Kriptovalute (tehnologija, trgovanje, borze...)

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.260
1.894
113
Od včeraj sem začel dobivat klice kolegov, kaj se spalča kupit :) "jaz pravim, da zdaj nič", FOMO dela na polno.
Vsak cikel isto, pa vedno pravim, da naj akumulirajo skoz cel cikel, potem pa se vsak opeče.

Klasika...

Zdaj je treba prodajat a folk kupuje.

Ko bo bear bo panika in bojo prodajali pod ceno to kar bojo zdaj pokupili.

• Všeč mi je
Reactions: B81

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.074
2.846
113
Vas kar občudujem s temi altcoini. Moj portfelj od leta 2018 je nekako 80%btc, 12%eth, 5%xrp ostalo pa nekaj LTC in ADA. Sem pa pred tem si isto rekel leta 2017 ko sem začel: eh btc je 3 jurje, bom raje vlozil denar v altcoine, ki so vredni par evrov ali še manj in s tistimi obogatel. No če bi takrat tisti denar vrgel samo v btc bi se lahko že pogovarjal o penziji.

hdx

Guru
1. jun 2011
1.548
2.262
113
Če veš kako trejdat alte, potem ti prinesejo več denarja, kot BTC ali ETH.

B81

Zgleda dobr, je pa že skoraj 4bn market cap. Nima pa bag holderjev iz prejšnega bulla, kar je tud pozitivno

• Všeč mi je
Reactions: B81

dask

Majstr
21. sep 2023
462
526
93
Tukaj mogoče kdo bolj izkušen z Binance.... pred leti sem odprl račun, 2 faktorsko verificiranje itd. V glavnem, idiot sem uničil telefon, nisem pa naredil backup in valda je šlo 2FA k vragu, pa še geslo sem pozabil. Sedaj nikakor ne morem prit nazaj notri, ker hoče za prijavo in spremembo gesla (pozabljeno) seveda 2FA verifikacijo, ki pa je ni oz. kolikor sem razumel, je vezana na napravo. Pridem do stopnje, da na mail dobim link za spremembo gesla, ga spremenim, potem pa hoče 2FA.
Ima kdo kakšno idejo, kako to zrihtat oz. je imel tak primer? Bitstamp sem zrihtal s ponovno verifikacijo dokumentov, Binance ni šans. Customer support je neobstoječ oz. je v obliki AI, na maile ne odgovarjajo, ne telefon do sedaj nisem dobil nikogar.

amacar

Majstr
29. apr 2010
4.167
487
83
Na supportu lahko vpišeš live agent pa te poveže s človekom (vsaj včasih je to delalo, že dolgo časa nisem koristil).

dask

Majstr
21. sep 2023
462
526
93
Customer support iskanje te pripelje do help-centra, ki pa deluje na "self service" način. Pač glavna področja, tudi verifikacija, ki pa te vrže spet tja, kamor sem že sam prišel (priajva, geslo, 2FA). Vpis Live agent v iskalnik ne vrne nič.
Bom poskusil bolj poglobljeno zvečer, ampak tole je videt poden od customer suporta. Jebiga, saj kriv sem sam, da jih sploh rabim :p

hdx

Guru
1. jun 2011
1.548
2.262
113
Customer support iskanje te pripelje do help-centra, ki pa deluje na "self service" način. Pač glavna področja, tudi verifikacija, ki pa te vrže spet tja, kamor sem že sam prišel (priajva, geslo, 2FA). Vpis Live agent v iskalnik ne vrne nič.
Bom poskusil bolj poglobljeno zvečer, ampak tole je videt poden od customer suporta. Jebiga, saj kriv sem sam, da jih sploh rabim :p
Prvo te poveže z robotom. Tam poišči svojo težavo, potem ko te vpraša, če si rešil problem klikneš "no" in te poveže s pravim agentom

axeton

Fizikalc
28. feb 2011
320
118
43
Imam identičen problem pa mi ni uspelo ničesar rešit, imajo postopek kjer objaviš sliko osebne ter odgovoriš na neka vprašanja ampak nikoli ne gre skozi.. potem je še en drug kjer se posnameš z osebnim dokumentom, ter poveš datum ipd, potem pa jim ta video pošlješ pa tudi nisem ugotoviti kam..

Najbolji

Guru
20. feb 2008
4.688
1.048
113
Ugibam, mogoce tu?

Priponke

• 1000010467-picsay.jpg
    1000010467-picsay.jpg
    103,8 KB · Ogledi: 42