Kriptovalute (tehnologija, trgovanje, borze...)

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.074
2.846
113
Kaksen pa je vas exit strategy, ce ga imate? Jaz recimo vem, da s tem po vsej verjetnosti v penzijo ne bom sel, imam pa kar lepo cifro trenutno. A bi radi ven cuknili za novo kolo, pocitnice, avto, garsonjero, vilo z bazenom, ali pac full penzija?

jest5

Guru
18. avg 2007
25.945
-8.671
113
Odvisno, koliko si star. Ma pod 50, če nimaš vsaj miljonček, je brez veze sanjati o penziji. Razen, če dalje aktivno premetavaš kripto/delnice/ ETFje/... in imaš večinoma srečo.

• Všeč mi je
Reactions: Guinness

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.074
2.846
113
Ma bolj me zanima kaksne mate cilje. A imate definirano koliko morate “zasluziti” da boste gotovo potegnili ven?

Najbolji

Guru
20. feb 2008
4.688
1.048
113
Tud jst tako mislim. Sreca je tudi ogromen faktor. Nimam nobene strategije. Stvar zaenkrat raste, kmal bo tud garant padla, samo dozdej karkol sm naredu sm zahebal. Ce bi samo pustu na miru pa cakal (to kar zdaj pocnem) bi mel danes 40 jurju vec kot je trenutno vredno (kok se na koncu pozna vsak zajeban evro, ne mores verjet - multiplikator). Ko mi klikne prodam, old way. Order mal nad ceno (da ni glih market order) in pocakas, da proda. Nc SL pa podobno, to me je zmeri sezulo, da sm ostal na suhem pa nazaj silu. Dost mam tega, zdej bo po moje, hehe. Yeah! Sam res, zaenkrat je super stanje, trenutno 7x vlozenga. Upam, da pri ostalih tud, vsaj moralo bi bit, ker dobr zge. Sploh doloceni alti (pepe, shib, doge...)

Guinness - ja, mam cifro v glavi. Ko pridem tja je to to. Sam... ko bomo tam vem, da bom sam sebe presenetu - fakin human mentality!

• Všeč mi je
Reactions: Guinness

hdx

Guru
1. jun 2011
1.548
2.262
113
Ideja kje začeti pobirati profite?

1.png

Sky

Pripravnik
28. sep 2021
105
-275
18
Mi lahko kdo razloži kako sedaj, ko ni več kartice Binance najlažje pridt do denarja-€:rolleyes:
Na Binancah imam nekaj dogov in šibe pa bi to kar je sedaj naneslo kar zamenjal v € preden pade in potem dvignil ali pač kako drugače vnovčil. Sedaj te scene nisem spremljal že ene dve leti in sem čist ven. Kako na njihovi strani pridt do denarja. Za vsak nasvet bom hvaležen :nazdravje:

PHOBiA

Guru
11. jul 2013
4.221
1.365
113
Zakaj? Tole ni top bulla. Tudi ce pride do korekcije, bi svetoval samo dokup, brez prodajanja. Razen, ce ste naredili ze 5x vlozka pa mate dovolj in zelite ohraniti zivce.

hdx

Guru
1. jun 2011
1.548
2.262
113
Mi lahko kdo razloži kako sedaj, ko ni več kartice Binance najlažje pridt do denarja-€:rolleyes:
Na Binancah imam nekaj dogov in šibe pa bi to kar je sedaj naneslo kar zamenjal v € preden pade in potem dvignil ali pač kako drugače vnovčil. Sedaj te scene nisem spremljal že ene dve leti in sem čist ven. Kako na njihovi strani pridt do denarja. Za vsak nasvet bom hvaležen :nazdravje:
Prodaš pse, greš v spot denarnico USDT konvertaš v EUR. V spot denarnici greš pod EUR ter withdraw in si nakaži na TRR

• Všeč mi je
Reactions: Sky

hdx

Guru
1. jun 2011
1.548
2.262
113
Tole se je zgodilo prejšnji bull run, ko je BTC prebil ATH iz 2017. Seveda ni nujno da se zgodovina ponovi
1.png

• Všeč mi je
Reactions: Najbolji

hdx

Guru
1. jun 2011
1.548
2.262
113
Ker mi je ravno dolgčas :)

Če se igramo z fib, se je prejšni ATH končal na 3.618. Če se zgodovina ponovi, potem bi BTC dosegel vrh na 208K

1.png
2.png