2.262
113
Jaz sem za vse te "shitcoine" imel virtualen profit, ki pa je izpuhtel tako kot je prišel :) Zdaj držim samo BTC, ETH, BNB in nekaj malega DOT ( s katerim sem se isto nasral).
Pri shitcoinih par veliki denarnic proda, pa je rdeče dvigalo :)
mal za foro držim myro in wif, ampak bom verjetno wif kmalu prodal, ker bo listan na binance.

Najbolji

Guru
20. feb 2008
4.688
1.048
113
Zakaj? Tole ni top bulla. Tudi ce pride do korekcije, bi svetoval samo dokup, brez prodajanja. Razen, ce ste naredili ze 5x vlozka pa mate dovolj in zelite ohraniti zivce.

Ker mi je ravno dolgčas :)

Če se igramo z fib, se je prejšni ATH končal na 3.618. Če se zgodovina ponovi, potem bi BTC dosegel vrh na 208K

Poglej priponko 81740Poglej priponko 81741

Vsak bull je sicer manj izrazit. Ce mu do 100 rata bom cist paf od soka. Da dajemo tolk za nule pa enke, certifikate v bistvu :D

Najbolji

Guru
20. feb 2008
4.688
1.048
113
Ma ne vem, imam občutek, da sem že precej zamudil in je mogoče bolje počakat na naslednji večji padec in potem spet vlagat.
Po moje nekega hudega padca ne bo. Itak pojma nimam ampak po moje bo sele zdej DM uletu. Ne vem, feeling je tak. Kosti tako pravijo ;) Sam na koncu je pol vedno diametrala...